Ja mislim da sudija mora procjeniti svaku situaciju, ako je ocigledna prilika za gol onda je crveni karton. Ako uzmemo ovu Radjinu sansu, onda je po meni bila stopostotna sansa, da ga golman nije pokosio bio bi gol.Sissoko je napisao/la:Po tom pravilu ako bi se poredalo 8 igrača na gol liniju a ispred njih se nadje golman oko 10 metara ispred i skrsi igraca, on dobija crveni jer je zadnji igrač?calcio je napisao/la:Kada stoper skrsi nekoga ko ima otvoren put prema golu na kojem se nalazi golman dobije crveni karton jer je zadnji igrac.
Kada golman skrsi nekoga a ima iza sebe jednog igraca na liniji, dobije crveni jer se racuna kao zadnji igrac.
Jasnije?
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Re: Serie A
Kad se dotaknemo sudijske procjene, ode sav fudbal u k-ac.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
-
jasko_juve
- Kontakt:
Penal ko kuca za Romu, neopravdan crveni karton jer je golman izasao na igraca a nazad su bila jos barem 2 igraca Genoe. Zuti karton i to je to. Onda kod gola, ondje se igra prekida i daje se Ljaljicu zuti karton za simuliranje, i na kraju slag na torti je ovaj ponisten gol u zadnjim minutama. Da je ovo Juventusu svirano vec bi tamo plakali mnogi. Ovako samo da vam se otvore oci da su sudije ljudi i da grijese kao i ovaj danas sto je pogrjesio na stetu Genoe.
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- bianconeros
- Kontakt:
Zar je stvanro bio ono offside nad 1-1??? smrdi mi ovo nesto
Forza Juventus ohhhhh..
Forza Juventus ohhhhh..
Dva kola za redom se gura Roma, samo naprijed lopovi
Da li je neko brisao topice sa pdf.a seria A nekako mi je sad pregledniji
?
Da li je neko brisao topice sa pdf.a seria A nekako mi je sad pregledniji
- invincible1921
- Kontakt:
iako mi je na prvu izgledalo da je nemoguce da igrac bude nako blizu a ne bude u off jer nije bilo igraca na stativama, nakon ponovljenog snimka ubijedjen sam da nije off cista linija ko suza
=\_1921_/=
Sve je bilo regularno. Prije par kola Milan ne znam sa kim je igrao, protivnik im je na slican nacin ostao sa igracem manje. Adem nije dobio zuti, a trebao je, tako mozda koji minut prije Mbiwa dobio karton a nije trebao. Mozda mu je zato sudija oprostio, al u svakom slucaju ovi su morali biti oprezni.
embrace the chaos
Nek, nek guraju kako rekoh. Manje ce navijace Juventusa glava bolit kad pocnu kukat.
Sudije drže Romu u borbi za titulu i Juventusova dekoncentracija u kljucnim momentima.
Sudije drže Romu u borbi za titulu i Juventusova dekoncentracija u kljucnim momentima.
- bianconeros
- Kontakt:
IJa mislim da nije bilo off al nisam siguran kako god lose sudjenje... Mislim nedo bog da se ovo desilo Juventusu dvije tekme zaredom...
Nama danas nesviraju cist penal...
Nama danas nesviraju cist penal...
Forza Juventus ohhhhh..
Forza Juventus ohhhhh..
- Consigliere
- Kontakt:
I sta sad? Mihajlovic trenercina? 
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- L'Avvocato
- Kontakt:
Al je zato trebao koji minut poslije za igranje rukom, pa ne dobi jer bi bio drugi žuti. Umjesto toga, Banti daje Perottiju žuti i situacija se smiriDenno je napisao/la:Sve je bilo regularno. Prije par kola Milan ne znam sa kim je igrao, protivnik im je na slican nacin ostao sa igracem manje. Adem nije dobio zuti, a trebao je, tako mozda koji minut prije Mbiwa dobio karton a nije trebao. Mozda mu je zato sudija oprostio, al u svakom slucaju ovi su morali biti oprezni.
Amatersko suđenje ponovo. Čak i kod ovog sad kornera za Genou. Dobiše korner a zadnji igrao domaći igrač. Nakon toga primate gol, sreća vaša pa se pomoćnik izvuče ofsajdom.
EDIT:

I ovo je bila sumnjiva situacija
Zadnja izmjena: L'Avvocato, dana/u 14 dec 2014, 17:36, ukupno mijenjano 1 put.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Da Bog da im do kraja ovako sudili i da vam uzmu titulu sa jedno desetak bodova razlike.Padovan je napisao/la:Dva kola za redom se gura Roma, samo naprijed lopovi![]()
Amar Osim selektor BiH
-
Juventino1995
- Kontakt:
Neće da može!
Titula četvrti put za redom ode u Torino.
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
VFC1922
VFC1922
Preziosi: 'Banti? A Roma succedono cose strane e forse è coinvolto anche il calcio'

Zadnja izmjena: Sissoko, dana/u 14 dec 2014, 18:40, ukupno mijenjano 1 put.
Dobro znamo da bi ti volio, znam da bi te još jedna godina sa Juventusom na tronu dotuklaBeppe je napisao/la:Da Bog da im do kraja ovako sudili i da vam uzmu titulu sa jedno desetak bodova razlike.Padovan je napisao/la:Dva kola za redom se gura Roma, samo naprijed lopovi![]()
Romina titula bi možda i dobro došla Juventusu jer bi se morali dodatno pojačati. Ali kako izgleda ova Roma teško oni mogu do skudeta, prošle godine nisu uspjeli, a igrali su samo ligu (i igrali su mnogo bolji fudbal nego ove sezone). Dok ove godine igraju i Europu.
Dalje Juventus je promijenio i trenera, promjena formacija, oni više potrošili na merkatu i još mnogo toga što ide na ruku Romi, a oni ponovo u zaostatku.
1 bod bjezite, ni jedna ni druga ekipa nisu na 100% svojih mogucnosti, sve je otvoreno. Kao sto je neko vec pisao znat ce se vise prvog marta.
embrace the chaos

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Nisam gledao, ako je gol od ovog igrača u duelu onda je čisto po meni. Taj tamo u offsideu ne pokriva vidokrug golmanu.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.