_dreamer_ je napisao/la:bistar si ko jala, ne mogu da vjerujem kako iznova pravi idiotske faulove

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
_dreamer_ je napisao/la:bistar si ko jala, ne mogu da vjerujem kako iznova pravi idiotske faulove

kada je u low postu tesko ga je izgurati..Takav slican je bio Ermin Jazvin prije povreda.
 kada je u low postu tesko ga je izgurati..Takav slican je bio Ermin Jazvin prije povreda.Druže slično sam reagovao kao i ti na prvu, ali sam poslije shvatio da smo nešto slično i kod Mirze gledali kao rookie-a. Još MT nije centar i nema previše guranja i borbe za poziciju pa je kod običnih preuzimanja igrača kod blok-a na ispruženu ruku sviran mu faul. Mora i Jusuf zaraditi malo respekta kod sudija, treba vremena tek mu je prva sezona dok se navikne sve je ovo još novo za njega. Dok se slegne biti će on zvijer ne sumnjamo mi u njega._dreamer_ je napisao/la:bistar si ko jala, ne mogu da vjerujem kako iznova pravi idiotske faulove
 Oduševilo me što ima ozbiljan pristup, nema onog hodanja nonšalantnost u samoj igri baš se naložio i to mu je prava stvar.
  Oduševilo me što ima ozbiljan pristup, nema onog hodanja nonšalantnost u samoj igri baš se naložio i to mu je prava stvar.   Samo neka vrijedno radi i trenira ja sam zadovoljan prikazanom partijom.
 Samo neka vrijedno radi i trenira ja sam zadovoljan prikazanom partijom. 

,
 , 
  Isto kao sto je Teletovic u prvoj sezoni bio zakovan za klupu, jer je gestikulirao i bacao nadmene poglede
   Isto kao sto je Teletovic u prvoj sezoni bio zakovan za klupu, jer je gestikulirao i bacao nadmene poglede   

Znaci bice kazne od ShawaVanBasten je napisao/la:Pričao je sa sucima i sinoć.

povrede, umor, ili loše igre Mozgova i onog šabana?
 povrede, umor, ili loše igre Mozgova i onog šabana? 

ma ono je lijepo imat masu ali problem je biti samo strvina bez mozga takvi začas se opterete faulovima jer idu smao na snagu ili pak ne vjezbaju dovoljno šut i onda uvijek imaju slabu statistiku..Po meni najbolji centar dosad je bio Haris Mujezinović efikasan u svakom segmentulumani je napisao/la:koliko je samo puta Hardena zalijepio
kada je u low postu tesko ga je izgurati..Takav slican je bio Ermin Jazvin prije povreda.
Ne nego su se drugi povrijedili što i dalje pokazuje tvoje ne poznavanjesave je napisao/la:To haman prodali Mozgova i ostale pa Juka dobio minutažu,
Ovo je naravno za one koji se 'razumiju' u NBA
a što se tiče Juke sve najbolje i da što više igra i da bude što ozbiljniji i NBA je njegova ako Bog da

zgembo89 je napisao/la:ma ono je lijepo imat masu ali problem je biti samo strvina bez mozga takvi začas se opterete faulovima jer idu smao na snagu ili pak ne vjezbaju dovoljno šut i onda uvijek imaju slabu statistiku..Po meni najbolji centar dosad je bio Haris Mujezinović efikasan u svakom segmentulumani je napisao/la:koliko je samo puta Hardena zalijepio
 zalim samo sto ovaj momak ne igra duze kosarku inace ne bi pravio ove glupe faulove.ali srediti ce njega ameri za godinu ,dvije
 zalim samo sto ovaj momak ne igra duze kosarku inace ne bi pravio ove glupe faulove.ali srediti ce njega ameri za godinu ,dvije  
 Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.