Ah to licemjerje, kako ga je lako vidjet i identificirat evo već dvije sedmice zaredom.
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Čudi me da nisu tako sjajni bili kod penala a zatim i kod glume Ljajića, al već tad su posao odradili "kako treba".
Ah to licemjerje, kako ga je lako vidjet i identificirat evo već dvije sedmice zaredom.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
Jesi ti momak napacen ili sta? Muci te Roma i to dobro izgleda. Sta jel to penal nije bio mozda, ni crveni? Sudije jesu pravile greske, al ne dovoljno da okrenu utakmicu u odredjenom pravcu.
embrace the chaos
Taj u ofsajdu sto je, on je dao gol.Pogba je napisao/la:Nisam gledao, ako je gol od ovog igrača u duelu onda je čisto po meni. Taj tamo u offsideu ne pokriva vidokrug golmanu.
embrace the chaos
Polako sa tim epitetima. Mene timovi kao Roma ne muče puno nego licemjerje likova po forumu.Denno je napisao/la:Jesi ti momak napacen ili sta? Muci te Roma i to dobro izgleda. Sta jel to penal nije bio mozda, ni crveni? Sudije jesu pravile greske, al ne dovoljno da okrenu utakmicu u odredjenom pravcu.
Crveni nije bio, a to više oštećuje ekipu nego da su primili gol iz tog penala, kasnije kod pobjedonosnog gola neregularna situacija se previdi i gol postigne.
Ako crveni, tj.manje igrač i neregularna situacija prije gola nisu uspijeli "da okrenu utakmicu u odredjenom pravcu." onda ti moraš sebe zapitat je li proces kojim donosiš zaključke validan za jedno ljudsko biće.
Pisao sam vec u vezi crvenog, a i ne prekidanju igre zbog zutog Ljajicu :DDD.
Ko ce da te muci nego glavni konkurent Juventusu, to da te ne muce pokazujes konstantno svojim postovima i spominjes nekakvo licemjerje, nigdje veze pasha. Da nisi naograjisao?
Ko ce da te muci nego glavni konkurent Juventusu, to da te ne muce pokazujes konstantno svojim postovima i spominjes nekakvo licemjerje, nigdje veze pasha. Da nisi naograjisao?
embrace the chaos
Molim te lijepo da prestaneš sa tim indirektnim uvredama.Denno je napisao/la:Pisao sam vec u vezi crvenog, a i ne prekidanju igre zbog zutog Ljajicu :DDD.
Za ostalo što sam naveo, razumom biću koje je preraslo osnovnu školu jasno je da sam bio precizan i tačan imajuću vidu šta su pojedinci pisali odnosno ponašali se drugačije u istim situacijama ovisno o timu kojem se radi ili kojeg oni preferiraju, time pokazujući duple standarde.
Ja se ispricavam, al ti bacas kontru na jako iritantan nacin, cujemo se drugom prilikom.Sissoko je napisao/la:Molim te lijepo da prestaneš sa tim indirektnim uvredama.Denno je napisao/la:Pisao sam vec u vezi crvenog, a i ne prekidanju igre zbog zutog Ljajicu :DDD.
Za ostalo što sam naveo, razumom biću koje je preraslo osnovnu školu jasno je da sam bio precizan i tačan imajuću vidu šta su pojedinci pisali odnosno ponašali se drugačije u istim situacijama ovisno o timu kojem se radi ili kojeg oni preferiraju, time pokazujući duple standarde.
embrace the chaos
-
Hattrick123
- Kontakt:
- masteRofPoker
- Kontakt:
Pa sta je ovo samo se o sudijama prica? Zar je moguce to na pdfu Seria A. 
Dajte nam price o fudbalu o lijepim stvarima. Milan veceras istuce Napolia.
Sta se desava sa Napolitancima? Rafa sazrio za otkaza ili je jos rano?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Dajte nam price o fudbalu o lijepim stvarima. Milan veceras istuce Napolia.
Sta se desava sa Napolitancima? Rafa sazrio za otkaza ili je jos rano?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
- IlCapitano
- Kontakt:
Idealno bi bilo da daju otkaz Benitezu i onda dovedu Ranierija. 
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Kako ovo ruzno izgledaSissoko je napisao/la:
https://pbs.twimg.com/media/Bm6HHeLCEAE3QJh.jpg
Sve je ovo dogovoreno Mazari se vraca u Napoli a Rafa u Liverpool 
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- invincible1921
- Kontakt:
@Denno ako je ova slika u trenutnku upucivanja lopte onda svaka cast sudiji mada bi se smio zaklet da nije off kad sam vidio ponovoljeni. Sudjenje ocajno bilo nez ako se sjecas pred kraj tekme dira igrac rome loptu OFIRNO RUOKM JE GURNO SEBI sudija nista onda je igrac genoe gurne sebi i ovaj mu da zuti... more prekrsaja je bilo da dijeli zute on to nije uradio i izgubio je konce poslijese udarali i jedni i drugi. Korner iz kojeg zamalo da vam daju go nije bio, onda penal nedosudjeni za genou kad je povuko pinilju vas igrac...SUMNJIVO u najmanju ruku onda prekide ljudima akciju na sutu zbog druge lopte
boze sacuvaj
=\_1921_/=
čamuge i njihov stil oblačenja
gle Cavande debila
- L'Avvocato
- Kontakt:
Cavanda dominator
Al fakat ljudi imaju čudan stil oblačenja.
@invincible Ma katastrofa suđenje bilo, ali je i meni u sjećanju ostalo to igranje rukom Mbiwe za drugi žuti, nakon kojeg sudija daje Perottiju karton za isti potez. Doduše, i Perotti je poslije trebao dobiti drugi žuti a nije mu svirao hinjski prekršaj. Za ono se čak i direktan crveni može dati. Čitam na nekim Rominim forumima kako je Banti pokazao da je najbolji sudija u Italiji, kad nisam pao sa stolice
Al fakat ljudi imaju čudan stil oblačenja.
@invincible Ma katastrofa suđenje bilo, ali je i meni u sjećanju ostalo to igranje rukom Mbiwe za drugi žuti, nakon kojeg sudija daje Perottiju karton za isti potez. Doduše, i Perotti je poslije trebao dobiti drugi žuti a nije mu svirao hinjski prekršaj. Za ono se čak i direktan crveni može dati. Čitam na nekim Rominim forumima kako je Banti pokazao da je najbolji sudija u Italiji, kad nisam pao sa stolice
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Ostavilo bi oziljke, priznam.Padovan je napisao/la:Dobro znamo da bi ti volio, znam da bi te još jedna godina sa Juventusom na tronu dotukla,
Pravo dobra tekma sinoc. Milan odlican, Napoli jurisa silaznom putanjom.
Puma sto pobrisa postove od juce, htjeo sam zapisati na papir onaj Sisokov.
Amar Osim selektor BiH
berardi25 je napisao/la:Kako ovo ruzno izgledaSissoko je napisao/la:,trebo ga je jos pljunut pred ocima sudije
,dzukela
A da prvo malo razmislis prije nego sto nesto napises? Taj na zemlji je Bertolacci, Tottijev dobar prijatelj, prosao omladinski pogon Rome, bitno da si ti kao ljubitelj Kalca legendu te iste lige nazvao dzukelom
- HeavensWonder
- Kontakt:

Ovdje je siguran samo Napoli sa 90%, i Roma sa oko 80% jer igra prvu kod kuće. Ostalima sretno
VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Najbolji scenario bi bio da Milan zavrsi u Calciu 3. i Inter da osvoji ovo takmicenje. Onda bi imali 4 solidne ekipe u lp (uz uslov da se klubovi iz Milana pojacaju).
embrace the chaos
Torino i Viole imaju najtezi ispit.
Ostali ne smiju imati probleme.
Ostali ne smiju imati probleme.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 1 gost.