Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Jusuf Nurkić
Jest jaka mrcina, majko mila
Jucer mu oca vidjo, doso da se sisa i brata malog na trening poveo 
Izdržati, to je temelj vrline!
mozgov 0/7 za dva

Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://****.com
-
RealnoGledano
- Kontakt:
kakav je juka za sad ?
Dobar.RealnoGledano je napisao/la:kakav je juka za sad ?
Dobar Juka, dobar.BosnaSTL je napisao/la:Dobar.RealnoGledano je napisao/la:kakav je juka za sad ?
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
juka u igri
Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://****.com
-
RealnoGledano
- Kontakt:
mislim na statistiku dajte koji broj sta ste se stisli 
ocajan je u drugom, stvarno nekad pravi tako glupe poteze. usro je sve sto se moglo usrati
p.s.
zelen je on jos i sto ga vise gledam sve vise mislim da je bilo bolje da je ostao u evropi i radio na tehnici. barem jos god dvije
p.s.
zelen je on jos i sto ga vise gledam sve vise mislim da je bilo bolje da je ostao u evropi i radio na tehnici. barem jos god dvije
Zadnja izmjena: _dreamer_, dana/u 15 dec 2014, 03:32, ukupno mijenjano 2 puta.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Sad bas igra kao ROOKIE lose
katastrofaje bio i u prvom
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
meni je ok bio u prvom. mislim da nece vise ni ulaziti...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Sta si ti gledo?kimbo je napisao/la:katastrofaje bio i u prvom
Narode ovo je NBA i igra protiv mozda najboljeg igraca pod kosem u zadnjih 15 godina .JUka ima 20 godina i jos je Rookie njemu je cast samo da je na istom parketu sa takvim igracem.
Gledao sam kako gubi svog covjeka i direktno primaju 6 poena preko njega ... nepotrbnu licnu ... ne napadanje kosa kad anjegov igrac sutira itddd .... nepotrebnu licnu ... imao je par dobrih poteza al sam siguran da mu je +- bio los ..BosnaSTL je napisao/la:Sta si ti gledo?kimbo je napisao/la:katastrofaje bio i u prvom
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Fazon je što često hoće da uradi to much to fast.... i tako uđe u seriju grešaka bespotrebno. Mora malo usporiti... vjerujem da je želja velika da se dokaže i to, ali... lagano Juka
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Previse vi onda ocekujete od njega .
Druze ocekujem samo da se ponasa centar a ne da dobija licne na trojci i gubi totalno poziciju..BosnaSTL je napisao/la:Previse vi onda ocekujete od njega .
Imao je fntastice partije protiv Bullsa ono napocetku a sada je totalno pukao cini mi se
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Mislis ikada??BosnaSTL je napisao/la:Narode ovo je NBA i igra protiv mozda najboljeg igraca pod kosem u zadnjih 15 godina .JUka ima 20 godina i jos je Rookie njemu je cast samo da je na istom parketu sa takvim igracem.
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Jusuf Nurkić
Nemoj majke ti i ovdje biti naporan, Duncan najbolji svih vremena samo da ne peglasNEZALAGANJE je napisao/la:Mislis ikada??BosnaSTL je napisao/la:Narode ovo je NBA i igra protiv mozda najboljeg igraca pod kosem u zadnjih 15 godina .JUka ima 20 godina i jos je Rookie njemu je cast samo da je na istom parketu sa takvim igracem.
Ko je bolji pod kosem od njega u zadnjih 15 godina?NEZALAGANJE je napisao/la:Mislis ikada??BosnaSTL je napisao/la:Narode ovo je NBA i igra protiv mozda najboljeg igraca pod kosem u zadnjih 15 godina .JUka ima 20 godina i jos je Rookie njemu je cast samo da je na istom parketu sa takvim igracem.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 5 gostiju.