Ocigledno misle da se moze ici sa priprema kad hoce i ne javljati se nikome...... Neke granice moraju postojati, Juka je mladic jos uvijek i ne moze raditi sta hoce.semir01 je napisao/la:Faruk Zametica zna napisati tekst o savezu i njihovim greskama... a zasto vas portal ne napise nista o Juki i njegovom menadzeru odnosno njihovim greskamaali dobro novinari ovog portala misle da je Juka nevin u citavoj ovoj prici pa me to i ne cudi
i Harun se obratio menadzeru...
Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Jusuf Nurkić
Očito da Harunu imponuju takvi komentari.
Pored svog ovog cirkusa, nije mi jasno da se Duško baš nijednom nije izjasnio u vezi situacije..
Pored svog ovog cirkusa, nije mi jasno da se Duško baš nijednom nije izjasnio u vezi situacije..
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Kako sam neki dan probala napisati ovdje, ode ovo u nedogled. Obje strane smatraju da je njihova ispravna i bez prostora za kompromis i povlačenje kočnice, stavljaju veću distancu između dvije strane. Harun očito voli facebook previše, a svaka njegova se čeka 'na volej'.
Valjda druga strana neće reagovati 'dok ne prenoći', ovo se treba riješiti hladne glave između Haruna i Jusufa.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Valjda druga strana neće reagovati 'dok ne prenoći', ovo se treba riješiti hladne glave između Haruna i Jusufa.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
- velez_mostar
- Kontakt:
Ima li jos neko da brani ovog glavatog balavca sto se najeo pa pohasio i digao ruke od domovine?
Je li i sad zatucani Bosnjo u 3 ujutro gleda ovog dezertera koji je dopustio da mu se menadzer mijesa u odnos prema domovini?
Ova konjina Harun nije reprezentacija tako da nema potrebe izvlaciti se na zategnute odnose s njim kako bi izbjegao pomoci reprezentaciji.
Nurkicu sine, za ovu zemlju su mnogi dali zivote da se ti zajebajes s njom, neko bi ti to vec trebao objasniti(vise puta jer sumnjam da ces zapamtit nakon jednog).
Je li i sad zatucani Bosnjo u 3 ujutro gleda ovog dezertera koji je dopustio da mu se menadzer mijesa u odnos prema domovini?
Ova konjina Harun nije reprezentacija tako da nema potrebe izvlaciti se na zategnute odnose s njim kako bi izbjegao pomoci reprezentaciji.
Nurkicu sine, za ovu zemlju su mnogi dali zivote da se ti zajebajes s njom, neko bi ti to vec trebao objasniti(vise puta jer sumnjam da ces zapamtit nakon jednog).
Clutch je napisao/la:Očito da Harunu imponuju takvi komentari.
A, trenutno Duško nije zvanično selektor, pa i ne treba komentarisati što je nekako i ukazao ovdje. Jedino ne znam što nije odmah ljetos kad je sve počelo...Kako vidite rasplet situacije u vezi s Jusufom Nurkićem, koji je propustio kvalifikacije, i njegovim mogućim igranjem za reprezentaciju na Eurobasketu?
- Nemam komentar o tome, opterećen sam ekipom i nisam previše upućen u to što se dešava.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
velez_mostar je napisao/la:Ima li jos neko da brani ovog glavatog balavca sto se najeo pa pohasio i digao ruke od domovine?

malo se informisati, pa tek onda pametovati“Siguran sam da ću uvijek igrati za moju reprezentaciju, ali sami znate što se desilo u reprezentaciji i Savezu. Ne želim to uopće komentirati, vrijeme će pokazati, ali ja ću uvijek igrati za svoju zemlju”.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Jusuf Nurkić
Jesmo seljačka zemlja prava, objavi na fb pa nek djecurlija ti da podrsku, majko moja 

“Siguran sam da ću uvijek igrati za moju reprezentaciju, ali sami znate što se desilo u reprezentaciji i Savezu. Ne želim to uopće komentirati, vrijeme će pokazati, ali ja ću uvijek igrati za svoju zemlju”.
Šta će se dalje dešavati, da li će Nurkić zaigrati za BiH naredne godine kada se završi sezona NBA?malo se informisati, pa tek onda pametovati
- To je veoma upitno. Naime, on je obavezan za klub odigrati ljetnu ligu, a tu je obavezu mogao prevazići ove godine. No, pošto je bio sa reprezentacijom, iz Denvera su odredili da narednog ljeta mora igrati ljetnu ligu. Također, po pravilima Lige tačno ima koliko se mora odmarati, tako da ostaje veoma malo vremena.
ocigledno je da se ovdje vise menadzer pita nego Juka

Pa da, bio je selektor kad se sve ovo desilo, a vrlo vjerovatno će biti opet.BaDa12 je napisao/la:Clutch je napisao/la:Očito da Harunu imponuju takvi komentari.
Pored svog ovog cirkusa, nije mi jasno da se Duško baš nijednom nije izjasnio u vezi situacije..A, trenutno Duško nije zvanično selektor, pa i ne treba komentarisati što je nekako i ukazao ovdje. Jedino ne znam što nije odmah ljetos kad je sve počelo...Kako vidite rasplet situacije u vezi s Jusufom Nurkićem, koji je propustio kvalifikacije, i njegovim mogućim igranjem za reprezentaciju na Eurobasketu?
- Nemam komentar o tome, opterećen sam ekipom i nisam previše upućen u to što se dešava.
Ipak bi u ovom svemu selektor trebao imati (ili nemati) konfilkt s igračem koji prekrši disciplinu, a umjesto toga svjedoci smo ovom cirkusu. Zamisli u fudbalu da se Džeko, Pjanić prepucavaju sa Bakovićem

@semir
Nije obavezan igrati Ljetnu ligu, to je laž.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
znam da nije obavezan[@semir
Nije obavezan igrati Ljetnu ligu, to je laž.

- velez_mostar
- Kontakt:
Ne znam zasto ti odgovaram ikako, s obzirom da si naivan kvalitetno, i da si jedan od onih koji uziva u zutoj stampi.Clutch je napisao/la:velez_mostar je napisao/la:Ima li jos neko da brani ovog glavatog balavca sto se najeo pa pohasio i digao ruke od domovine?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.![]()
![]()
malo se informisati, pa tek onda pametovati“Siguran sam da ću uvijek igrati za moju reprezentaciju, ali sami znate što se desilo u reprezentaciji i Savezu. Ne želim to uopće komentirati, vrijeme će pokazati, ali ja ću uvijek igrati za svoju zemlju”.
Da ti pojasnim, i vrapcima je jasno da glavonja nece igrati za svoju zemlju, i da mu je ovo samo izgovor da se ne pojavljuje, ali vidim da mu ove patriotske izjave piju vode kod takvih poput tebe.
Drzava se zove BiH, i on MORA igrati za nju, i nema tu ovo, ono..kontas??
Ma, sta ces ti kontat'.
Pa ako ga "odvuče" onda samo Juku možemo kriviti za to, jer ne postoji valjan razlog i opravdanje da ne nastupi na Eurobasketu, bez obzira na ovaj konflikt sa savezom. Međutim, Juka nikad nije izjavio da neće igrati, nego upravo suprotno, da će igrati.semir01 je napisao/la:znam da nije obavezan[@semir
Nije obavezan igrati Ljetnu ligu, to je laž.ali tu se vidi da Jukin menadzer igra neke igre i odvlaci ga od repke...
@velez
bolje da nisi odgovar'o

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
hajmo ovako do ovoga je bilo 100% da će igrati, sada možda malo manje, ali navjerovatnije igravelez_mostar je napisao/la:
Ne znam zasto ti odgovaram ikako, s obzirom da si naivan kvalitetno, i da si jedan od onih koji uziva u zutoj stampi.
Da ti pojasnim, i vrapcima je jasno da glavonja nece igrati za svoju zemlju, i da mu je ovo samo izgovor da se ne pojavljuje, ali vidim da mu ove patriotske izjave piju vode kod takvih poput tebe.
Drzava se zove BiH, i on MORA igrati za nju, i nema tu ovo, ono..kontas??
Ma, sta ces ti kontat'.
a svoj patriotizam je više puta pokazao, zadnji put kada nije potpisao višemilionski ugovor kako bi ugrao za neko U20 B prvenstvo
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
alergican sam na ove "nase BH" menadzere...to je mozda i najvece zlo naseg sporta tako da po automatizmu tu naginjem na Harunovu stranu...
iako vjerovatno niti jedna strana nije cista, i harun bi trebao drugacije da reaguje, ali ti menadzeri su zlo i ko sto rekoh tu sam subjektivan
iako vjerovatno niti jedna strana nije cista, i harun bi trebao drugacije da reaguje, ali ti menadzeri su zlo i ko sto rekoh tu sam subjektivan
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- velez_mostar
- Kontakt:
Oduzeti mu pasos, i zabraniti ulazak u zemlju TRAJNO, na njegovom primjeru pokazati drugima da se niko ne moze zajebavati sa drzavom!
Nama treba zakonom zabraniti da imamo reprezentacije u bilo kojem sportu. Nismo mi za toga, za nas je baustel i da nam Švabo naređuje. 'ebo ovo ba više, koji god sport je u pitanju, uvijek neke tenzije, neki ''slučajevi'', problemi... Samo se bezveze nerviram!
Mislim da smo to već pokazali na primjeru Zlatana Ibrahimovića, dobro ga zajebali i sad se dobro osjećamo dok ga gledamo u dresu švedske kako pati za nama i moljaka se da bar ponekad provoza autocestom M-17. e, NEĆEŠ ZLATANE, A NI TI JUSUFE, najesti se džigerice u Dallasu, bez obzira što konstantno govoriš da želiš igrati za svoju zemlju.velez_mostar je napisao/la:Oduzeti mu pasos, i zabraniti ulazak u zemlju TRAJNO, na njegovom primjeru pokazati drugima da se niko ne moze zajebavati sa drzavom!

Ja sam uz Haruna i savez kroz citavo ovo prepucavanje, ali sad mislim da se pretjeralo. Ovo je bas sve sto onaj kvazi menadjer zeli, njemu sva ova prepucavanja itekako idu u prilog. Jasno je ko dan da je Jusuf njegova zlatna koka, koja ima problema s povredama, a on ce uciniti sve kako bi se taj rizik sveo na minimum. Nazalost ako se taj menadjer bude pitao reprezentacija je ta koja ce ispastati, bar do potpisivanja ogromnog ugovora.
Bosanac..velez_mostar je napisao/la:Oduzeti mu pasos, i zabraniti ulazak u zemlju TRAJNO, na njegovom primjeru pokazati drugima da se niko ne moze zajebavati sa drzavom!
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Ništa se pisanjem u 2 ujutro i to još na facebooku neće postići.
Trebao je Harun otići kod Juke, medije isključiti i to riješiti, a ne ovako.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.