Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

plavipatriota
Kontakt:

Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Post Postao/la plavipatriota » 15 dec 2014, 13:43

mislio sam da je zadnja podrška safetu bila na dan kad se birao selektor:
slika

al vidim sad su neki došli i na forum i pišu na temi novog selektora o starom čobanu kojeg ne mogu da prebole..
SAFETE VRATI SE, OVCE TVOJE NE MOGU BEZ TEBE, ODVEDI IH ODAVDE!

ja da sam podržavao čobana sam bih se banovao sa foruma..

ontopic:
Za sad mi Meša izgleda dosta motivisan, elokventan, ali to i nije previše teško s obzirom nakon koga dolazi.. jer vjerovatno da je došao nakon onog starog prdonje Ćire izgledao bi nam smiješno..
Imam osjećaj da će biti i novih igrača na prvom spisku, jer igramo prijateljsku protiv Austrije, možda bi i mogao probati par igrača..

damirdamic72
Kontakt:

Post Postao/la damirdamic72 » 15 dec 2014, 14:31

plavipatriota je napisao/la:mislio sam da je zadnja podrška safetu bila na dan kad se birao selektor:
slika

al vidim sad su neki došli i na forum i pišu na temi novog selektora o starom čobanu kojeg ne mogu da prebole..
SAFETE VRATI SE, OVCE TVOJE NE MOGU BEZ TEBE, ODVEDI IH ODAVDE!

ja da sam podržavao čobana sam bih se banovao sa foruma..

ontopic:
Za sad mi Meša izgleda dosta motivisan, elokventan, ali to i nije previše teško s obzirom nakon koga dolazi.. jer vjerovatno da je došao nakon onog starog prdonje Ćire izgledao bi nam smiješno..
Imam osjećaj da će biti i novih igrača na prvom spisku, jer igramo prijateljsku protiv Austrije, možda bi i mogao probati par igrača..
slazem se patriota s tobom.nakon Saje je i Šešelj dobro došo :bih:

bagra
Kontakt:

Post Postao/la bagra » 15 dec 2014, 14:35

Zukanovic, Arslanagic, Bunoza, Horic, Martic, Vrancic, Scuk, Ljevakovic, Mahmutovic, Djuric, Hadzic neko od ovih igraca mora da bude u A-repki, po kvaliteti vecina moze, jesu li nasi razmisljali da okupe nekad i B reprezentaciju pa da se isprobaju ovi igraci i igraci iz nase lige
Limvo Likce

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 15 dec 2014, 15:32

Novih igrača ima, i svakim danom se pojavljuju novi. Uvijek sam slao informacije u Savez i obavještavao kada bi se pojavio takav. I to su bili potencijalni reprezentativci o kojima je odlučivao neko drugi. Sada je situacija drugačija. Sada ja moram odlučiti koga ću zvati... Treba vidjeti ko od njih nam može donijeti prednost. Ne smijemo propustiti bilo kojeg koji bi mogao zaigrati za našu zemlju. Takav luksuz sebi ne možemo priuštiti, jer nismo zemlja koja ima prevelik broj kvalitetnih fudbala. I ovi momci što su bili kod Sušića su kvalitetni. U to ne treba sumnjati, ali su mi potrebni svježina i novi motivi.
Bravo Meša, ako i 10% ovoga što priča sprovede u djelo, napredak je neminovan. Samo naprijed i u kost. :bih:

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 15 dec 2014, 15:45

Bravo Meša, ovako razmislja covjek koji nema oraha u dzepovima. Mesa je i prije radio u interesu BH repke a ne kao pojedinci za interese raznih menadzera.
Samo naprijed legendo nasa.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 15 dec 2014, 15:47

trebamo progutat' ponos i ponovo probat' s Tankssonom

šta smo mi sebi dopustili, da izgubimo Seferovića :facepalm:

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 15 dec 2014, 15:54

Chinaglia je napisao/la:trebamo progutat' ponos i ponovo probat' s Tankssonom

šta smo mi sebi dopustili, da izgubimo Seferovića :facepalm:
Ma obecati mu kule i gradove samo da dobijemo minut u zvanicnoj tekmi, a onda je za vijeke vijekova nas.
Ako ista bude od njega odlicno, ako ne gubitak minimalan.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

flwz
Kontakt:

Post Postao/la flwz » 15 dec 2014, 15:59

@storm brate neka, popusti bezveze ces popusiti bananu. A da te razumijem razumijem itekako.

Milion puta sam dobio pitanje kako mozes voljeti klub vise od svoje reprezentacije. U tome i jeste odgovor jer u mom klubu prvi jezik je bosanski a u reprezentaciji njemacki. Ne kazem da ne volim reprezentaciju i da je ne pratim, ali nikad je necu voljeti ko sto Zelju volim, to dvoje se ne moze ni porediti iz prostog razloga sto pola reprezentacije kao sto rekoh ne zna pricati bosanski i prije poziva u istu Bosne ocima nisu vidjeli. Malo licemjerno al eto, svakom svacije.

Isto sr*nje i sa ovim BHF diaspora curicama , oni su mi takodje preslatki. Prave se neke patriote a nikad nisu vidjeli Sarajevo pod snijegom. Samo ljeti, ja patriota, moja drzava i moja mahala. Popisam ti se usta.
Zeljeznicar 1921

One can have no smaller or greater mastery than mastery of oneself.
- Leonardo da Vinci

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 15 dec 2014, 16:09

Ibrahim je napisao/la: Jarane, ne govori u mnozini, tebe ako je y.bo mene nije.
Inace po poslednji put o Susicu. SAFET SUSIC ja pojam kada se fudbal pomene u BiH, majstor nad majstorima, legenda jednog Pariza. Za BIH ime jednog SUSICA, vrijedi vise od milion pobjegulja koji ovdje pjene iz inozemstva i koji misle da su ko fol neke civije i da ih neko zarezuje i pola procenta. SAFET nas, sin BOSANSKI, po prvi put je odveo BOSNU na jedno veliko takmicenje i to kao pobjednik grupe u kojo smo startovali kao TRECI favoriti. To nije bilo obicno veliko takmicenje, posebnu car i znacaj mu daje sto se odrzali u BRAZILU, zemlji fudbala. Po prvi put u istoriji BOSANCI (tu se ne racuna stoka nezahvalna) su moglo groznicavo ocekivati utkakmicu na svjetskom prvenstvu na kojem je izmedju ostalog i na MARAKANI igrali njihova zemlja. Dvije veoma dobre utakmice i jedna malo losija koja je izgubljena ocitom sudijskom nepravdom bilans je prije za pohvalu nego za kudjenje. Reprezentacija je bila blizu plasmana medju 10 najboljih na svijetu (hej ljudi medju DESET), daleko, daleko ispred svih prethodnih plasmana. SAFET je imao najbolji skor pobjede i poraza, najvise postignutih golova u kvaliiiifikacijama, najvise osvojenih bodova, najvise uvedenih novih igraca od koji su neki na pragu da postanu zvijezde. Evropske kvalifikacije nisu pocele dobro, ali jedini stvarni, nenadoknadivi kiks je onaj protiv Kipra, od direktnog konurenta smo uzeli bod ne njegovom terenu. Realno taj tim je, kada je kompletan tu negdje sa nama, ako nije i bolji od nas i ubrzo ce nas prestici i na fifinoj listi. Poraz protiv Izraela boli vise sto je bio ubjedljiv i tezak,nego zbog tri boda, jer dolaze i oni nama. Licno bih ostavio Susica da dovrsi kvalifikacije, sta ako ih i s..be, ko da su prve koje su sj...ane. Medjutim razumijem i fudbalski savez. U takvoj atmosveri mozda je donekle i dobro
da se uvede neka promjena, da se malo pokusa razdrmati i tim i kompletan fudbalski milje. Posebno sam zadovoljan sto je za SAFETOVOG naslednika dosla druga BIH legenda, pristojan gospodin i pravi Bosanac. Sto se fudbalskog znanja tice taman onoliko koliko mi mozemo platiti jer danas nema nista na guzove, slicna karijera kao i SAFETOVA prilikom preuzimanja reprezentacije s'tim da je SAFET sada bogatiji za jedno SP, sto nije mala stvar. Radikalnih promjena ne moze biti, ove sto se pominju su da bi se nesto reklo i pravilo pametnim, narocito kad se pocne frljati sa imenima koja pripadaju istoj, ako ne i goroj kategoriji, od ovih koje navodno treba odmah liferovati, jer ce poteci med i mlijeko ako zamjenimo treceg golmana koje je ionako tu zbog nacionalnog kljuca (taka nem drzava, bar za sada), ili ako se dovedi tzv spasioc koji nije mogao igrati u ukrajinskoj, a Boga mi ni u turskoj liga nego je uhljebljenje ponovo nasao u poljskoj koja je malo bolja od nase a puuuuno slabija od hrvatske lige. Onda ovi sto evo vec cetvrtu godinu sredjuju papire, eto samo se oni cekaju. Sve u svemu ponovo i ponovo, sve najbolje Mehmedu Bazdarevicu pa ako i ne ostvari dobre rezultate jer sam siguran da ce dati sve ono koliko umije i moze, ali sve najbolje Safetu Susicu, najuspjesnijem selektoru BiH svih vremena i sigurno je, jednom od nekoliko ljudi, koji ce uci u istoriju Bosne za sva vremena prema uspjesnosti u poslu kojim su se bavili.
Kada sam ja posljednji put imala čas geografije Pariz nije bio u Sarajevu.
Na SP su nas, po 25356546 put odveli i Pape i igrači, a ne samo Pape i ne samo igrači.
Prilično loša utakmica je izgubljena zahvaljujući sudijskoj greški koja je sigurno mogla biti ispravljena da je taktika bila normalna a igrači pripremljeni kako treba.
Mnogo igrača je dovedeno ali je mnogo i izgubljeno.
Kipar je kiks a zanimljivo kako nisi napisao čiji kiks, ali razumijem, valjda bi to bacilo mrlju na ovu ružičastu biografiju.
Poraz od Izraela boli zbog igre bez napadača što je produkt nerada i neorganizovanosti bivšeg selektora, boli zbog gubitka veoma važnih bodova, zbog evidentnog rasula koje je bilo prisutno, nikako zbog visokog poraza jer je to u takvoj situaciji bilo i očekivano, ko je želio da vidi.
Ako se neki igrači koji su dobili priliku nisu iskazali, sasvim je logično i normalno da se isprobaju i neki drugi, što veći izbor i konkurencija, to i veća motivacija i rad. Svugdje u svijetu sasvim prirodna stvar, samo kod nas nije.

Kad već elaboriraš nadugo i naširoko onda iznesi sve činjenice i osvrni se i na drugu stranu medalje. Niti sve može biti crno, niti sve može biti bijelo i sve ovo smo prežvakali ovdje hiljadu puta.

U konačnici ovo nije tema o njemu, ali dodaću još da kao čovjek, Safetu u budućnosti želim sreću i hvala mu na svemu lijepom što je učinio, ali također se ne može zaboraviti i koliko nam je odmogao nakon toga. Tačka.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 15 dec 2014, 16:40

Novih igrača ima, i svakim danom se pojavljuju novi. Uvijek sam slao informacije u Savez i obavještavao kada bi se pojavio takav. I to su bili potencijalni reprezentativci o kojima je odlučivao neko drugi. Sada je situacija drugačija. Sada ja moram odlučiti koga ću zvati... Treba vidjeti ko od njih nam može donijeti prednost. Ne smijemo propustiti bilo kojeg koji bi mogao zaigrati za našu zemlju. Takav luksuz sebi ne možemo priuštiti, jer nismo zemlja koja ima prevelik broj kvalitetnih fudbala. I ovi momci što su bili kod Sušića su kvalitetni. U to ne treba sumnjati, ali su mi potrebni svježina i novi motivi.
:tokralju: :tokralju: :tokralju:
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Dado
Kontakt:

Post Postao/la Dado » 15 dec 2014, 16:56

Svi Mesini odgovori su poprilicno generalizirani i mogu se protumaciti na sto nacina i tesko je uopsta ovako rano bilo sta zakljuciti, niti se treba zakljucivati ista. Pustiti covjeka da radi pa onda komentarisati.

Ipak njegova izjava da reprezentaciji treba 30-35 fudbalera je i vise nego ohrabrujuca. To je sigurno barem jedna stvar koju Pape svojom tvrdoglavoscu nikad nije shvatao.

harixs
Kontakt:

Post Postao/la harixs » 15 dec 2014, 17:17

DragonGirl je napisao/la:
Ibrahim je napisao/la: Jarane, ne govori u mnozini, tebe ako je y.bo mene nije.
Inace po poslednji put o Susicu. SAFET SUSIC ja pojam kada se fudbal pomene u BiH, majstor nad majstorima, legenda jednog Pariza. Za BIH ime jednog SUSICA, vrijedi vise od milion pobjegulja koji ovdje pjene iz inozemstva i koji misle da su ko fol neke civije i da ih neko zarezuje i pola procenta. SAFET nas, sin BOSANSKI, po prvi put je odveo BOSNU na jedno veliko takmicenje i to kao pobjednik grupe u kojo smo startovali kao TRECI favoriti. To nije bilo obicno veliko takmicenje, posebnu car i znacaj mu daje sto se odrzali u BRAZILU, zemlji fudbala. Po prvi put u istoriji BOSANCI (tu se ne racuna stoka nezahvalna) su moglo groznicavo ocekivati utkakmicu na svjetskom prvenstvu na kojem je izmedju ostalog i na MARAKANI igrali njihova zemlja. Dvije veoma dobre utakmice i jedna malo losija koja je izgubljena ocitom sudijskom nepravdom bilans je prije za pohvalu nego za kudjenje. Reprezentacija je bila blizu plasmana medju 10 najboljih na svijetu (hej ljudi medju DESET), daleko, daleko ispred svih prethodnih plasmana. SAFET je imao najbolji skor pobjede i poraza, najvise postignutih golova u kvaliiiifikacijama, najvise osvojenih bodova, najvise uvedenih novih igraca od koji su neki na pragu da postanu zvijezde. Evropske kvalifikacije nisu pocele dobro, ali jedini stvarni, nenadoknadivi kiks je onaj protiv Kipra, od direktnog konurenta smo uzeli bod ne njegovom terenu. Realno taj tim je, kada je kompletan tu negdje sa nama, ako nije i bolji od nas i ubrzo ce nas prestici i na fifinoj listi. Poraz protiv Izraela boli vise sto je bio ubjedljiv i tezak,nego zbog tri boda, jer dolaze i oni nama. Licno bih ostavio Susica da dovrsi kvalifikacije, sta ako ih i s..be, ko da su prve koje su sj...ane. Medjutim razumijem i fudbalski savez. U takvoj atmosveri mozda je donekle i dobro
da se uvede neka promjena, da se malo pokusa razdrmati i tim i kompletan fudbalski milje. Posebno sam zadovoljan sto je za SAFETOVOG naslednika dosla druga BIH legenda, pristojan gospodin i pravi Bosanac. Sto se fudbalskog znanja tice taman onoliko koliko mi mozemo platiti jer danas nema nista na guzove, slicna karijera kao i SAFETOVA prilikom preuzimanja reprezentacije s'tim da je SAFET sada bogatiji za jedno SP, sto nije mala stvar. Radikalnih promjena ne moze biti, ove sto se pominju su da bi se nesto reklo i pravilo pametnim, narocito kad se pocne frljati sa imenima koja pripadaju istoj, ako ne i goroj kategoriji, od ovih koje navodno treba odmah liferovati, jer ce poteci med i mlijeko ako zamjenimo treceg golmana koje je ionako tu zbog nacionalnog kljuca (taka nem drzava, bar za sada), ili ako se dovedi tzv spasioc koji nije mogao igrati u ukrajinskoj, a Boga mi ni u turskoj liga nego je uhljebljenje ponovo nasao u poljskoj koja je malo bolja od nase a puuuuno slabija od hrvatske lige. Onda ovi sto evo vec cetvrtu godinu sredjuju papire, eto samo se oni cekaju. Sve u svemu ponovo i ponovo, sve najbolje Mehmedu Bazdarevicu pa ako i ne ostvari dobre rezultate jer sam siguran da ce dati sve ono koliko umije i moze, ali sve najbolje Safetu Susicu, najuspjesnijem selektoru BiH svih vremena i sigurno je, jednom od nekoliko ljudi, koji ce uci u istoriju Bosne za sva vremena prema uspjesnosti u poslu kojim su se bavili.
Kada sam ja posljednji put imala čas geografije Pariz nije bio u Sarajevu.
Na SP su nas, po 25356546 put odveli i Pape i igrači, a ne samo Pape i ne samo igrači.
Prilično loša utakmica je izgubljena zahvaljujući sudijskoj greški koja je sigurno mogla biti ispravljena da je taktika bila normalna a igrači pripremljeni kako treba.
Mnogo igrača je dovedeno ali je mnogo i izgubljeno.
Kipar je kiks a zanimljivo kako nisi napisao čiji kiks, ali razumijem, valjda bi to bacilo mrlju na ovu ružičastu biografiju.
Poraz od Izraela boli zbog igre bez napadača što je produkt nerada i neorganizovanosti bivšeg selektora, boli zbog gubitka veoma važnih bodova, zbog evidentnog rasula koje je bilo prisutno, nikako zbog visokog poraza jer je to u takvoj situaciji bilo i očekivano, ko je želio da vidi.
Ako se neki igrači koji su dobili priliku nisu iskazali, sasvim je logično i normalno da se isprobaju i neki drugi, što veći izbor i konkurencija, to i veća motivacija i rad. Svugdje u svijetu sasvim prirodna stvar, samo kod nas nije.

Kad već elaboriraš nadugo i naširoko onda iznesi sve činjenice i osvrni se i na drugu stranu medalje. Niti sve može biti crno, niti sve može biti bijelo i sve ovo smo prežvakali ovdje hiljadu puta.

U konačnici ovo nije tema o njemu, ali dodaću još da kao čovjek, Safetu u budućnosti želim sreću i hvala mu na svemu lijepom što je učinio, ali također se ne može zaboraviti i koliko nam je odmogao nakon toga. Tačka.
Ti jaranice od kako si dosla na ovaj forum, a imali smo par dijaloga, nisi ama bas jednu pozitivnu kritiku uputila prema Papetu, a imo ih je mnogo. To dovodi do jednog zakljucka, znas kakvog..
Jos jedna mala opaska, reprzentacija nebi trebala biti poligon za isprobavanje igraca svaku drugu utakmicu, valjda za to postoje mladze reprezentacije. Blaz Sliskovic se vodio takvom politikom i znamo kako je zavrsilo. Bio je srozao reprezentaciju do 60 pozicije na FiFa listi. Po meni je bolje uigravat ovo postojece i polahko uvodit neke nove igrace, raditi sistematski, a ne dovodit neke nove koji su istog ili goreg kvaliteta.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 15 dec 2014, 17:21

Ibrahim je napisao/la: Licno bih ostavio Susica da dovrsi kvalifikacije, sta ako ih i s..be, ko da su prve koje su sj...ane.
Legendo nemoze pa sta ako sjebe. Znaci od tri ciklusa jednom se plasirao a dva sjebao. Osim toga zaboravljas da je Pape cekao "pravu" generaciju sto je i sam izjavljivao vise puta nebi li preuzeo selekciju. Znaci igracki jacu i iskusniju generacije nego prosle. Osim toga legedno Dzeko ce igrati jos 4 godina a poslje njega tesko da cemo ikada igrati na kojem SP/EP osim ako u tih par godina ne stvorimo kult reprezentacije i ime u svijetu fudbala. Jedini koji je do sada mogao da adekvatno zamjeni Dzeku je Seferovic kojega je tvoj idol mogao nagovoriti da se je malo vise potrudio kao sto su radili drugi selektori iz komsiluka.
Ibrahim je napisao/la: ili ako se dovedi tzv spasioc koji nije mogao igrati u ukrajinskoj, a Boga mi ni u turskoj liga nego je uhljebljenje ponovo nasao u poljskoj koja je malo bolja od nase a puuuuno slabija od hrvatske lige.
Country coefficients 2014/15 ( 15/12/2014 )

1 Spain 18.214 20.857 17.714 23.000 12.785 92.570 6/7
2 England 18.357 15.250 16.428 16.785 11.714 78.534 6/7
3 Germany 15.666 15.250 17.928 14.714 12.714 76.272 6/7
4 Italy 11.571 11.357 14.416 14.166 10.833 62.343 6/6
5 Portugal 18.800 11.833 11.750 9.916 7.916 60.215 2/6
6 France 10.750 10.500 11.750 8.500 9.416 50.916 3/6

17 Croatia 4.125 3.750 4.375 4.375 6.875 23.500 0/4

19 Poland 4.500 6.625 2.500 3.125 4.750 21.500 1/4

37 Bosnia and Herzegovina 1.875 1.125 1.250 1.500 1.750 7.500 0/4

I osim toga Hrvatska je prestigla Poljsku tek sa ovim rezultatima ove sezone Dinama, Rijeke i Hajduka. Prije mjesec dana je imala isti koeficient kao Poljska.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 15 dec 2014, 17:26, ukupno mijenjano 1 put.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 15 dec 2014, 17:26

ma jasno je da treba prosiriti igracki kadar ,treba svjeze krvi bilo bi dobro kad bi pobjedili jednu dvije utakmicu da se malo vrati povjerenje u reprezentaciju a odma ce atmosfera bolja biti ,ja vjerujem da je Meša kadar to uraditi :bih:

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 15 dec 2014, 17:42

Sutra pečem halvu, jer moj Meša se nakon 27 godina izbivanja po bijelom svijetu vraća kući – kaže na početku posjete novinara agencije Patria majka novog selektora nogometne reprezentacije BiH Ševka Baždarević :D kopija Sušića br 2 on Zavidovice vise ni na karti ne zna naci

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 15 dec 2014, 17:53

slika

Ajmo pocnite pljuvanje, evo rekao racunati na Tinu Svena. :P

Po meni Tino i dalje ima mjesta u roosteru od 23 igraca, ali za prve postave nije.

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 15 dec 2014, 18:00

Sigurno da ce ga zvati ali nece igrati u prvih 11 100%

Sent from Angelina's bed

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 15 dec 2014, 18:00

Nije Goalgettere raja ovdje kudila Tinu zbog kvaliteta, vec zbog cinjenica sto ga amidza pod svaku cijenu gurao u prvih 11 reprezentacije a i ptica na grani je vidjela da on nije kvalitet za nesto tako.

Mnogo onoga sto ovaj momak ispasta je iskljucivo zahvaljujuci svojem amidzi koji ga je na isti takav pogan nacin ugurao u repku, odveo na svijetsko pa onda opet poceo da gura u prvu postavu. A momcek, i dalje u Ajduku.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 15 dec 2014, 18:01

pa naravno da će računat', momak je toliko popljuvan samo zato što mu je amidža selektor ;) na kraju krajeva, nije momak kriv što je igrao u početnom sastavu, za to krivite Papeta, ako se ne slažete, a ne momka kome je čast igrat' za svoju državu! da l' je za početni sastav ili ne, o tome svakako možemo diskutovat', al' da l' zaslužuje bit' dio repke, o tome ne možemo!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: SanaBosna i 41 gost.