Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
Unofficialpage
- Moderator
-
Kontakt:
Postao/la Unofficialpage » 11 dec 2014, 20:29
Goalgetter je napisao/la:Unofficialpage je napisao/la:Bešića ni na klupi nema.

Kao ni Mirallasa, Lukakua, Distina, Jagielke, Eto'a i jos dosta prvotimaca jer je Everton vec kvalifikovan za sljedecu rundu. Gareth Barry igra jer je ja mislim pod suspenzijom sljedece kolo u EPL zbog zutih kartona ako se ne varam.
Vidim neki sve ne poznati. Kontam da ne gledam pogrešan tim.

Samo neka nije povreda.

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
-
skrozanoniman
-
Kontakt:
Postao/la skrozanoniman » 11 dec 2014, 20:52
Ili Martinez uopste vise ne racuna na njega, ili je Besic vec osigurao status prvotimca i prvog izbora.
Znamo svi da ovo prvo nije u pitanju
Iskreno, nadao sam se da nece biti u kombinaciji veceras. Apsolutno nebitna utakmica.
-
soccerfan
-
Kontakt:
Ih ja zaboravio postaviti juce da Besica ne ocekujete danas.

Jos juce je Martinez objavio koga ocekivati danas . A Barry igra da bi odrzao formu jer narednu u EPL pauzira zbog kartona.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
-
calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
-
Kontakt:
Evo ga zato od prve minute protiv QPR veceras
Everton (to face QPR): Howard, Baines, Distin, Jagielka (c), Coleman, Besic, Barkley, Mirallas, Naismith, McGeady, Lukaku.
-
soccerfan
-
Kontakt:
calcio je napisao/la:Evo ga zato od prve minute protiv QPR veceras
Everton (to face QPR): Howard, Baines, Distin, Jagielka (c), Coleman, Besic, Barkley, Mirallas, Naismith, McGeady, Lukaku.
Preduhitri me bolan.

Nego igra sa Barklijem danas sto znaci da ce mu biti malo lakse nego kad mora pokrivati rupe Barrya koji razmislja bil potrco il nebi.
-
AllAbout
-
Kontakt:
cistio zute u Evropskoj ligi..veceras naravno u prvih 11 jer je mozda i u najboljoj formi u evertonu trenutno koji je prilicno los..martinez kombinira i u ovoj utakmici je velika odg na njemu jer je jedini zadnji vezni..do sada su igrali sa 2..vidjecemo kako ce to ispasti..ocekujem dobru tekmu
Unica grande amore
-
UnSub
-
Kontakt:
Mume konacno na ppoziciji koju igra u repci
-
jasmin10
-
Kontakt:
soccerfan je napisao/la:calcio je napisao/la:Evo ga zato od prve minute protiv QPR veceras
Preduhitri me bolan.

Nego igra sa Barklijem danas sto znaci da ce mu biti malo lakse nego kad mora pokrivati rupe Barrya koji razmislja bil potrco il nebi.
a ovo je prava pozicija za mumeta. kada igra kao klasicni destruktivac, kao u repci.
Barkley je ofanzivniji igrac od Barrya i ostavljat ce dosta prostora iza sebe kojeg ce Mume odlicno pokriti i doci ce do izrazaja njegova sjajna destrukcija igre.

-
calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
-
Kontakt:
Besic je zabranio da ga zovete Mume, samo ga mama smije tako zvati.

Ustalio se u prvu ekipu. A kako sam kaze nije jos na 100%, tako da ocekujem jos bolje partije u buducnosti. Nije lako iz Madjarske preci u Englesku, puno brze i ostrije se igra, o kvalitetu protivnika da ne govorim... Treba se naviknuti na sve to. S obzirom na sve to, ovo je vise nego dobro.
-
soccerfan
-
Kontakt:
calcio je napisao/la:Besic je zabranio da ga zovete Mume, samo ga mama smije tako zvati.

Ustalio se u prvu ekipu. A kako sam kaze nije jos na 100%, tako da ocekujem jos bolje partije u buducnosti. Nije lako iz Madjarske preci u Englesku, puno brze i ostrije se igra, o kvalitetu protivnika da ne govorim... Treba se naviknuti na sve to. S obzirom na sve to, ovo je vise nego dobro.
Ma brate gdje je lahko. Dzeko je presao iz Bundeske koja je mnogo teza od Madarske lige u Englesku da mu je 10 tekmi trebalo da zabije prviijenac u EPL-u. Dobar je Mo. Bori se. Jos je njegova pozicija bas teska i zahtjevna i treba vremena da se navikne .
-
evybih
-
Kontakt:
soccerfan je napisao/la:calcio je napisao/la:Besic je zabranio da ga zovete Mume, samo ga mama smije tako zvati.

Ma brate gdje je lahko. Dzeko je presao iz Bundeske koja je mnogo teza od Madarske lige u Englesku da mu je 10 tekmi trebalo da zabije prviijenac u EPL-u. Dobar je Mo. Bori se. Jos je njegova pozicija bas teska i zahtjevna i treba vremena da se navikne .
ko jos ocekuje da daje golove..nek igra i to je

to
-
soccerfan
-
Kontakt:
evybih je napisao/la:soccerfan je napisao/la:calcio je napisao/la:Besic je zabranio da ga zovete Mume, samo ga mama smije tako zvati.

ko jos ocekuje da daje golove..nek igra i to je

to
A gdje ti procita da je neko naveo da treba da daje golove?

Ja sam spomenuo golove za Dzeku jer je Dzeki posao da daje golove. Muhameda u tom kontekstu nisam ni spomenuo.
-
sanelmasetic
-
Kontakt:
Postao/la sanelmasetic » 15 dec 2014, 20:54
Bio sam se zabrinuo za njega nakon sto je napustio Njemacku i problema sa Jagodicem, al hvala Bogu sazrio je na vrijeme , tako da vjerujem da ce ako ga zdravlje posluzi imat i vise nego uspjesnu karieru..

Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
-
AllAbout
-
Kontakt:
Besic i Barton..prognoziram barem jedan duel

Unica grande amore
-
Bassha
-
Kontakt:
Ima li neko link SK2 ?
Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://****.com
-
mirzatele
-
Kontakt:
Sjajan start i onda pas naprijed, mogli su vec povesti, bravo Muha
-
Janez
-
Kontakt:
Na vrijeme upali zaboravio na Engleze od 21h
Sretno Mumeee

-
xaves
-
Kontakt:
Odlican zasad
-
Nerminovic
-
Kontakt:
Postao/la Nerminovic » 15 dec 2014, 21:10
Sto to nema navijane?

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 600, adrenaline323, AnelMid, boki86, Bosanac90, Confiance, COYGBiH, EdinjoBos, Elddar, emir79, FerdinandF, galia95, General505, Goalgetter, GoldenLilies, Google Adsense [Bot], greenwood, Hansestadt, invincible1921, Kaunas, Kobayashi, MokraKifla, myself, napapijri1987, NerminFatic, Pensioner26, prisonbreak, Proximic, signalidunapark, soccerfan, tale07, tuzlanskinacin, Vaya, Venom, Zaboljesutra i 354 gosta.