nije sjedio kod kuce i pratio sapunice...
jos ce biti zeljan lopte i igre

sigurno da je dobar (bio) nema sta, ali da je on nas najbolji igrac u to sumnjam na velikobubimir je napisao/la:bas dobro sto je otvorena tema o zlatanu,jer bez obzira na sve mislim da je on nas najbolji igrac.
malo su ga povrede zeznule,ali vratit ce se on.
u schalkeu nije nesto igrao puno,ali ga se sjecam da je u frajburgu bio najbolji igrac.
ma nije valjdaxavi666666 je napisao/la:Bajramović nam je prijeko potreban,on i Sead Salihovic mogu zaustaviti sve reprezentacije a kamali nece Belgiju.
Bajramovic je jako dobar vezni igrac i mislim da nam je potreban kako bi bili kompletni u veznom redu,ali nam je odbrana u kriticnoj situaciji.
nepratim ja fudbal pa i nase igrace i nasu repku tek od jucer, ljudinobubimir je napisao/la:nemoj sumnjat,uvjerit ćeš se
Otkud ti informacija da se nece vracat u repku,eto njega protiv Belgije na okupljanju.Tarik14 je napisao/la:Tesko mi je i vrlo mi je zao njega jel je on bio odlican igrac ali sada je sve gotovo kada je u pitanje njegov povratak u reprezentaciji.
Prije jednu sedmicu, on se opet povrijedio i napustio je trening.BIHfan je napisao/la:Otkud ti informacija da se nece vracat u repku,eto njega protiv Belgije na okupljanju.Tarik14 je napisao/la:Tesko mi je i vrlo mi je zao njega jel je on bio odlican igrac ali sada je sve gotovo kada je u pitanje njegov povratak u reprezentaciji.
Ma sve je moguce druze,al nadajmo se da ce biti zdrav.Tarik14 je napisao/la:Prije jednu sedmicu, on se opet povrijedio i napustio je trening.BIHfan je napisao/la:Otkud ti informacija da se nece vracat u repku,eto njega protiv Belgije na okupljanju.Tarik14 je napisao/la:Tesko mi je i vrlo mi je zao njega jel je on bio odlican igrac ali sada je sve gotovo kada je u pitanje njegov povratak u reprezentaciji.
De tarik smanji dozivljajTarik14 je napisao/la:Ako nastavi sa povredama on ce morati da okonca svoju karijeru.
po transfermarkt-u vraća se za dva dana http://www.transfermarkt.de/de/spieler/ ... rofil.htmlamir je napisao/la:Ljudi zna li iko ista o Zlatanu Bajramovicu, sta mu je sada, trenira li, ima li ikakvi vijesti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.