Muhamed Bešić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

jasmin10
Kontakt:

Re: Muhamed Bešić

Post Postao/la jasmin10 » 15 dec 2014, 23:10

Chinaglia je napisao/la:uživajte raja :kafa:
lajk`o sam sve komentare :mrgreen:

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 15 dec 2014, 23:12

Pa ovi su vise zaludjeni Besicem nego mi. :rol: Aferim, drago mi je da cjene trud i borbenost.

JerryLouis
Kontakt:

Post Postao/la JerryLouis » 15 dec 2014, 23:16

Hahaha ovi navijaci Evertona su stvarno ludi! (pozitivno naravno)
Ocekivao sam da ce ga zavoljeti, ali ovoliko .. :-D :lol: :lol:

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 15 dec 2014, 23:16

Cartman je napisao/la:
calcio je napisao/la:
Head je napisao/la:Decko kojeg je Safet Susic preporodio i napravio od njega ovo sto je danas. Hvala ti Safete, plodove tvog rada ubiremo i nakon sto nisi vise s nama. :bih:
Sto jest jest, Papetu niko ne moze poreci da je nekoliko puta pogodio sa Besicem. Prvo kada je debitovao za A reprezentaicju kao junior HSV-a, pa kada ga je stavio u prvih 11 na SP iz madjarske lige, ali i u vezi njegove pozicije. Pape ga je stavio na poziciju zadnjeg veznog, momak bio stoper i desni bek cijelu karijeru prije toga.
Zasto lazes? Nije debitovao kao junior, nego je debitova za repku nakon sto je debitova za A ekipu HSV-a. Eto mi imamo milijardu igraca u Bundesligi, pa ga tesko bilo gurnut. Susic je uradio jedinu normalnu stvar. Dobro, i to je za njega uspjeh.

Uz to je laz da ga je Safet prvi stavio na zadnjeg veznog. Zasto ismisljas? Mislis da ce ti proc? Pratimo mi ovdje nogomet, nisi sam.
Pa slabo pratis izgleda. Susic mu je poslao poziv za prijateljsku protiv Slovacke kada je jos uvijek bio junior.
http://sportsport.ba/bh_fudbal/mnogo-mi ... rska/46104" onclick="window.open(this.href);return false;

A sto se tice pozicije, evo pa citaj sta Besic kaze u vezi toga
http://www.express.co.uk/sport/football ... -Interview" onclick="window.open(this.href);return false;

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 15 dec 2014, 23:18

Besic - najbolja tekma za Everton do sada...iako nekada bezglavo trci prema protivnickom igracu i bespotrebno jer ga je vec pokrio njegov saigrac, ali haman nema zivaca da ceka pa sam krene da kosti lomi....stah me da nece na kraju on nastradati zbog prevelike zustrine.
nadam se da ce u subotu slaviti i protiv Southamptona, i tako napokon zapoceti sa serijom pobjeda u PL.

Mirallas - nije mi ga ni sekunde zao kad je glup...bezveze pegla loptu ala Nasri, a na lijevoj strani imao dvojicu samih igraca...i desno je imao rjesenja, ali hoce da se.r.e, i eto mu ga sad...ovaj igrac nije ni u top 5 Evertona a kamoli najbolji kao sto neki govore...

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 15 dec 2014, 23:20

calcio je napisao/la:
Cartman je napisao/la:
calcio je napisao/la:
Sto jest jest, Papetu niko ne moze poreci da je nekoliko puta pogodio sa Besicem. Prvo kada je debitovao za A reprezentaicju kao junior HSV-a, pa kada ga je stavio u prvih 11 na SP iz madjarske lige, ali i u vezi njegove pozicije. Pape ga je stavio na poziciju zadnjeg veznog, momak bio stoper i desni bek cijelu karijeru prije toga.
Zasto lazes? Nije debitovao kao junior, nego je debitova za repku nakon sto je debitova za A ekipu HSV-a. Eto mi imamo milijardu igraca u Bundesligi, pa ga tesko bilo gurnut. Susic je uradio jedinu normalnu stvar. Dobro, i to je za njega uspjeh.

Uz to je laz da ga je Safet prvi stavio na zadnjeg veznog. Zasto ismisljas? Mislis da ce ti proc? Pratimo mi ovdje nogomet, nisi sam.
Pa slabo pratis izgleda. Susic mu je poslao poziv za prijateljsku protiv Slovacke kada je jos uvijek bio junior.
http://sportsport.ba/bh_fudbal/mnogo-mi ... rska/46104" onclick="window.open(this.href);return false;

A sto se tice pozicije, evo pa citaj sta Besic kaze u vezi toga
http://www.express.co.uk/sport/football ... -Interview" onclick="window.open(this.href);return false;
Jesi naporan Boze dragi.

VEC JE BIO DEBITOVAO ZA HSV I ZATO JE DOBIO POZIV ZA REPKU. Je li ti jasno to? Kakve veze ima kakav je ugovro imao? Svaki nas igrac koji zaigra za ekipu HSV-a sa 18 godina ce dobit poziv. Kraj price. Svaki moron, pa i najveci od njih, to jest Safet Susic, bi pozvao takvog igraca.

Head znam da prca, ali ti si mrtav ozbiljan. I to je strasno.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 15 dec 2014, 23:21

Otvorim FB

Besic
Besic
Besic
besic by a mile
Besic without a doubt best game he's played in blue
Bosnian beast
Besic player of the game !
Besic had a party.

itd.

Reko ove naši pisali kad svi redom United Kingdom :opaopa: :tokralju: :tokralju: :bih:

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 15 dec 2014, 23:21

Ma plavi Liverpulovci su pravo naša raja! :D

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 15 dec 2014, 23:22

Strasnije je sto vi mislite da Susic nema pojma o fudbalu, ili jos gore: da vi znate vise od njega. :rol:

plavipatriota
Kontakt:

Post Postao/la plavipatriota » 15 dec 2014, 23:23

@cartman: ne znaš ti, oni znaju bolje!
poprimili su sindrom svog velikog vođe saje čobana da se ponašaju kao da ne postoji internet, da ne postoje mediji već postoji samo što sajo kaže i uradi.. :sick: :puke:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 15 dec 2014, 23:24

calcio je napisao/la:Strasnije je sto vi mislite da Susic nema pojma o fudbalu, ili jos gore: da vi znate vise od njega. :rol:
Cak i ti znas vise od njega. Mozes mislit onda.

@Plavipatriota: Upravo tako. Izvale neke totalne neistine, i onda se iznenade kad ih neko ispravi. Jos nemaju obraza priznat gresku. Kao Susic kad je izvalio da je Tincek zadnji vezni, da ne zna sta je Germania, da ima najmanju platu u Evropi i tako dalje i tako dalje.

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 15 dec 2014, 23:25

Cartman je napisao/la:
calcio je napisao/la:Strasnije je sto vi mislite da Susic nema pojma o fudbalu, ili jos gore: da vi znate vise od njega. :rol:
Cak i ti znas vise od njega. Mozes mislit onda.
:mrgreen:
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 15 dec 2014, 23:26

Remarkably, Besic was deployed as a defensive midfielder for the very first time in his career that night and fulfilled his brief expertly until the little genius benefited from a moment of slapstick to conjure a moment of brilliance in a 2-1 win.
I was small, very small when I first starting playing,” said Besic. “The first club I had was when I was eight. I played as a No 10 until I was 16 and then I became a central defender."
The coach moved me back because he saw that I was aggressive!"

I was a centre-back for five or six years. The World Cup was the first time I played as a No6 in midfield."

I just play my game. It was the same when I played against Messi. I wouldn’t watch his videos. Only when the manager puts on videos for the whole team will I watch something."

Pljus pljus

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 15 dec 2014, 23:28

Calcio dragi, jesi li normalan ti? Jesi li gledao utakmicu protiv Meksika? Tu je igrao zadnjeg veznog. Jesi li gledao Besica u mladoj? Tu je vecinom igrao zadnjeg veznog. Neka je izjavio sta hoce, vise puta je tu igrao.

Za HSV se ne sjecam, igrao je beka ili zadnjeg veznog. Stopera sigurno nije.

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 15 dec 2014, 23:30

Cartman je napisao/la:Calcio dragi, jesi li normalan ti? Jesi li gledao utakmicu protiv Meksika? Tu je igrao zadnjeg veznog. Jesi li gledao Besica u mladoj? Tu je vecinom igrao zadnjeg veznog. Neka je izjavio sta hoce, vise puta je tu igrao.
Znam ali na SP je prvi put u kontinuitetu zaigrao na toj poziciji. Prije toga su to bile ili prijateljske ili krpljenje. ALi na SP je poveden da bi igrao zadnjeg veznog i nista drugo.

babuka1
Kontakt:

Post Postao/la babuka1 » 15 dec 2014, 23:33

imal jedna tema da ne spomenes dokazanu lazovcinu i prepredenog muljatora susica,niko od nas ti nije kriv sto si vjerovatno u emotivnoj ako ne i seksualnoj vezi sa doticnim,i predstavljas njegovu prostitutku po forumima,prestani da trujes sve teme redom,spominjuci petljanca i lazovcinu i predstavljajuci ga kao najbolju stvar koja se desila bh fudbalu,strasno si iritantan i naporan,ko brani laz i lazova i sam je takav...
Kolekciju lazi tvog idola,ili ljubavnika mozes pogledati na youtubu,iznova i iznova i onanirati na njegove lazi i inteligenciju,al bar nas postedi na temama o igracima nase reprezentacije :cry:

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 15 dec 2014, 23:33

calcio je napisao/la: Sto jest jest, Papetu niko ne moze poreci da je nekoliko puta pogodio sa Besicem. Prvo kada je debitovao za A reprezentaicju kao junior HSV-a, pa kada ga je stavio u prvih 11 na SP iz madjarske lige, ali i u vezi njegove pozicije. Pape ga je stavio na poziciju zadnjeg veznog, momak bio stoper i desni bek cijelu karijeru prije toga.
Kao prvo ne postoji selektor koji nebi pozvao igraca koji je sa 18 godina prije toga debitovao za jedan HSV. Kao drugo Susic je ugrozio samo SP igrajuci protiv Slovacke bez defanzivnog veznog. Protiv Grcke je to moglo proci jos i nekako jer imaju los ofanzivni potencijal. Tek kada je vidio da Susic, Zahirovic, Medunjanin, Salihovic i Hadzic ne mogu odigrati kvalitetno zadnjeg veznog pozvao je Besica 5 min do 12 na samo SP jer je znao da mu je neophodan protiv Argentine. Znaci ignorisao je Besica kroz cijele kvalifikacije i nije ga zvao vise od godinu dana. Dodao bi jos da je mnogo forumasa koji su ovdje branili Papeta govorili da Besic ne zasluzuje poziv za SP jer igra u Madzarskoj ligi i jer igra drugu poziciju u klubu. Tek kada je dobio poziv za SP tada su promjenili plocu.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 15 dec 2014, 23:38, ukupno mijenjano 2 puta.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 15 dec 2014, 23:35

babuka1 je napisao/la:
imal jedna tema da ne spomenes dokazanu lazovcinu i prepredenog muljatora susica,niko od nas ti nije kriv sto si vjerovatno u emotivnoj ako ne i seksualnoj vezi sa doticnim,i predstavljas njegovu prostitutku po forumima,prestani da trujes sve teme redom,spominjuci petljanca i lazovcinu i predstavljajuci ga kao najbolju stvar koja se desila bh fudbalu,strasno si iritantan i naporan,ko brani laz i lazova i sam je takav...
Kolekciju lazi tvog idola,ili ljubavnika mozes pogledati na youtubu,iznova i iznova i onanirati na njegove lazi i inteligenciju,al bar nas postedi na temama o igracima nase reprezentacije :cry:
:rol: :rol: :rol:

Aferim brate. :bow:

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 15 dec 2014, 23:36

babuka1 je napisao/la:
Ko je ovoga pustio s lanca? Miran...

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 15 dec 2014, 23:38

sta veli pljus, pljus :rol:
Besic nije zadnji vezni :rol:

Pa mislio sam da je izvala za Adilovica najveci biser

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Blackwargreymon, CAGarfia, Quartararo i 19 gostiju.