Juventin se sazalio na Riedleovu zlu sudbinu.MrMuscle je napisao/la:Tacno mi je bilo danas zao Riedlea kad je izvukao ovaj par... Suze su se mogle vidjeti na u njegovim ocima...

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Juventin se sazalio na Riedleovu zlu sudbinu.MrMuscle je napisao/la:Tacno mi je bilo danas zao Riedlea kad je izvukao ovaj par... Suze su se mogle vidjeti na u njegovim ocima...

Uh zaboravio sam za dortmund i juventus i to je neizvjesno a za chelsea i psg,Chelsea prolazi ako smo ih mogli dobit sa losijom ekipom a sad smo i bolji ce ih ne bi dobili.Kaunas je napisao/la:a juve dormund i psg chelsea nisu neizvjesne? (posebno ova prva)FukareTuzla1987 je napisao/la:jedina utakmca koja je neizvjesna pa da nemozes ni dat prednost nekom je city-barca.
Pa i oni su jači za Ibru i Luiza.FukareTuzla1987 je napisao/la:Uh zaboravio sam za dortmund i juventus i to je neizvjesno a za chelsea i psg,Chelsea prolazi ako smo ih mogli dobit sa losijom ekipom a sad smo i bolji ce ih ne bi dobili.Kaunas je napisao/la:a juve dormund i psg chelsea nisu neizvjesne? (posebno ova prva)FukareTuzla1987 je napisao/la:jedina utakmca koja je neizvjesna pa da nemozes ni dat prednost nekom je city-barca.
 Ako nista, bicemo u zizi javnosti
 Ako nista, bicemo u zizi javnosti   Sitnice ce ponovo odluciti, nadam se da ce ponovo prevagnuti na nasu stranu.51%-49% zbog Mou-a.
  Sitnice ce ponovo odluciti, nadam se da ce ponovo prevagnuti na nasu stranu.51%-49% zbog Mou-a.Ovdje je omjer 70:30 u korist Mourinha,najvise zbog njeg samog a i vala formirao je ekipu koja je sigurno jedan od tri favorita lp ove godine.Jedino da ih pokose 3 ili vise povreda kljucnih igraca onda Paris ime neke sanse.Blue_He4rt je napisao/la:Mogli smo proci daleko bolje, a mi hocemo najjebozovnijeg iz drugog sesira.Ako nista, bicemo u zizi javnosti
Sitnice ce ponovo odluciti, nadam se da ce ponovo prevagnuti na nasu stranu.51%-49% zbog Mou-a.

Mozambik je napisao/la:Ako bude imao pomoc iz Norveske, mozda
 touche
 toucheTrenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.