Mozda je mislio na Mitra Mirica,Mitar+Miric=MitrovicChinaglia je napisao/la:napisao sam da dolazi stoper, a Advokat je napisao da dolazi Mitrović, a ti si čini mi se pomislio da se radi o Mitroviću napadaču, pa si spomenuo Matrijasamo ne znam na kog je Mitrovića mislio Advokat, nema logike da je mislio na napadača Mitrovića
al' opet, haj ga znaj čime se Advokat puk'o
S.S. Lazio
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: S.S. Lazio
https://pbs.twimg.com/media/Bm6HHeLCEAE3QJh.jpg

@francobaresi
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
saš vidit' kad se Advokat javi iz džamijeAgentttB je napisao/la:Ne sumnjaj u moj filing,pazi kad dobijemo potvrdu o istinitosti mojih riječi
Ne volim nijedan oblik kocke,ali skoro pa da bi se smio kladiti da sam u pravuChinaglia je napisao/la:saš vidit' kad se Advokat javi iz džamijeAgentttB je napisao/la:Ne sumnjaj u moj filing,pazi kad dobijemo potvrdu o istinitosti mojih riječi
@francobaresi
hahaha, joj Advokat što te šprdaju, a ja ne damberardi25 je napisao/la:Mozda je mislio na Mitra Mirica,Mitar+Miric=MitrovicChinaglia je napisao/la:napisao sam da dolazi stoper, a Advokat je napisao da dolazi Mitrović, a ti si čini mi se pomislio da se radi o Mitroviću napadaču, pa si spomenuo Matrijasamo ne znam na kog je Mitrovića mislio Advokat, nema logike da je mislio na napadača Mitrovića
al' opet, haj ga znaj čime se Advokat puk'o
Advokat je naš reis, duhovni vođa pdf-a Serie AAgentttB je napisao/la:Ne volim nijedan oblik kocke,ali skoro pa da bi se smio kladiti da sam u pravuChinaglia je napisao/la:saš vidit' kad se Advokat javi iz džamijeAgentttB je napisao/la:Ne sumnjaj u moj filing,pazi kad dobijemo potvrdu o istinitosti mojih riječi
Odo tebra,dosta je i foruma.Uletiću opet malo kad cura dozvoli pa da ljudeknemo koju.
Sanjaj Nestu u vašem dresu.Prisjećaj se starih/slavnih dana.
Sanjaj Nestu u vašem dresu.Prisjećaj se starih/slavnih dana.
@francobaresi
taj Lazio živim svaki dan
čujemo se burke moj
čujemo se burke moj
- L'Avvocato
- Kontakt:
Tuzlak bolan pa na kog ću misliti ako sam napisao komšija
http://www.transfermarkt.com/darko-mitr ... ler/186876" onclick="window.open(this.href);return false;
Padaš mi u očima kao Fukara i kao latentni Juventino
http://www.transfermarkt.com/darko-mitr ... ler/186876" onclick="window.open(this.href);return false;
Padaš mi u očima kao Fukara i kao latentni Juventino
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
auuu, taj Mitrović
evo Novaretti i doplata za njega 

šo?L'Avvocato je napisao/la:Padaš mi u očima kao Fukara i kao latentni Juventino
Ne odgvori nam Advokat jesam li potrefio sa procjenom?
Buraz ziPa avatara
Buraz ziPa avatara
@francobaresi
- L'Avvocato
- Kontakt:
Samo vjera brate. Samo vjera.
★★★
Znači imao sam pravo,pojest' će se ovaj naš Lazial od muke.
Još kad pročita da sam i ja taj koji je dosta vezan za to, auu..
Još kad pročita da sam i ja taj koji je dosta vezan za to, auu..
@francobaresi
nije mi poznat' dotičniAgentttB je napisao/la:Buraz ziPa avatara
pa vidiš da se iz džamije javio, 1h nakon što sam napisao da će se javit' iz džamijeAgentttB je napisao/la:Znači imao sam pravo,pojest' će se ovaj naš Lazial od muke.![]()
nije mi poznat' dotični
Glavom i bradom tvoj brat-Baresi
@francobaresi
i dalje mi nije poznat'
Moram vas upoznati 
@francobaresi
provaljen je dres -9
najvjerovatnije će igrači u njemu nastupit' u meču protiv Milana
ovo je defo najbolji potez Lotita otkad je u Laziju, a to je 10 godina! najdraži dres u historiji Lazija 
P.S. imam samo jednu zamjerku, a to je grb Lazija, jer mislim da pored orla nije potreban, al' et'

P.S. imam samo jednu zamjerku, a to je grb Lazija, jer mislim da pored orla nije potreban, al' et'

-
fedeltafrotta
- Kontakt:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.