Što se tiče Trnovčevića po meni možda i djeluje kao neko spadalo od čovjeka ali to samo izgleda. Prvo u ovoj svoj frci oko svega on je džentlmenski "isprovocirao" K.Savez koga je pokušao zaštititi sekretar i uprskao stvar. Ako nije uspio da bude face to face trebao je pokušati na istoj ALB da demantuje navode ali ono "ljudski-prefinjeno" jer pozicija koju obnaša mu ne dozvoljava da piše statuse po FB. Tom prilikom je pokazao da je van sebe i da je za pretpostaviti da u Savezu nisu baš bajne stvari. To što je Trnovčević naveo trebalo je glatko negirati i to je to, a šta ako se njegovi navodi ne mogu osporiti onda je to problem. Kada govorite o tome da igrači kojima je menadžer igraju za za Sloveniju, Tursku itd to po mni nema osnova da se kaže da čovjek ne voli svoju državu nego da je sposoban kao menadžer. Pretpostavljam da ovi momci da nisu otišli u drugu držaavu ne bi zaslužili tretman koji zasluzuju i zbog toga čovjek traži "oazu" za svoje klijente i u tome je po meni jako uspješan. Ko zna dal bi Omić, Nurkić, Begić i drugi bili to što jesu ili bi kao onaj momak iz Goražda koji je reprezentativac u karateu pali na ispitu fizičke spremnosti za prijemu u policiju. A da mi je samo vidjeti kome je od svih nas interes države iznad vlastitog interesa ma malo sutra. KS BiH je taj koji mora balansirati, oni primaju plaću (kakvu takvu) od ove države i zbog toga imaju obavezu da stvore najbolju moguću klimu za sve segmente u košarci. Svi ovdje govorimo o historijskom uspjehu U18 i U20.. Treba biti iskren ko je tu najviše zaslužan (naravno igrači) oni su igrali. Koji je igrač bio MVP pa Jusuf. Nije on bio MVP sigurno zato sto je bila strategija da se na njega igra nego zato što je momak često kupio otpatke dok su se drugi ispucavali. Npr. utakmica U18 protiv Finske Juka je dao preko 30 poena a mi izgubili utakmicu. U ovoj utakmici je dobio jednu ili dvije asistencije ostalo je kupio otpatke i poentirao jer je Finska postava bila niža. Analizirajte utakmicu U20 protiv potrugala, zašto smo gubili u trećoj četvrtini oko 15 razlike i ko je najzaslužniji što se rezultat preokrenuo, analiziajte ko se u tim utakmicama najviše ispucavao i nabijao vlastiti prosjek vjerovatno po nalogu vlasnika kluba. Po meni najviše su to bili momci koji su se prijavili na NBA draft pa u zadnjem momentu povukli kandidaturu. Volio bih da me neko u ovim zadnjim navodima demantuje, prihvatam svako razumno objašnjenje..let3 je napisao/la:pošteno govoreci, ova država nije nikome ništa dala (osim profiterima).save je napisao/la:Normalno je da će Jusuf stati uz menadžera prije nego uz savez, jer sigurno je da mu je menadžer doprinjeo karijeri nego država/savez. Šta je ba kome dala ova država/vlast? Kao da su ovi iz saveza drugačiji od političara.
Momak sigurno voli svoju zemlju i ljude, ali sigurno ne voli ove iz saveza.
nije ništa dala ni Teletoviću ni Đedoviću, pa opet momci dolaze/odazivaju se na svaku reprezentativnu akcijunjihovi menadžeri ne prave cirkus i medijskom prepucavanje sa košarkaškim savezom.
i kako to da se Harun prepucava samo sa yebenim menadžerom Nurkića, a sa ostalim nema problema i facebook prepiski...i to sa istim menadžerom koji je otjerao Begića i Preldžića od selekcije BiH.
de malo, razmislite prije nego što napišete post
Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Jusuf Nurkić
Nije bitno to sto Harun ne napada direktno juku u onom fb-komentaru, bitno je kako ce taj komentar juka percipirati... juka se tu spomimje u svakoj recenici. S obzirom na sve okolnosti cvrsto vjerujem da ce juka to "odyebite" i ostale stvari shvatiti i kao napad na njega samog, a ne na menadzera. Ja ne vidim kako se moze sada ispraviti situacija, osim da se juki ode na noge. Ja razumijem Haruna, covjek je ponosit i neda na sebe, i cak vjerujem u ono sto neno4 pise, ali ovim komentarom je debelo odmogao.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma morao je biti pametniji, ne nasjedati na podvale menadzera i ne tjerati dodatno vodu na mlin Trnacevica..medjutim, izgleda da im tu jos nesto..previse mi ovo sve djeluje naivno
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
-
- Kontakt:
http://****.ba/vijesti/mahmutovic-tr ... ovce/84566" onclick="window.open(this.href);return false;
tackice su sc sport.ba
Ako je od ovog pola istina, onda nasi u savezu nista krivi nisu.
tackice su sc sport.ba
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
- Kontakt:
Dio iz Avaza"Jusufa Nurkića kontaktirali smo prije nekoliko minuta, dok se spremao za trening sa Denver Nuggetsima. Nažalost, ono malo vremena koliko smo imali na raspolaganju nismo mogli iskoristiti za komentar o njegovoj sjajnoj partiji protiv NBA prvaka San Antonio Spursa (10 poena, 8 skokova za 18 minuta), već za pitanje šta misli o posljednjoj i nimalo lijepoj epizodi u kojoj se spominje njegovo ime te sukobu na relaciji Košarkaški savez BiH, s jedne, odnosno Jusuf Nurkić i njegov menadžer Enes Trnovčević, s druge strane.jasko_juve je napisao/la:http://****.ba/vijesti/mahmutovic-trnovcevicu-nismo-mi-ovdje-u-bih-bas-takve-ovce/84566
tackice su sc sport.ba
“Stojim iza svega što je rekao moj menadžer Enes Trnovčević i mislim da je nakon posljednjeg istupa generalnog sekretara Košarkaškog saveza BiH Haruna Mahmutovića upitna moja daljnja karijera u reprezentaciji Bosne i Hercegovine. Uskoro ću objaviti sve što imam na ovu temu, pa i to kakve sam poruke dobivao od pojedinaca”, rekao je Nurkić za “Avaz”. - See more at: http://www.24sata.info/sport/kosarka/21 ... c2sOC.dpuf" onclick="window.open(this.href);return false;
Mirza Begic
10 hrs ·
Hajde kad Harun pise divne eseje po fb, da i ja napisem sta pametno: Da nije PUBLIC ENEMY-ja NO1 u BiH-Enesa Trnovcevica, ne bismo danas imali o cemu ni pisati po fb i raznim medijima, ja bi najvjerovatnije subotom na standu radio na Banovickoj pijaci, Haso bi uzivao u Zenickoj zeljezari, Juka bi uzgajao bikove u Svojatu a za Omaru neznam, on je slucaj za sebe ....
PA bolan Begicu otac rodjeni nije zelio dugo vremena da prica s tobom jer ti je ovaj bio menadjer, ali hajde de... valjda je to tako... mora da bude ko zna
Iz zahvalnosti da se igra za nekoga, znas ti dobro Begicu neke stvari samo sutis i uzivas, sta te briga 
10 hrs ·
Hajde kad Harun pise divne eseje po fb, da i ja napisem sta pametno: Da nije PUBLIC ENEMY-ja NO1 u BiH-Enesa Trnovcevica, ne bismo danas imali o cemu ni pisati po fb i raznim medijima, ja bi najvjerovatnije subotom na standu radio na Banovickoj pijaci, Haso bi uzivao u Zenickoj zeljezari, Juka bi uzgajao bikove u Svojatu a za Omaru neznam, on je slucaj za sebe ....
PA bolan Begicu otac rodjeni nije zelio dugo vremena da prica s tobom jer ti je ovaj bio menadjer, ali hajde de... valjda je to tako... mora da bude ko zna

Zadnja izmjena: TaRgEt_, dana/u 16 dec 2014, 09:49, ukupno mijenjano 1 put.
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
Ako ode Dino a Harun ostane sta onda?KK_Bosna je napisao/la:30. oktobar:
al sam bio proglasavan ludim, neprijateljem reprezentacije i slicno... ne pricam ja stvari napametKK_Bosna je napisao/la:juka ne igra na EP dok su u savezu dino i harun.
onda se polako pocni oprastati sa najmilijimmirzatele je napisao/la:Ako Jusuf odbije reprezentaciju ja cu se bacit ko ovaj vlasnik gugla. Nema sanse

Definitivno treba dok jos nije kasno da Harun ode u Denver, izvine se Juki na svom ponasanju i stavovima i uruci mu kartu za iduce ljeto.
Sa Enesom neka privatne stvari rjesavaju kako hoce, vjerovatno je neki tal u pitanju pa je kifla osto kratkih rukava, pa se sada ovako razracunavaju.
Harune ne spustaj se na nivo djeteta, kao sto mnogi ovdje napisase, ti si taj mudriji, pametniji, spusti loptu i uradi sve da Juka zaigra za nas. Ili ti je drugovanje sa Dinom prece od Jusufa?
Shvatam ja da te Dino ubacio u savez ali do sada si pokazao da si cestit covjek da imas obraz, ne dopusti da te izmanipulise zbog sebe, zbog cijelog posla koji si radi ovih godina.
Od kada je Dino tu nasa kosarka ide nizbrdo, umjesto uspjeha i ganjanja potencijalnih talenata i bitke sa drugim savezima sto si Harune radio proteklih godina vrlo uspjesno, Dino te naveo da se fejsbukas sa nasim najvecim dijamantom da psujes menadjerima kojima si govorio kada su dosli po Polutka da ces pucati na njih.
Ohladi glavu, razmisli, radi za sebe a ne za kiflu, nemoj upropastiti sto si uradio do sada, i ne daj kifli da upropasti savez i repku kao sto je upropastio KK Bosnu.
Zadnja izmjena: bhsport, dana/u 16 dec 2014, 09:52, ukupno mijenjano 1 put.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- storm_raider
- Kontakt:
Ja tebi jedno, ti meni drugo.. i tako u krug. Covjek ti da argumente, odgovoris "pravis filozofiju od ovoga". Pa stani malo, pogledaj sta ti se pise, pa mozda ako nisi u pravu promjeni misljenje. Lijepo je imati stav, znaci da si karakteran, ali vrlina karakterne osobe je i da mijenja stav, a ne da se drzi istog kao pijan plota.let3 je napisao/la:Mirza je gospodin, ljudina, patriota dokazani....zašto bi se on spuštao i molio nadobudnog klinca, ako ovaj vec nece da igrastorm_raider je napisao/la:Ma ja se i nadam da ce svemu tome opet posredovati Mirza. Daleko od nas svih, od ociju javnosti i medija....na koncu, to nije njegov posao....ne treba se moliti neko ili muntati da igraš za državnu selekciju, to je van svake pameti
Zasto bi Mirza? Pa bas zato sto je gospodin, patriota dokazani i ljudina, zato sto je kapiten i zato sto on kojeg u kojeg svi gledamo kao mozda i najveceg bh. kosarkasa ikada (cast Mirzi Delibasicu - uvijek ustanem kada ga se sjetim) ima tu moralnu volju, autoritet i patriotsku duznost da to uradi. Ne zato sto bi se "spustao" i "molio" nekoga, nego jer je to za vece dobro, a vece dobro predstavlja Jusufovo igranje za ovu reprezentaciju. Harun nije gledao to "vece dobro" preksinoc, vec je svoju ljutnju ispoljio na onom "****" (sto se naravno odnosilo na Jusufovog menadzera). Pa valjda covjek od 40+ godina mora imati vise mudrosti, sabura, iskustva, znanja, umjeca, od balavca koji ima 20 godina. Jusufu ce doci iz gu..zice u glavu, ali mi tada necemo imati Mirzu u ovim godinama, Djedovica u ovoj formi, Kikanovica,... I sta radimo, jer se neko nekada nije htio "spustati i "moliti nadobudnog klinca..." gubimo mozda najvecu priliku od 94' godine da nesto uradimo kada je kosarka u pitanju? Pa ne daj Boze da je umjesto Haruna neki Ante ili Mladen, sta bi sve bilo. Fuj!
Poenta ovog mog piskaranja, za koje se nadam da cita neko koji nesto znaci ili da ce doci do nekoga koji nesto znaci u tom KS, pa da ima i malo mozga da spusti loptu je, da taj isti Enes, Jusufov menadzer, sta god hoce moze prenijeti Jusufu da su ovi iz KS rekli o njemu, pa i slagati. On samo stiti svoj interes i jedini je Jusufov informator o KS, a koliko je to dobro za ovu zemlju? Zato odmah, sjesti na avion, otici u Denver, mimo ikoga, tebe i mene i svih nas, svih medija u najvecoj tajnosti i obaviti razgovor sa Jusufom oci u oci (najbolje je otici sa nekim - Mirzom). Kako on moze znati da ima i druga strana price kada mu sve prenosi njegov menadzer? Zato je ono Harunovo piskaranje na fejsu samo autogol. Najgore je kada se ljudi ne razjasne, onda svako ima pravo na sumnju. Svi mi. Iskreno se nadam da se ova prilika nece propustiti, jer ne vidim da ce kasnije biti vremena da se ovo rijesi za dobrobit Bosne i Hercegovine. Vise gubiti vrijeme na tebe necu.
Sport je lijek za tijelo i duh.
jarane opet filozofija i esejistorm_raider je napisao/la:Ja tebi jedno, ti meni drugo.. i tako u krug. Covjek ti da argumente, odgovoris "pravis filozofiju od ovoga". Pa stani malo, pogledaj sta ti se pise, pa mozda ako nisi u pravu promjeni misljenje. Lijepo je imati stav, znaci da si karakteran, ali vrlina karakterne osobe je i da mijenja stav, a ne da se drzi istog kao pijan plota.let3 je napisao/la:Mirza je gospodin, ljudina, patriota dokazani....zašto bi se on spuštao i molio nadobudnog klinca, ako ovaj vec nece da igrastorm_raider je napisao/la:Ma ja se i nadam da ce svemu tome opet posredovati Mirza. Daleko od nas svih, od ociju javnosti i medija....na koncu, to nije njegov posao....ne treba se moliti neko ili muntati da igraš za državnu selekciju, to je van svake pameti
Zasto bi Mirza? Pa bas zato sto je gospodin, patriota dokazani i ljudina, zato sto je kapiten i zato sto on kojeg u kojeg svi gledamo kao mozda i najveceg bh. kosarkasa ikada (cast Mirzi Delibasicu - uvijek ustanem kada ga se sjetim) ima tu moralnu volju, autoritet i patriotsku duznost da to uradi. Ne zato sto bi se "spustao" i "molio" nekoga, nego jer je to za vece dobro, a vece dobro predstavlja Jusufovo igranje za ovu reprezentaciju. Harun nije gledao to "vece dobro" preksinoc, vec je svoju ljutnju ispoljio na onom "****" (sto se naravno odnosilo na Jusufovog menadzera). Pa valjda covjek od 40+ godina mora imati vise mudrosti, sabura, iskustva, znanja, umjeca, od balavca koji ima 20 godina. Jusufu ce doci iz gu..zice u glavu, ali mi tada necemo imati Mirzu u ovim godinama, Djedovica u ovoj formi, Kikanovica,... I sta radimo, jer se neko nekada nije htio "spustati i "moliti nadobudnog klinca..." gubimo mozda najvecu priliku od 94' godine da nesto uradimo kada je kosarka u pitanju? Pa ne daj Boze da je umjesto Haruna neki Ante ili Mladen, sta bi sve bilo. Fuj!
Poenta ovog mog piskaranja, za koje se nadam da cita neko koji nesto znaci ili da ce doci do nekoga koji nesto znaci u tom KS, pa da ima i malo mozga da spusti loptu je, da taj isti Enes, Jusufov menadzer, sta god hoce moze prenijeti Jusufu da su ovi iz KS rekli o njemu, pa i slagati. On samo stiti svoj interes i jedini je Jusufov informator o KS, a koliko je to dobro za ovu zemlju? Zato odmah, sjesti na avion, otici u Denver, mimo ikoga, tebe i mene i svih nas, svih medija u najvecoj tajnosti i obaviti razgovor sa Jusufom oci u oci (najbolje je otici sa nekim - Mirzom). Kako on moze znati da ima i druga strana price kada mu sve prenosi njegov menadzer? Zato je ono Harunovo piskaranje na fejsu samo autogol. Najgore je kada se ljudi ne razjasne, onda svako ima pravo na sumnju. Svi mi. Iskreno se nadam da se ova prilika nece propustiti, jer ne vidim da ce kasnije biti vremena da se ovo rijesi za dobrobit Bosne i Hercegovine. Vise gubiti vrijeme na tebe necu.

ne znam cemu toliko pisanje kad je Harun citav problem sažeo u jednoj rečenici:
"Neće menadžeri nama voditi Savez, postavljati uslove i raditi šta oni hoće. Jusuf je dobrodošao u reprezentaciju." istakao je Mahmutović.
eto ti iskustva,znanja, mudrosti i sabura - od strane 40-godišnjaka

uzeo si citirati portal dine konakovićajasko_juve je napisao/la:http://****.ba/vijesti/mahmutovic-trnovcevicu-nismo-mi-ovdje-u-bih-bas-takve-ovce/84566
tackice su sc sport.ba

KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
- storm_raider
- Kontakt:
Ma ja, "filozofija". Eto @baglama ti je sve rekao, kao da sam i sam pisao. Jeste, piskaranje po fejsu je sigurno odlika zrelosti nekoga sa 40+ godina.
Sport je lijek za tijelo i duh.
let3let3 je napisao/la:jarane opet filozofija i esejistorm_raider je napisao/la:Ja tebi jedno, ti meni drugo.. i tako u krug. Covjek ti da argumente, odgovoris "pravis filozofiju od ovoga". Pa stani malo, pogledaj sta ti se pise, pa mozda ako nisi u pravu promjeni misljenje. Lijepo je imati stav, znaci da si karakteran, ali vrlina karakterne osobe je i da mijenja stav, a ne da se drzi istog kao pijan plota.let3 je napisao/la: Mirza je gospodin, ljudina, patriota dokazani....zašto bi se on spuštao i molio nadobudnog klinca, ako ovaj vec nece da igra...na koncu, to nije njegov posao....ne treba se moliti neko ili muntati da igraš za državnu selekciju, to je van svake pameti
Poenta ovog mog piskaranja, za koje se nadam da cita neko koji nesto znaci ili da ce doci do nekoga koji nesto znaci u tom KS, pa da ima i malo mozga da spusti loptu je, da taj isti Enes, Jusufov menadzer, sta god hoce moze prenijeti Jusufu da su ovi iz KS rekli o njemu, pa i slagati. On samo stiti svoj interes i jedini je Jusufov informator o KS, a koliko je to dobro za ovu zemlju? Zato odmah, sjesti na avion, otici u Denver, mimo ikoga, tebe i mene i svih nas, svih medija u najvecoj tajnosti i obaviti razgovor sa Jusufom oci u oci (najbolje je otici sa nekim - Mirzom). Kako on moze znati da ima i druga strana price kada mu sve prenosi njegov menadzer? Zato je ono Harunovo piskaranje na fejsu samo autogol. Najgore je kada se ljudi ne razjasne, onda svako ima pravo na sumnju. Svi mi. Iskreno se nadam da se ova prilika nece propustiti, jer ne vidim da ce kasnije biti vremena da se ovo rijesi za dobrobit Bosne i Hercegovine. Vise gubiti vrijeme na tebe necu.![]()
ne znam cemu toliko pisanje kad je Harun citav problem sažeo u jednoj rečenici:
"Neće menadžeri nama voditi Savez, postavljati uslove i raditi šta oni hoće. Jusuf je dobrodošao u reprezentaciju." istakao je Mahmutović.
eto ti iskustva,znanja, mudrosti i sabura - od strane 40-godišnjaka....sad neka 20-godišnjak odluci šta ce i kako ce.
kao prvo cijelo vrijeme se na argumente se praviš budala i odgovori ako neče menadžeri voditi reprezentaciju šta radi predstavnik beobasketa na čelnoj funkciji KSBiH
i odgovori šta će to košarkaška reprezentacija dobiti tjeranjem Jusufa, a šta će izgubiti
a ako ti opet trolovanje bude odgovor, početi ću ti brisati postove dok ne napišeš nešto konkretno
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Begiću bih porucio da se ubije, prodao se ko zadnja kura.va, rođeni otac sa tobom dugo vremena nije pricao i ti se našao komentirati nešto vezano za reprezentaciju BiH. Takvima treba zabraniti ulazak u BiH, eto ti Slovenije pa uživaj, i onako si Slovenac..TaRgEt_ je napisao/la:Mirza Begic
10 hrs ·
PA bolan Begicu otac rodjeni nije zelio dugo vremena da prica s tobom jer ti je ovaj bio menadjer, ali hajde de... valjda je to tako... mora da bude ko znaIz zahvalnosti da se igra za nekoga, znas ti dobro Begicu neke stvari samo sutis i uzivas, sta te briga
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
- velez_mostar
- Kontakt:
Jusuf je supak, to je jedino bitno u ovoj prici.
Da njemu srce kuca za ovu zemlju sve bi drugacije bilo, ****'o bi on sve ove lesinare, obukao dres, i sa Mirzom i ekipom obradovao naciju.
Ovako, supcic se najeo, i trazi alibi za neigranje, i boli ga kur.ac.
Baliyetina je pravi naziv za takve, ali ih imamo priliku vidjeti na svakom koraku u ovoj jadnoj "drzavi"..(da je ima propisno bi kaznila ovog dezertera).
Da njemu srce kuca za ovu zemlju sve bi drugacije bilo, ****'o bi on sve ove lesinare, obukao dres, i sa Mirzom i ekipom obradovao naciju.
Baliyetina je pravi naziv za takve, ali ih imamo priliku vidjeti na svakom koraku u ovoj jadnoj "drzavi"..(da je ima propisno bi kaznila ovog dezertera).
lupaš na nivou sedmogodišnjeg djeteta kojemu su uzeli igračkuvelez_mostar je napisao/la:Jusuf je supak, to je jedino bitno u ovoj prici.
@nerminh74......nije to korektno da sa pozicije moderatora vrijeđaš, a potom prijetiš...zaista nisko od tebe
ja sam vec rekao i ne želim se ponavljati....eto ponovicu još jednom citat Mahutovića koji je sve rekao u jednoj recenici:
ja sam vec rekao i ne želim se ponavljati....eto ponovicu još jednom citat Mahutovića koji je sve rekao u jednoj recenici:
Ali je ostatkom teksta samo dodatno udaljio Jusufa od reprezentacijelet3 je napisao/la:@nerminh74......nije to korektno da sa pozicije moderatora vrijeđaš, a potom prijetiš...zaista nisko od tebe

R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
Pun kur..ac i jusufa i dine konakovica iona i nekih persona i jusufovog menadzera!
Hoćeš li Jusufe igrati na EP? HOĆEŠ-NEĆEŠ*?
to je to... pusti mi se izvlakusa savez, menadzer pizde materine, isto djeca od 7 godina prepisuju se po fb-u i privatnim portalima... nikad odrasti!
to je to... pusti mi se izvlakusa savez, menadzer pizde materine, isto djeca od 7 godina prepisuju se po fb-u i privatnim portalima... nikad odrasti!
citiraj gdje sam te uvrijediolet3 je napisao/la:@nerminh74......nije to korektno da sa pozicije moderatora vrijeđaš, a potom prijetiš...zaista nisko od tebe
interesatno ovo što si citirao po meni je čisto vađenje iz konteksta
+1Benko je napisao/la:Pun kur..ac i jusufa i dine konakovica iona i nekih persona i jusufovog menadzera!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.