Kao prvo samo Mirza i donekle Djedovic su vrhunski igraci. Svi ostali igraci uz duzno postovanje su igracki jako dobri ili prosjecni igraci. Kao drugo licni kontakt sa momkom se je vec mogao ostvariti a i moze se jos uvijek tako da za to znaju samo oni nije potrebno da niko osim njih to zna a kamoli javnost. Takve stvari niko ne iznosi javno. Druga je stvar sto se je ovdje zakomplikovala situacija pa se je javnost nepotrebno previse uplela. I ne vidim po meni zasto bi to ruzno uticalo na druge igrace. Svi ti igraci imaju u svojim klubovima zvijezde odnosno glavne igrace i do njih se treneri drugacije ponasaju to je njima sasvim normalna stvar. Nije tacno da bi Nurkic mogao vise da nasteti u Francuskoj to moze samo neko ko se na razumje u kosarku da izjavi. Kikanovic nije dovoljno kvalitetan igrac da bude prvi centar na jednom velikom natjecanju on moze biti samo backup igrac za 10-15 minuta. Stipanovic je dobar i borben samo nema dovoljnu visinu protiv najboljih centara i tesko ce se nadavati koseva pod kosem. Znaci Nurkic je vec sada neophodan u Francuskoj.kanarinac je napisao/la:ljudi dolazak juke u ovom trenutku i da ga mole bi nam samo mogao nastetiti jer bi se onda moglo desiti da se narusi atmosfera koja je u zadnijm godinama bas na visokom nivou ako ocete najvise zasluzujuci gospodinu Harunu jer bi se onda moglo naci jos uvrijedjenih igraca jer jedan balo ima pravo da uvodi svoje zakone dok jedan mirzza koji je mnogo zaduzio nikad mu nije naum palo da pokazuje nepostovanje prema ksbih da ne postuje njihove zakone a da ne pricam o nihadu koji je uzajmo pare..tako da u svakom slucaju ja juku i ne zelim da vidim u ekipi u francuskoj jer bi mogao mnogo vise da nasteti nego da doprinese...sve dok ne rascisti u svojoj glavi i ne pocne razmisljati svojom glavom a ne glavom najveceg neprijetlja ove drzave trnovcevica..ja cu vam reci kao njegov sugradjanin momak je extra ali udarila mu je slava neke u glavu ja ga razumim jer je mlad dosao do visokih grana iz neke provincije i sve mozete dovoditit u pitanje ali njegov patriotizam nemozete juka dok malo sazrije igrat ce bez problema je
Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Jusuf Nurkić
Reče jutros kapiten fudbalske reprepzentacije."Najbitnije je ono što se događa na terenu, a mi igrači smo u reprezentaciji jer volimo BiH."
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nurkic ce morati poraditi na svom ponasanju, vidi se da je klasicni provincijalac. Kada ima intervju zvace zvaku, ponasa se kao kocijas, glumi. Pravi lazni naglasak kao da je iz Slovenije, a ne iz Zivinica..
Mislim sta je to Jusufe pa nisi u kladionici pa da se tako ponasas, ti si javna licnost. Ne mozes kada zabijes kos pustati Baju. Ne mozes doci na predstavljanje u klub kao zadnji klosar i zvakati zvaku.
Odlika dobrog sportiste je i dobro ponasanje, a njegovo ponasanje i ozbiljnost nije ni za nase ove domace lige. Ali ne mozes ti iz njega istjerati tu genetiku, sumnjam da ce se ikada i promijeniti. Mora shvatiti da nije uopste pametan..
Mislim sta je to Jusufe pa nisi u kladionici pa da se tako ponasas, ti si javna licnost. Ne mozes kada zabijes kos pustati Baju. Ne mozes doci na predstavljanje u klub kao zadnji klosar i zvakati zvaku.
Odlika dobrog sportiste je i dobro ponasanje, a njegovo ponasanje i ozbiljnost nije ni za nase ove domace lige. Ali ne mozes ti iz njega istjerati tu genetiku, sumnjam da ce se ikada i promijeniti. Mora shvatiti da nije uopste pametan..
- storm_raider
- Kontakt:
Ma moze Stipanovic imati tih 12-15 poena, ali poenta je da trebamo kvalitet kumulirati. Otici i porazgovarati oci u oci, a ne rjesavati razmirice preko fejsa. Ne znam da je to ikome dobro donijelo, osim mozda sto se Harun u tom trenutku prilicno "olaksao". Samo potencijalna visestruka steta nanijeta reprezentaciji. Svi oni trebaju igracima da omoguce sto bolje pripreme i sto manje razmisljanja o bilo cemu osim o terenu. Jedino je teren mjerilo.
Sport je lijek za tijelo i duh.
- Omerbavarac
- Kontakt:
J..o vise i ovog Nurkica. 

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Zaboli mene iskreno neka stvar ko je kriv u svoj ovoj prici, ali znam samo jedno: ako se Jusuf Nurkic ne odazove selektoru za EP, za mene ce on biti jos samo jedan NBA igrac, i bice mi vazan otprilike kao Gerald Wallace ili Lance Stephenson, znaci k'o lanjski snijeg i nece mi pasti na pamet da ga gledam do 4 ujutro, a 3h poslije ustati na posao...znaci, moguce je da svi (Nurkic, Mahmutovic, Konakovic, Go.vnarcevic) imaju dio krivice u ovoj sapunici koja se stvorila, ali kao sto je vec receno, ne igra niko za savez nego za svoju zemlju, za svoje navijace koji te bodre u gluho doba noci i skacu na svaki tvoj poen, i ako se Jusuf ne pojavi na okupljanju reprezentacije, necu reci da cu ga ubaciti u isti kos sa Preldzicem, Begicem itd, ali isto tako ce me zaboliti ponos kad god neko spomene pricu tipa "on je patriota jer je odbio igrati ljetnu ligu da bi igrao za U20 repku na prvenstvu"... to je prica debilne vrste otprilike kao "kako mozete psovati Susicu, ipak nas je on odveo na SP u Brazil"...vrlo je moguce (ne kazem da jest, nego da je moguce) da je "mali" uvidio koliko je vazan igrac za nas, malo se podigao i sad to iskoristava...sve cemo vidjeti ako Bog da kad dodje vrijeme za to 

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- velez_mostar
- Kontakt:
Re: Odg: Jusuf Nurkić
nerminh74 je napisao/la:argumentuj, potkrijepi faktima, konstruktivno napiši mišljenjevelez_mostar je napisao/la:Sta sedmogodisnjak lupa kad mu oduzmu igracku?nerminh74 je napisao/la: lupaš na nivou sedmogodišnjeg djeteta kojemu su uzeli igračku
Mogao si naci nesto drugo, komparacija ti je preglupa..a ovo jos jedanput procitaj i skontaces da se radi o istini, i samo istini.
Mrsko mi je traziti post, jako davno sam napisao da glavonja trazi razlog da ne nastupi na euru, i niko ga ne treba opravdavati.
Jedini krivac za sve je Jusufčina, i niko drugi.
U ovoj zemlji veliki broj ljudi prati njegove igre, daje mu podrsku, velica njegov uspjeh, i on se cereka i okrece ledja od takvih, zalosno!
jer ono što si do sada napisao bukvalno podsijeća na sedmogodisnjaka koji tersa kad mu oduzmu igracku
Cinjenica je da Nurkic na sve nacine pokusava ne igrati za repku, mozemo li se sloziti s tim?
Cinjenica je da nikakva prepucavanja na licnoj osnovi ne mogu sprijeciti patriotu da nastupi u svetom dresu!
Slazemo li se s ovim?
Da je Nurkic u nekom jadnom klubu, da mu treba reprezentacija da se promovise sigurno bi sve ove probleme gurnuo pod tepih, i nastupio za repku!Mozemo li se s ovim sloziti?
Zakljucak: Najeo se, i zaboravio na BiH, i sve one koji ga prate, nasao alibi da se ne pegla i da se sto vise okrene klupskom takmicenju i zaradi koja mu je udarila u glavu.
Btw, ne pise se "podsijeca" nego "podsjeca", nadam se da nije sramota dobiti kratku lekciju iz pravopisa od sedmogodisnjaka.
Ovaj sto pise da bi me banovao..zbog cega???Zbog istine!?Uvijek cu je pisati!
Jusuf Nurkic je momak bez casti, nece igrati za repku, i klasican je primjer dezertera, i osobe bez identiteta!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
divi lafo patriota 

glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Kakav cirkus majko draga...Na nama je da samo navijamo(to izgleda nikako da shvatimo kao nacija,jer se petljamo u sve) ma ko igrao...Pokusavao sam pisati prethodnih dana,ali sad kontam da nema fajde trositi ni svoje vrijeme niti se intelektualno trositi.....
- juanitomaravillaa
- Kontakt:
Dino Selimovic @dinnoselimovic 29m29 minutes ago
Koliko nemas svoje misljenje nego ti ga serviraju drugi, od 0 do Jusuf Nurkic?
Koliko nemas svoje misljenje nego ti ga serviraju drugi, od 0 do Jusuf Nurkic?

na baterije dok ih život ne lupi po glaviVanBasten je napisao/la:divi lafo patriota

KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
- Consigliere
- Kontakt:
Jusufe, ne budi glup!
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- Papastathopoulos
- Kontakt:
moj post se drasticno razlikuje od posta recimo ovog velezovca, posto ste vjerovatno i mene prozvali "laznim patriotom"...on direktno Jusufa optuzuje za sve, a u mene se cijela prica svodi na "ako ne bude igrao"... znaci, ne optuzujem nikoga, samo se nadam da ce se sve ovo rijesiti na najbolji nacin, jer smo svi svjesni da ovog momka ne smijemo izgubiti 

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Zadnjih desetak stranica ove teme može komotno u najsmješnije postove. Najviše zbog toga što su neki tek sad otkrili pdf Košarka, takozvane patriJote, vidjeli da Jusuf neće da igra i došli da mu hebu nanu izdajničku.
Patriotizam i jeste samo za malu raju, busaju se u prsa a u stvari niko ništa nema. Patriotizam nema mjesta u 21 stoljeću, on ne obezbjeđuje egzistenciju, ne sanira povrede...
Patriotizam i jeste samo za malu raju, busaju se u prsa a u stvari niko ništa nema. Patriotizam nema mjesta u 21 stoljeću, on ne obezbjeđuje egzistenciju, ne sanira povrede...
Just to settle it once and for all: Which came first, the chicken or the egg? The egg, laid by a bird that was not a chicken.
Velika bi šteta bila da Nurkić ne igra. 
Drugačije mogu reći samo nepismeni ''padobranci'' koji ne gledaju tekmu i kad igra reprezentacija ili neke ''ženice'' koje padaju na sreceparajuće tekstove protiv Juke.
Sljedeće godine će aBd Mirza biti na vrhuncu, uz Nurkića, Đedovića, Gordića i dobrog amera, sigurno petorka za koju će svaka repka imati respekta i dodajmo tu borbenog Stipanovića, uvijek pouzdanog Kikanovića, Šutala, Todića, Vrabca i Buzu koji će stasati za godinu danu. Zato bi bilo žalosno da propustimo ovakvu priliku, jer moguće je da kasnije budemo imali jaču reprezentaciju kada stasaju Đedović mlađi, Musa, Atić, Sulejmanović, Gegić i da ne nabrajam dalje, ali šteta je propustiti ovakvu priliku.
Zato treba igrati zbog nas istinskih navijača koji ga prate svaku noć i čekaju da odigra koju minutu, postigne koji poen i tako nas učini ponosnim.
Juka igraš za narod, za našu BiH, a ne za savez i menadžera.

Drugačije mogu reći samo nepismeni ''padobranci'' koji ne gledaju tekmu i kad igra reprezentacija ili neke ''ženice'' koje padaju na sreceparajuće tekstove protiv Juke.
Sljedeće godine će aBd Mirza biti na vrhuncu, uz Nurkića, Đedovića, Gordića i dobrog amera, sigurno petorka za koju će svaka repka imati respekta i dodajmo tu borbenog Stipanovića, uvijek pouzdanog Kikanovića, Šutala, Todića, Vrabca i Buzu koji će stasati za godinu danu. Zato bi bilo žalosno da propustimo ovakvu priliku, jer moguće je da kasnije budemo imali jaču reprezentaciju kada stasaju Đedović mlađi, Musa, Atić, Sulejmanović, Gegić i da ne nabrajam dalje, ali šteta je propustiti ovakvu priliku.
Zato treba igrati zbog nas istinskih navijača koji ga prate svaku noć i čekaju da odigra koju minutu, postigne koji poen i tako nas učini ponosnim.

Juka igraš za narod, za našu BiH, a ne za savez i menadžera.

Bil GejtsuHombre je napisao/la:Zadnjih desetak stranica ove teme može komotno u najsmješnije postove. Najviše zbog toga što su neki tek sad otkrili pdf Košarka, takozvane patriJote, vidjeli da Jusuf neće da igra i došli da mu hebu nanu izdajničku.

Stvar je jasna il ćeš bit poput Damira Mršića ili Damira Mulaomerovića, poput Nene Markovića ili Emira Preldžića.
Sportska karijera je prolazna, od danas do sutra, ali SLAVA/SRAMOTA je vječna.
Izbor je tvoj il si čovjek, il si prikaza bez muda i časti.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Juki samo treba na Twitteru napisati velikim slovima "Igras za BIH,za svoj narod a probleme sa pojedincima u savezu rijesi u 4 oka"
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
I sta sad evo otjerati Haruna i kiflu i Jusuf ce igrati.A sta ako se Mirzi ne svidi sekretarica?Ili Nihadu se ne svidi boja trenirki?Ja ne znam kako je taj nesposobni Harun do sad ostao u savezu,pa doveo nam onog"levata" za selektora jedva medju 5 trenera u evropi. Nije mogao naci nekog u top 3.Harun je s.u.pa.k zbog njega nasa djeca vise ne igraju za dezelu vec kao kakvi papucari igraju za BiH.ODLAZI HARUNE DA NAM SE SLOVENCI VRATE U A DIVIZIJU
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
nidže veze tvoj tekstemil02in je napisao/la:I sta sad evo otjerati Haruna i kiflu i Jusuf ce igrati.A sta ako se Mirzi ne svidi sekretarica?Ili Nihadu se ne svidi boja trenirki?Ja ne znam kako je taj nesposobni Harun do sad ostao u savezu,pa doveo nam onog"levata" za selektora jedva medju 5 trenera u evropi. Nije mogao naci nekog u top 3.Harun je s.u.pa.k zbog njega nasa djeca vise ne igraju za dezelu vec kao kakvi papucari igraju za BiH.ODLAZI HARUNE DA NAM SE SLOVENCI VRATE U A DIVIZIJU
dovoljno je samo pogledati šta su drugi pisali prije tebe
treba sada harun ovo da stiša sačeka koji mjesec da se sve slegne i onda da obavi razgovor sa nurkice , pa ako i mora zajedno sa njegovim menagerom i da se ovo izgladi
a bilo bi definitivno najbolje kada bi dino otišao jer jednostavno bilo gdje je sada on niko više ne vjeruje toj instituciji
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
nerminh74 je napisao/la:nidže veze tvoj tekstemil02in je napisao/la:I sta sad evo otjerati Haruna i kiflu i Jusuf ce igrati.A sta ako se Mirzi ne svidi sekretarica?Ili Nihadu se ne svidi boja trenirki?Ja ne znam kako je taj nesposobni Harun do sad ostao u savezu,pa doveo nam onog"levata" za selektora jedva medju 5 trenera u evropi. Nije mogao naci nekog u top 3.Harun je s.u.pa.k zbog njega nasa djeca vise ne igraju za dezelu vec kao kakvi papucari igraju za BiH.ODLAZI HARUNE DA NAM SE SLOVENCI VRATE U A DIVIZIJU
dovoljno je samo pogledati šta su drugi pisali prije tebe
treba sada harun ovo da stiša sačeka koji mjesec da se sve slegne i onda da obavi razgovor sa nurkice , pa ako i mora zajedno sa njegovim menagerom i da se ovo izgladi
a bilo bi definitivno najbolje kada bi dino otišao jer jednostavno bilo gdje je sada on niko više ne vjeruje toj instituciji
Šta niđe veze tekst, drugo što vi imate iz nekih svojih razloga nešto protiv haruna pa ovdje bacate smutnju.
Nurkiću su vrata otvorena ako hoće da igra bujrum , ako ne ne mora.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.