Kazu ovakav talenat jos od Messia i CR7, iz mladjih dana jos nije vidjen.
U borbi za njegov potpis pobijedjeni su Real, City, Liverpool, Ajax, ...
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
nije on prosjecan igrac ,igrac koji ima talenat i zna igrati da se ne lazemo ,ali mali ima veliki minus a to su fizicke predispozicije ,on je onako sitan i tesko da mozde daleko gurati u danasnjem nogometu ,danas moras biti full fizicki spremana ako hoces da igras na visokom nivou vrlo cesto.Saurman je napisao/la:U ovom trenutku nema alternative za Reusa i ako misle tražti adekvatne zamjene za Bilala i Arjena to samo može biti Reus i niko više a cijena je mizernih 25 mil.Sterling je za mene prosječan igrač i ne bi dao ni Shaqa za njega.
anelbavarac je napisao/la:Dolazi kod savrsenog trenera za mladje igrace.![]()
Kazu ovakav talenat jos od Messia i CR7, iz mladjih dana jos nije vidjen.
U borbi za njegov potpis pobijedjeni su Real, City, Liverpool, Ajax, ...
Policeman je napisao/la:Reports that Martin Ødegaard will sign for Bayern Munich tomorrow is not true
http://www.vg.no/sport/fotball/stroemsg ... /23357127/" onclick="window.open(this.href);return false;
Jesi li ovo kroz suze pisao.edobvb je napisao/la:Za saurman!!
Dobicete Reusa ,ali u limburgu.ik je vec sve sredio sa Realom..samo se ceka zimski prelazni rok da se to potvrdi!!
A i sam Reus vas je i treci put glatko odbio..i neznam zasto se vise lozite na njega..dosta ba svrsavanja u vezi Refke..hhhaaaahhaaa..najbolje onda da bude jedan zajednicki klub..baybvb
fak jeaPEP je napisao/la:Evo me ponovo. I m back![]()
Pa tacno post iz ocaja, jos najzesci ovaj "smijeh".edobvb je napisao/la:Za saurman!!
Dobicete Reusa ,ali u limburgu.ik je vec sve sredio sa Realom..samo se ceka zimski prelazni rok da se to potvrdi!!
A i sam Reus vas je i treci put glatko odbio..i neznam zasto se vise lozite na njega..dosta ba svrsavanja u vezi Refke..hhhaaaahhaaa..najbolje onda da bude jedan zajednicki klub..baybvb
ma kakva masina i kakvi bakraci. sto se tice tehnike, nije ni blizu riberija. osim toga, francuski virtuoz ce igrati najmanje 3-4 sezone - vrijeme za koje ce svijet izbaciti pravog nasljednika za grande riberija.Saurman je napisao/la:De ba Šećko ne serendaj Reus je mašina a naša krila više nisu u cvijetu mladosti.
Đe su linkovi narode?anelbavarac je napisao/la:Neuer (K) - Alonso, Dante, Benatia, Ribéry, Lewandowski, Robben, Rafinha, Bernat, Götze, Müller
Metnite linkova pred pocetak tekme.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.