bhsport je napisao/la:
Nesto je puklo izmedju Halilbegovica i Marke, ko ce znati sta..
Izvoli:

Moderator/ica: Pasha
bhsport je napisao/la:
Ta princeza je odbila da uđe u utakmici protiv Srbije i daleko mu kuća od naše bila..Semir Tuce je napisao/la:a sta se desava sa Harmandicem? on nije vise u opciji za repku?
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
Odbio ulazak na utakmici protiv Srbije kada se lomila utakmica,kao bio "uvrijeden" sto je zapoceo kao klupa...Semir Tuce je napisao/la:a sta se desava sa Harmandicem? on nije vise u opciji za repku?
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
skyisthelimit je napisao/la:bhsport je napisao/la:
Izvoli:
Nema se tu sta trazit,ovaj covjek kod mene ima veliki kredit tako da mu ne zamjeram ne pozivanje nekih igraca. Jedino sto znam da ce ovi koji odu na SP igrati ako treba do smrti i krvlju topiti sveti dressamo_lijevo je napisao/la:neka novinari potraze misljenje druge strane.
ima se traziti zbog mogucih pogresnih zakljucaka.Ne kazem da ovaj tekst nije istiniti,niti da postoje drugi razlozi,samo je bolje cuti obje strane.Ne zamjeram mu ni ja nista oko poziva,covjek ima rezultat,samo je to bitno.Ima i kod mene kredit,ja sam medju rijetkim branio Markovica bas na ovom forumu.esprit24 je napisao/la:Nema se tu sta trazit,ovaj covjek kod mene ima veliki kredit tako da mu ne zamjeram ne pozivanje nekih igraca. Jedino sto znam da ce ovi koji odu na SP igrati ako treba do smrti i krvlju topiti sveti dressamo_lijevo je napisao/la:neka novinari potraze misljenje druge strane.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ista stvar. Hvala na clanku.frenki je napisao/la:ništa onda, ako marka smatra da ne zaslužuje, da se ne uklapa, vjerujem mu i više ne razmišljam o halilbegoviću. mada šteta, i njemu i nama.
15 Januara In Shaa Allahahmic je napisao/la:Kad pocinje sp u Kataru,kad mi igramo??
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Samo da te ispravim ne preziva se velic nego djozic i momak stvarno igra odlicno jos uvjek je mlad nije mi jasno kako ga nema u mladoj reprezentaciji makar.ovisnik je napisao/la:Zašto Marka nije pozvao Denija Velića, da li momak ne želi da igra za nas ili šta, igra sa Vražalićem u klubu, krilo, mlad, nije se od njega smjelo lako odustati...
sta pises covjece? Cuj Markovic se posvadjao sa pomenutim igracima.I zasto ovdje uvlacite pricu oko Susica? Mnogi nisu ni znali da postoji reprezentacija u rukometu sve do ovog uspjeha.Na prvenstvo se ide kao da smo ga vec osvojili,znaci nema price kao u nogometu da smo neka mega sila i da moramo proci dalje.samosingle je napisao/la:Moje misljenje je da je selektor Markovic slican Safetu Susicu on ne radi svoj posao kako treba ali plasirao se na svjetsko tako da je sve ostalo sad u drugom planu. Vjerovatno ce doziviti sudbinu istu kao Safet nakon svjetskog. Nemamo puno kvalitetnih igraca tako da su po meni bitniji igraci od selektora. Novinari su preuvelicali pricu sa Harmandicem ima tu jos svasta u pozadini, Edin Basic hara po francuskoj, Saric odlican na golu Barcelone znaci 3 igraca svjetske klase imamo a Markovic se sa njima posvadjao! Onda ovaj Halilbegovic sto ste ga spominjali i mnostvo drugih kvalitetnih igraca. Nasa igra u napadu zavisi od nikole i ivana jos su i oni povrijedjeni tako da ce se sva nasa igra bazirati na defanzivi a basic i harmandic su napadacki orijentisani igraci i jos su klase neupitno je da bi bili od ogromne pomoci za reprezentaciju.
To je taj naš mentalitet i naša poslasamosingle je napisao/la:Moje misljenje je da je selektor Markovic slican Safetu Susicu on ne radi svoj posao kako treba ali plasirao se na svjetsko tako da je sve ostalo sad u drugom planu. Vjerovatno ce doziviti sudbinu istu kao Safet nakon svjetskog. Nemamo puno kvalitetnih igraca tako da su po meni bitniji igraci od selektora. Novinari su preuvelicali pricu sa Harmandicem ima tu jos svasta u pozadini, Edin Basic hara po francuskoj, Saric odlican na golu Barcelone znaci 3 igraca svjetske klase imamo a Markovic se sa njima posvadjao! Onda ovaj Halilbegovic sto ste ga spominjali i mnostvo drugih kvalitetnih igraca. Nasa igra u napadu zavisi od nikole i ivana jos su i oni povrijedjeni tako da ce se sva nasa igra bazirati na defanzivi a basic i harmandic su napadacki orijentisani igraci i jos su klase neupitno je da bi bili od ogromne pomoci za reprezentaciju.
Glupan ti je ćaća majmune nevaspitani.UnSub je napisao/la:Sta ti je glupane sta pises ti jeli bolje da na prvenstvo idu igraci koji ce ginuti na terenu ili ovi sto hodaju po terenu ili sto nece da udji zato jer im se nesvidja da su na klupi. Selektor od mene ima kredit do kraja zivota sto se mene tice moze koga on hoce da zove ne interesuje me izbaciti island u barazu je kao da smo igrali protiv portugala u fudbalu al eto izgleda ima ljudi pa ne prate rukomet i dosli da pametuju
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.