Rukometna reprezentacija BiH

Moderator/ica: Pasha

Da li ste zadovoljni izborom Ivice Obrvana za novog selektora?

Super zadovoljan
46
23%
Zadovoljan
76
39%
Nemam stav
33
17%
Nezadovoljan
14
7%
Katastrofa
27
14%

Ukupno glasova: 196

skyisthelimit

Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post Postao/la skyisthelimit » 16 dec 2014, 16:02

bhsport je napisao/la:

Nesto je puklo izmedju Halilbegovica i Marke, ko ce znati sta..

Izvoli:

slika
15.10 - 15.06 ...

Semir Tuce
Kontakt:

Post Postao/la Semir Tuce » 16 dec 2014, 16:08

a sta se desava sa Harmandicem? on nije vise u opciji za repku?

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 16 dec 2014, 16:16

Semir Tuce je napisao/la:a sta se desava sa Harmandicem? on nije vise u opciji za repku?

Ta princeza je odbila da uđe u utakmici protiv Srbije i daleko mu kuća od naše bila.. ;)
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

dzopan123
Kontakt:

Post Postao/la dzopan123 » 16 dec 2014, 16:17

Semir Tuce je napisao/la:a sta se desava sa Harmandicem? on nije vise u opciji za repku?

Odbio ulazak na utakmici protiv Srbije kada se lomila utakmica,kao bio "uvrijeden" sto je zapoceo kao klupa...

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 16 dec 2014, 16:32

skyisthelimit je napisao/la:
bhsport je napisao/la:

Nesto je puklo izmedju Halilbegovica i Marke, ko ce znati sta..

Izvoli:

slika
:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: tako j Dragane :clap: :clap: :clap:
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 16 dec 2014, 16:39

neka novinari potraze misljenje druge strane.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

esprit24
Kontakt:

Re: Odg: Rukometna reprezentacija BiH

Post Postao/la esprit24 » 16 dec 2014, 17:41

samo_lijevo je napisao/la:neka novinari potraze misljenje druge strane.
Nema se tu sta trazit,ovaj covjek kod mene ima veliki kredit tako da mu ne zamjeram ne pozivanje nekih igraca. Jedino sto znam da ce ovi koji odu na SP igrati ako treba do smrti i krvlju topiti sveti dres

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

samo_lijevo
Kontakt:

Re: Odg: Rukometna reprezentacija BiH

Post Postao/la samo_lijevo » 16 dec 2014, 17:58

esprit24 je napisao/la:
samo_lijevo je napisao/la:neka novinari potraze misljenje druge strane.
Nema se tu sta trazit,ovaj covjek kod mene ima veliki kredit tako da mu ne zamjeram ne pozivanje nekih igraca. Jedino sto znam da ce ovi koji odu na SP igrati ako treba do smrti i krvlju topiti sveti dres

ima se traziti zbog mogucih pogresnih zakljucaka.Ne kazem da ovaj tekst nije istiniti,niti da postoje drugi razlozi,samo je bolje cuti obje strane.Ne zamjeram mu ni ja nista oko poziva,covjek ima rezultat,samo je to bitno.Ima i kod mene kredit,ja sam medju rijetkim branio Markovica bas na ovom forumu.

frenki
Kontakt:

Post Postao/la frenki » 16 dec 2014, 18:36

ništa onda, ako marka smatra da ne zaslužuje, da se ne uklapa, vjerujem mu i više ne razmišljam o halilbegoviću. mada šteta, i njemu i nama.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 17 dec 2014, 10:11

frenki je napisao/la:ništa onda, ako marka smatra da ne zaslužuje, da se ne uklapa, vjerujem mu i više ne razmišljam o halilbegoviću. mada šteta, i njemu i nama.
Ista stvar. Hvala na clanku.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Martinez8
Kontakt:

Post Postao/la Martinez8 » 17 dec 2014, 14:46

Sta je sa Velicem? Sto njega nema na spisku?

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 18 dec 2014, 23:39

Kad pocinje sp u Kataru,kad mi igramo??

xinxee
Kontakt:

Post Postao/la xinxee » 18 dec 2014, 23:46

ahmic je napisao/la:Kad pocinje sp u Kataru,kad mi igramo??

15 Januara In Shaa Allah

samosingle
Kontakt:

Post Postao/la samosingle » 19 dec 2014, 13:42

ovisnik je napisao/la:Zašto Marka nije pozvao Denija Velića, da li momak ne želi da igra za nas ili šta, igra sa Vražalićem u klubu, krilo, mlad, nije se od njega smjelo lako odustati...
Samo da te ispravim ne preziva se velic nego djozic i momak stvarno igra odlicno jos uvjek je mlad nije mi jasno kako ga nema u mladoj reprezentaciji makar.

samosingle
Kontakt:

Post Postao/la samosingle » 19 dec 2014, 14:09

Moje misljenje je da je selektor Markovic slican Safetu Susicu on ne radi svoj posao kako treba ali plasirao se na svjetsko tako da je sve ostalo sad u drugom planu. Vjerovatno ce doziviti sudbinu istu kao Safet nakon svjetskog. Nemamo puno kvalitetnih igraca tako da su po meni bitniji igraci od selektora. Novinari su preuvelicali pricu sa Harmandicem ima tu jos svasta u pozadini, Edin Basic hara po francuskoj, Saric odlican na golu Barcelone znaci 3 igraca svjetske klase imamo a Markovic se sa njima posvadjao! Onda ovaj Halilbegovic sto ste ga spominjali i mnostvo drugih kvalitetnih igraca. Nasa igra u napadu zavisi od nikole i ivana jos su i oni povrijedjeni tako da ce se sva nasa igra bazirati na defanzivi a basic i harmandic su napadacki orijentisani igraci i jos su klase neupitno je da bi bili od ogromne pomoci za reprezentaciju.

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 19 dec 2014, 14:12

samosingle je napisao/la:Moje misljenje je da je selektor Markovic slican Safetu Susicu on ne radi svoj posao kako treba ali plasirao se na svjetsko tako da je sve ostalo sad u drugom planu. Vjerovatno ce doziviti sudbinu istu kao Safet nakon svjetskog. Nemamo puno kvalitetnih igraca tako da su po meni bitniji igraci od selektora. Novinari su preuvelicali pricu sa Harmandicem ima tu jos svasta u pozadini, Edin Basic hara po francuskoj, Saric odlican na golu Barcelone znaci 3 igraca svjetske klase imamo a Markovic se sa njima posvadjao! Onda ovaj Halilbegovic sto ste ga spominjali i mnostvo drugih kvalitetnih igraca. Nasa igra u napadu zavisi od nikole i ivana jos su i oni povrijedjeni tako da ce se sva nasa igra bazirati na defanzivi a basic i harmandic su napadacki orijentisani igraci i jos su klase neupitno je da bi bili od ogromne pomoci za reprezentaciju.
sta pises covjece? Cuj Markovic se posvadjao sa pomenutim igracima.I zasto ovdje uvlacite pricu oko Susica? Mnogi nisu ni znali da postoji reprezentacija u rukometu sve do ovog uspjeha.Na prvenstvo se ide kao da smo ga vec osvojili,znaci nema price kao u nogometu da smo neka mega sila i da moramo proci dalje.

Forlan
Kontakt:

Post Postao/la Forlan » 19 dec 2014, 14:17

samosingle je napisao/la:Moje misljenje je da je selektor Markovic slican Safetu Susicu on ne radi svoj posao kako treba ali plasirao se na svjetsko tako da je sve ostalo sad u drugom planu. Vjerovatno ce doziviti sudbinu istu kao Safet nakon svjetskog. Nemamo puno kvalitetnih igraca tako da su po meni bitniji igraci od selektora. Novinari su preuvelicali pricu sa Harmandicem ima tu jos svasta u pozadini, Edin Basic hara po francuskoj, Saric odlican na golu Barcelone znaci 3 igraca svjetske klase imamo a Markovic se sa njima posvadjao! Onda ovaj Halilbegovic sto ste ga spominjali i mnostvo drugih kvalitetnih igraca. Nasa igra u napadu zavisi od nikole i ivana jos su i oni povrijedjeni tako da ce se sva nasa igra bazirati na defanzivi a basic i harmandic su napadacki orijentisani igraci i jos su klase neupitno je da bi bili od ogromne pomoci za reprezentaciju.
To je taj naš mentalitet i naša posla :crazy: Mi se u svakom sportu odričemo najboljih igrača kao da smo Španija a ne napaćeni BOŠNJACI :puke:

UnSub
Kontakt:

Post Postao/la UnSub » 19 dec 2014, 14:28

Sta ti je glupane sta pises ti jeli bolje da na prvenstvo idu igraci koji ce ginuti na terenu ili ovi sto hodaju po terenu ili sto nece da udji zato jer im se nesvidja da su na klupi. Selektor od mene ima kredit do kraja zivota sto se mene tice moze koga on hoce da zove ne interesuje me izbaciti island u barazu je kao da smo igrali protiv portugala u fudbalu al eto izgleda ima ljudi pa ne prate rukomet i dosli da pametuju :!:

Forlan
Kontakt:

Post Postao/la Forlan » 19 dec 2014, 14:57

UnSub je napisao/la:Sta ti je glupane sta pises ti jeli bolje da na prvenstvo idu igraci koji ce ginuti na terenu ili ovi sto hodaju po terenu ili sto nece da udji zato jer im se nesvidja da su na klupi. Selektor od mene ima kredit do kraja zivota sto se mene tice moze koga on hoce da zove ne interesuje me izbaciti island u barazu je kao da smo igrali protiv portugala u fudbalu al eto izgleda ima ljudi pa ne prate rukomet i dosli da pametuju :!:
Glupan ti je ćaća majmune nevaspitani.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 19 dec 2014, 15:16

Što se tiče Halilbegovića, načuo sam da je rekao Markoviću da ga ne zove ako mu misli davati par minuta po utakmici da igra, to zadnji put kada je pozvan protiv Latvije. Sad to ne mora značiti da je istina, al' koliko me sjećanje služi Faruk se tada i nije naigrao, dobijao šansu u zadnjim minutama kada su utakmica bile već prelomljene...

A što se tiče ovog članka, ne znam stvarno ne bih komentarisao moguće ja da je istina a moguće i da nije. Uglavnom za dobrobit reprezentacije Faruk je morao biti na spisku, ali otom potom Marković je nas sve kupio voljom i željom za ovom reprezentacijom i njenim uspjehom tako da je zaslužio da mu se ne prigovara bar ne dok se ne završi SP.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Odgovori

Natrag na “Rukometna reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.