FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

alinho
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la alinho » 16 dec 2014, 18:00

Benko je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la:Evo sjedim sa BBBovcem. Kaze yebali smo jeza u ledja ako dovedemo Kelavu. Znaci samo kažem, znam da smo prešli preko toga

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
i sta veli :D hoce li kupiti benku :lol:

BBB pola od njih nezna zasto ustvari bojkotuju Mamica vec ih je manja grupa inteligentnijih nagovorila na to kako bi oni dosli do svog cilja i umijesali prstice u klub, tako da i taj sto mu Kelava ne valja nemoze biti kompetentan da iznosi misljenje jer nepodrzava klub koji "voli" zbog Mamica koji je i digao taj klub gdje i jeste sada i za koji svi znamo da je strasan... Onda se zapitas sta ti ustvari ocekujes od Dinama rezultate ili????

Ja bi bio presretan Kelava da potpise, e sad je samo pitanje u kakvoj je formi, ali on brani u Karip-ju koji su prvi na tabeli!!!!

jandro
Kontakt:

Post Postao/la jandro » 16 dec 2014, 18:10

alinho je napisao/la:
Benko je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la:Evo sjedim sa BBBovcem. Kaze yebali smo jeza u ledja ako dovedemo Kelavu. Znaci samo kažem, znam da smo prešli preko toga

i sta veli :D hoce li kupiti benku :lol:

BBB pola od njih nezna zasto ustvari bojkotuju Mamica vec ih je manja grupa inteligentnijih nagovorila na to kako bi oni dosli do svog cilja i umijesali prstice u klub, tako da i taj sto mu Kelava ne valja nemoze biti kompetentan da iznosi misljenje jer nepodrzava klub koji "voli" zbog Mamica koji je i digao taj klub gdje i jeste sada i za koji svi znamo da je strasan... Onda se zapitas sta ti ustvari ocekujes od Dinama rezultate ili????

Ja bi bio presretan Kelava da potpise, e sad je samo pitanje u kakvoj je formi, ali on brani u Karip-ju koji su prvi na tabeli!!!!

o bože dragi. to kakav je kelava golman ću ostaviti po strani, ali ovo što si napisao... čovjek nije kompetentan govoriti o kelavi jer je BBB, a oni su trenutno u borbi s mamićem??? tko bi trebao biti kompetentan? jesu li novinari dovoljno kompetentni kada pišu članke o kelavi kao golmanu sa 100 mana? jesu li navijači drugih klubova u hrvatskoj koji prate hnl i koji kažu da kelava ne valja kompetentni? je li bilo tko tko je gledao kelavu u duljem periodu kako brani kompetentan govoriti o njemu ili to mogu samo oni koji za njega nisu ni čuli dok nije došao u vezu sa sarajevom?

i ne, kelava ne brani u carpiju nego sjedi na klupi.

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 16 dec 2014, 18:14

Head je napisao/la:slika

Novi Fan Shop. :D
Mašala, napredujemo OPASNO! :o

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 16 dec 2014, 18:17

Gdje je ovo

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 16 dec 2014, 18:19

lafomamone je napisao/la:Gdje je ovo
U hotonju. Marsala Tita 38/b.
1946

FairBet

Post Postao/la FairBet » 16 dec 2014, 18:19

tamo gdje kafana bila

alinho
Kontakt:

Post Postao/la alinho » 16 dec 2014, 18:23

jandro je napisao/la:
o bože dragi. to kakav je kelava golman ću ostaviti po strani, ali ovo što si napisao... čovjek nije kompetentan govoriti o kelavi jer je BBB, a oni su trenutno u borbi s mamićem??? tko bi trebao biti kompetentan? jesu li novinari dovoljno kompetentni kada pišu članke o kelavi kao golmanu sa 100 mana? jesu li navijači drugih klubova u hrvatskoj koji prate hnl i koji kažu da kelava ne valja kompetentni? je li bilo tko tko je gledao kelavu u duljem periodu kako brani kompetentan govoriti o njemu ili to mogu samo oni koji za njega nisu ni čuli dok nije došao u vezu sa sarajevom?

Ne bih da se raspravljam sa tobom, jer mi godine i iskustvo nedozvoljava, a to sto ti nisi u stanj da izvuces pouku iz mog prijasnjeg teksta to je tvoj problem, a u jedno sam siguran, a to je da nista kompetentniji nisi od mene da kritikujes i da komentarises iako meni moje godine daju prednost nad tobom, pored toga sto zivim taj fudbal 24/7 a ako se pitas zasto sam uvjeren da sam stariji od tebe, e to ti sve pise u tvojim objavama!!!

A sad mi molim te objasni zasto su to BBB protiv Mamica ako ti nije problem i ako znas!

r3m1
Kontakt:

Post Postao/la r3m1 » 16 dec 2014, 18:25

franklampard8 je napisao/la:
Sto bas u mom Hotonju? :D
Biti srcem vezan, u tome leži snaga

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 16 dec 2014, 18:25

franklampard8 je napisao/la:
Miran decko, ne reži odmah nema potrebe

jandro
Kontakt:

Post Postao/la jandro » 16 dec 2014, 18:37

alinho je napisao/la:
jandro je napisao/la:

Ne bih da se raspravljam sa tobom, jer mi godine i iskustvo nedozvoljava, a to sto ti nisi u stanj da izvuces pouku iz mog prijasnjeg teksta to je tvoj problem, a u jedno sam siguran, a to je da nista kompetentniji nisi od mene da kritikujes i da komentarises iako meni moje godine daju prednost nad tobom, pored toga sto zivim taj fudbal 24/7 a ako se pitas zasto sam uvjeren da sam stariji od tebe, e to ti sve pise u tvojim objavama!!!

A sad mi molim te objasni zasto su to BBB protiv Mamica ako ti nije problem i ako znas!
kao prvo pouku iz tvog teksta stvarno ne mogu izvuć, osim što bi netko rekao da je kelava loš samo da prkosi mamiću. tako da ako neka skrivena pouka postoji, molim te objasni. kao drugo ne zanima me koliko godina imaš i ne znaš koliko godina ja imam. kao treće ne zanima me pratiš li nogomet 24/7 jer sam siguran da toliko vremena dnevno na tjedan ne potrošiš prateći hrvatsku ligu. ako se pitaš kako to znam, vidi se iz tvog prvog posta na koji sam se nadovezao. kao četvrto neću se raspravljat o mamiću na temi o sarajevu niti vidim kakve to veze ima sa kelavom.

alinho
Kontakt:

Post Postao/la alinho » 16 dec 2014, 18:52

jandro je napisao/la: kao prvo pouku iz tvog teksta stvarno ne mogu izvuć, osim što bi netko rekao da je kelava loš samo da prkosi mamiću. tako da ako neka skrivena pouka postoji, molim te objasni. kao drugo ne zanima me koliko godina imaš i ne znaš koliko godina ja imam. kao treće ne zanima me pratiš li nogomet 24/7 jer sam siguran da toliko vremena dnevno na tjedan ne potrošiš prateći hrvatsku ligu. ako se pitaš kako to znam, vidi se iz tvog prvog posta na koji sam se nadovezao. kao četvrto neću se raspravljat o mamiću na temi o sarajevu niti vidim kakve to veze ima sa kelavom.

Onda SABANE suzdrzi se odgovora na moje postove, a pogotovo odgovora koji pocinju sa "o Boze" nema potrebe da ti sebi dajes za pravo da kritikujes moje misljenje strucnjak!!!

jandro
Kontakt:

Post Postao/la jandro » 16 dec 2014, 18:57

alinho je napisao/la:
jandro je napisao/la: kao prvo pouku iz tvog teksta stvarno ne mogu izvuć, osim što bi netko rekao da je kelava loš samo da prkosi mamiću. tako da ako neka skrivena pouka postoji, molim te objasni. kao drugo ne zanima me koliko godina imaš i ne znaš koliko godina ja imam. kao treće ne zanima me pratiš li nogomet 24/7 jer sam siguran da toliko vremena dnevno na tjedan ne potrošiš prateći hrvatsku ligu. ako se pitaš kako to znam, vidi se iz tvog prvog posta na koji sam se nadovezao. kao četvrto neću se raspravljat o mamiću na temi o sarajevu niti vidim kakve to veze ima sa kelavom.

Onda SABANE suzdrzi se odgovora na moje postove, a pogotovo odgovora koji pocinju sa "o Boze" nema potrebe da ti sebi dajes za pravo da kritikujes moje misljenje strucnjak!!!
naravno. i kad se sjetiš što si htio reć onim svojim prvim postom slobodno napiši. ajde čujemo se, dedica.

alinho
Kontakt:

Post Postao/la alinho » 16 dec 2014, 19:00

DA ti jos objasnim da ti BBB citav dimano gledaju kroz Mamica, pa i da Messi-ja dovede taj Mamic on njima nece valjati pa tako i tog Kelavu, jer ih je manjina inteligentnijih sa interesom u klubu nagovorila da mrze sve ono sto je mamic napravio od Dinama, zato sto nemaju prostora za licne interese. Najbolja ekipa iz ex yu koja svake godine igra evropska takmicenja i koja vrijedi vise od citave BiH premijer lige... I onda se zapitas sta ti BBB ustvari hoce, dali da bodre svoj voljeni klud i vesele se kad imaju rezultate ili ...?

jandro
Kontakt:

Post Postao/la jandro » 16 dec 2014, 19:04

alinho je napisao/la:DA ti jos objasnim da ti BBB citav dimano gledaju kroz Mamica, pa i da Messi-ja dovede taj Mamic on njima nece valjati jer ih je manjina inteligentnijih sa interesom u klubu nagovorila da mrze sve ono sto je mamic napravio od Dinama, a to je: Najbolja ekipa iz ex yu koja svake godine igra evropska takmicenja i koja vrijedi vise od citave BiH premijer lige... I onda se zapitas sta ti BBB ustvari hoce, dali da bodre svoj voljeni klud i vesele se kad imaju rezultate ili ...?
znači ti misliš da će BBB reći ovaj igrač je kolac jer dolazi iz mamićeve tvornice? onda nisi upoznat sa reakcijama boysa na prodaje kovačića, jedvaja, halilovića i općenito prodaje najboljih igrača iz sezone u sezonu. BBB ne mrze igrače, BBB mrze MAMIĆA i nikog drugog. ako mamić dovede nekog panja da igra i pritom proda najboljeg mladog igrača europe da dođe na njegovo mjesto sigurno da će izrazit nezadovoljstvo. ali neće reć da igrač ne valja zato jer igra za dinamo. primjer soudani ili henriquez. i onaj tko je rekao da kelava ne valja nije to rekao zbog mamića, nego zbog kelave i njegovih (ne)kvaliteta. vidim da sam dobro shvatio tvoj post. i da nisi baš najbolje upoznat sa situacijom. ono što mene zanima znaš li ti pozadinu priče, ili samo vidiš ono što je na površini, a to je prazan stadion i boys koji skandiraju protiv mamića "bez ikakvog razloga"?
Zadnja izmjena: jandro, dana/u 16 dec 2014, 19:20, ukupno mijenjano 1 put.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 16 dec 2014, 19:08

Ma nema od Kelave nista bez veze se nesto raspravljate.Pratim Rijeku dobro ste igrali protiv Sevilje.Nema Jahovica, ne igra nikako
.

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 16 dec 2014, 19:13

NAbijem vam i BBB i mamića na racku, TEMA JE FKS!!!
Zadnja izmjena: BordoArmy88, dana/u 16 dec 2014, 19:14, ukupno mijenjano 1 put.

jandro
Kontakt:

Post Postao/la jandro » 16 dec 2014, 19:14

amypitar je napisao/la:Ma nema od Kelave nista bez veze se nesto raspravljate.Pratim Rijeku dobro ste igrali protiv Sevilje.Nema Jahovica, ne igra nikako
.

dobio si PP. i ti alinho ako hoćeš nastavit raspravu o dinamu jer vidim da si zapeo isto na PP da ne zamaramo ljude. slažem se BBB na racku :D

BeSha1992
Kontakt:

Post Postao/la BeSha1992 » 16 dec 2014, 19:33

ja razumijem, da je nama zabavno nagadjati o tome ko treba doci u FKS, ali ne mogu da shvatim ove pojedine sto pljuju o nekim igracima, cim se u medijima pojave spekulacije o tome da treba doci... Boli me neka stvar kakav je bio u ekipama gdje prije nastupao ako uspije unaprijediti igru FKS...

Od svih pojacanja koja se pisu, i koja ce se pisati, ja bih samo zelio golmana i Saida..
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 16 dec 2014, 19:43

Ko će dočekati početak marta i utakmicu sa banjalučanima.
Što se tiče pojačanja, ne znam, ne očekujem neke spektakularne stvari, znam neki će sad najavljivati suprotno ;), ali vjerujem da će to sve biti završeno u ovaj preostali mjesec dana do početka priprema. Ostali ("kapitalci") i ako se budu ganjali njih uvijek možemo primiti. Zaista bih volio da nas prvo obraduju sa golmanom koji je bolji od Deje i stoperom koji je nivo iznad našeg standardnog dvojca.

Zna li se šta o odlascima?

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 16 dec 2014, 19:45

amypitar je napisao/la:Ma nema od Kelave nista bez veze se nesto raspravljate.Pratim Rijeku dobro ste igrali protiv Sevilje.Nema Jahovica, ne igra nikako
.

da si ti ziv i zdrav malo bolje prati onda Rijeku, jer je Jahovic istu napustio ima pola godine

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Beli98, miguelramos, Napapijri, NazorUso, riki46, SHZ82 i 63 gosta.