FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
Ma ne znam vala, Krhin je bio uzasan u cetvrtak..mislim da ni jedan nisu za Intera
Obi je dosta bolji od obojice i ako treba koga isforsirat mislim da je to on
Obi je dosta bolji od obojice i ako treba koga isforsirat mislim da je to on
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Meni fakat nije jasno, ljudi ko da navijaju za Guarina a ne Inter, sreca pa ko ni ja nemaju uticaja u klubu. Nije se frajer s loptom sastavio, iskreno ne znam ni sta igra, ni koja mu je funkcija u ovom sastavu, kod Medela i Kuzme se to jasno vidi.
Kuzma kreira, salje lopte, daje kreativnu dimenziju timu. Naravno nije Svajni ni Modric, ali najbolje za kreaciju sto imamo je on trenutno.On i kova su pokretacka sila prema naprijed. Grijesio jeste, ali to je i logicno kada je svaki nas napad krenuo preko njega.
Guarin sutne jednu dobru po golu i to mu ljudi uzimaju kao plus.Kao trudi se u odbrani, nema veze sto nas naprijed unisti vishe od protivnickih destruktivaca.Sve bi to bilo u redu da onda ne citam kako Medel, koji je razbio sinoc sve sto se moglo razbiti, nije odigrao dobro, jer nije uradio nista prema naprijed.
Dambrosio odlican, Kova odlican, Icardi vrhunski, Mancini popravlja dojam.
Treba iducu Obija i Krhina, da vidimo tu kreaciju.
Kuzma kreira, salje lopte, daje kreativnu dimenziju timu. Naravno nije Svajni ni Modric, ali najbolje za kreaciju sto imamo je on trenutno.On i kova su pokretacka sila prema naprijed. Grijesio jeste, ali to je i logicno kada je svaki nas napad krenuo preko njega.
Guarin sutne jednu dobru po golu i to mu ljudi uzimaju kao plus.Kao trudi se u odbrani, nema veze sto nas naprijed unisti vishe od protivnickih destruktivaca.Sve bi to bilo u redu da onda ne citam kako Medel, koji je razbio sinoc sve sto se moglo razbiti, nije odigrao dobro, jer nije uradio nista prema naprijed.
Dambrosio odlican, Kova odlican, Icardi vrhunski, Mancini popravlja dojam.
Treba iducu Obija i Krhina, da vidimo tu kreaciju.
Amar Osim selektor BiH
Nagatomo out zbog ozljede na mjesec dana 
Mislim da si pobrko. Nece ga bit mjesec dana zato sto je pozvan za Japan, valjda igraju neki kup. A to je tek poslije utakmice sa Juventusom.
Svejedno je pojacanje
Svejedno je pojacanje
Lavezzi i Salah sto se spominju
ali Januzaj
taj ce ostati vjeciti talenat i dobar FM igrac..
Moze se ozljedit na pola godine, ionako nam zaboravljeni Pereira dolazi iz Sao Paula u zimskom prijelaznom roku 
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Imam osjećaj da će Pereira bit dobar kad dođe
http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/kovaci ... 90196.aspx
Slučajno naletio na ovo kad sam nešto drugo tražio.Nisam još čitao izjave nakon utakmice sa pravih izvora,ali ako je točno ovo da je Mancini rekao da Kovačić mora naučit igrat obranu da bi igrao kao centralni vezni
Bogami isti Mazzarri.Em ga gura na krivu poziciju,em izjavljuje ovakve nebuloze.Inače Kuzmanović i Guarin igraju obranu pa oni mogu na centralnog veznog 
A komentari posebno dominiraju:

A moguće da je i to.Jedino bitno je da će mjesec dana biti odsutanarminz je napisao/la:Mislim da si pobrko. Nece ga bit mjesec dana zato sto je pozvan za Japan, valjda igraju neki kup. A to je tek poslije utakmice sa Juventusom.
Svejedno je pojacanje
http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/kovaci ... 90196.aspx
Slučajno naletio na ovo kad sam nešto drugo tražio.Nisam još čitao izjave nakon utakmice sa pravih izvora,ali ako je točno ovo da je Mancini rekao da Kovačić mora naučit igrat obranu da bi igrao kao centralni vezni
A komentari posebno dominiraju:
dečko je napuhan talenat koji se nije dokazao.kraj priče
Ma Mancini kad je govorio o Kovacicu govorio je kako da bi bio kompletan WC vezni igrac mora jos dosta napredovat, ne samo u napadu nego u odbrani. Znaci ne u smislu da se vadi kako ne moze igrat neku poziciju zato sto je los u odbrani, nego da se ne pravi veliki pritisak na njeg da odlucuje utakmice i da mu ostavi prostora za greske, sto je normalno da pravi jer je mlad.
Sta vise za njega Kovacic moze igrat svaku poziciju u veznom redu pa i onu od Pirla, to su njegove rijeci
Mancini za sad radi dobar poso, pogotov oko Kovacica tako da nemam brige..jest da ga je guro na krilo prve dvije utakmice(covjek je tek doso i upoznava ekipu) al evo sad igra na prirodnijoj poziciji i bice sve bolji..jos kad se dovedu krila pa se iz sastava izbace Guarin, Kuzmanovic i Nagatomo odma ce i Kovacic bolji bit, kao i Medel i Palacio.
Sta vise za njega Kovacic moze igrat svaku poziciju u veznom redu pa i onu od Pirla, to su njegove rijeci
Mancini za sad radi dobar poso, pogotov oko Kovacica tako da nemam brige..jest da ga je guro na krilo prve dvije utakmice(covjek je tek doso i upoznava ekipu) al evo sad igra na prirodnijoj poziciji i bice sve bolji..jos kad se dovedu krila pa se iz sastava izbace Guarin, Kuzmanovic i Nagatomo odma ce i Kovacic bolji bit, kao i Medel i Palacio.
Pogledao sam kasnije izjave i naravno da se ispostavilo da su ovi nasi novinari krivo preveli kao i obicno.Spominje samo kako treba napredovat takticki i fizicki i govori u tom smislu koji si gore naveo dok obranu ne spominje.
Inace,Milito sa klubom svog zivota osvojio naslov argentinskog prvaka.
Inace,Milito sa klubom svog zivota osvojio naslov argentinskog prvaka.
- invincible1921
- Kontakt:
Eo spominje se zamjena Andreoli-lulic , ako ovi nasi portali ne bacaju ublehu
fino bi bilo imat naseg u ekipi
=\_1921_/=
Volio bi kojeg naseg, al kud bas Lulica nadjose
zahvalan igrac, al nit je cisti bek, nit je cisto krilo..po meni nam ne treba takav igrac..a i nigdje to u italijanskoj stampi nisam procito
ako vec hoce Bosanca nek onda dovedu SEA
A Lazio jest zainteresovan za Andreollija, to sam cito
Nego sad gledam Bessa se ustalio u prvi tim Bologne, cak je i dao gol u subotu. Valjda uspije vratit formu prije povrede i nastavit sa napretkom
na 1:44 je njegov gol, kod drugog je ubacio loptu u 16
" onclick="window.open(this.href);return false;
Nego sad gledam Bessa se ustalio u prvi tim Bologne, cak je i dao gol u subotu. Valjda uspije vratit formu prije povrede i nastavit sa napretkom
- invincible1921
- Kontakt:
arminz je napisao/la:Volio bi kojeg naseg, al kud bas Lulica nadjosezahvalan igrac, al nit je cisti bek, nit je cisto krilo..po meni nam ne treba takav igrac..a i nigdje to u italijanskoj stampi nisam procito
eo kaz nastasic 90% kod nas
=\_1921_/=
Odlicna jutarnja vijest. Strasan igrac, potcijenjen malo je rec, kada vidim za kakve se stopere ekipe danas otimaju... Ako je istina ovo je kradja godine.invincible1921 je napisao/la:eo kaz nastasic 90% kod nassto se nasih tice kad bi dzeko potpiso kupio bi taj dres pa makar milju vrijedio
Amar Osim selektor BiH
Nemam pojma kakav je taj Nastašić samo sam vidio da po forumima Srbi pišu da je teški kikser.
Inter's goalkeepers have saved 8 of their last 9 penalties against(7 Handanovic, 1 Carrizo). Pinilla was last player to score in Feb 2014!
Inter are undefeated in their last 9 Europa League games(6W 3D)
Average age of squad members in European top 5 leagues:Inter & Celtic past meetings:
1967: Celtic 2-1 Inter (Champions League final)
1972: Inter 0-0 Celtic (Game 1)
1972: Celtic 0-0 (4-5 p.s.o) Inter (Game 2)

- invincible1921
- Kontakt:
pa i ne bi bas reko, u Cityu je sajno odigro sezonu i onda bez ikakva povoda (ko da u cityu treba povod) prebacen na klupuSiamoNoi je napisao/la:Nemam pojma kakav je taj Nastašić samo sam vidio da po forumima Srbi pišu da je teški kikser.
=\_1921_/=
Pratio sam City cijelu proslu sezonu, on i Kompany neprelazni.Mozda je repka Srbije u pitanju,kakav je tamo ne bih znao.SiamoNoi je napisao/la:Nemam pojma kakav je taj Nastašić samo sam vidio da po forumima Srbi pišu da je teški kikser.
Bolji igrac od naseg retardiranog kapitena duplo.Ma samo nek dodje, sve ce se samo kazati.
Amar Osim selektor BiH
Ma sigurno da nije losiji od ovih sto imamo, ako se moze dovest sto da ne. Momak je 93. godiste i bice sve bolji. Kolko se sjecam City je za njeg dao 15mil i Savica
Pereira ide u Palmeiras
Mancini danas nakon treninga priso svakom igracu pojedinacno i cestito na pozrtvovanosti
Hernanes je spreman i mozda cak pocne utakmicu umjesto Guarina, jos da ubaci Obija umjesto Kuza
DAmbrosio i Dodo bi trebali igrat na bekovima, a Osvaldo bi mogo igrat umjesto Palacia
Agent Lucasa Leive u Milanu
Pereira ide u Palmeiras
Mancini danas nakon treninga priso svakom igracu pojedinacno i cestito na pozrtvovanosti
Hernanes je spreman i mozda cak pocne utakmicu umjesto Guarina, jos da ubaci Obija umjesto Kuza
Agent Lucasa Leive u Milanu
Moze Yann umjesto Kuzmanovića.
Kad su upitali Mancinija na presici hocel Dodoa gurnut na krilo, kaze da se nada da nece imat potrebe jer ocekuje da ce odma dobit dva krila
Kaze da Hernanes nije spreman za citavu utakmicu i da ce pocet na klupi. Osvaldo je u Argentini, zeni mu umro neko tako da nije ni treniro citavu sedmicu.
Znaci da bi sastav trebo bit isti ko i protiv Chieva, jedina izmjena Dodo - Nagatomo
Najnovije ime koje se spominje za krilo je Lennon, navodno je Tottenham zainteresovan za Pereiru i Guarina.
Kaze da Hernanes nije spreman za citavu utakmicu i da ce pocet na klupi. Osvaldo je u Argentini, zeni mu umro neko tako da nije ni treniro citavu sedmicu.
Znaci da bi sastav trebo bit isti ko i protiv Chieva, jedina izmjena Dodo - Nagatomo
Najnovije ime koje se spominje za krilo je Lennon, navodno je Tottenham zainteresovan za Pereiru i Guarina.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.