Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Pa neki debil očigledno!!!!!mercurial je napisao/la:ko je ovaj belmin halilovic stoper iz olimpica koji je izjavio da prelazi u hajduk i da uzima hrvatski pasos jer zeli promijeniti reprezentaciju?

Nemoj pretjerivati, nije sve do njih, dobro znas kakvi su nam selektori i ljudi u savezu, a i sta ti momci rizikuju .sajo10 je napisao/la:U danasnjem avazu pise da ce Burnic igrati za BiH u buducnosti, al` eto vrijeme ce pokazati.
Cito sam ovaj clanak danas i bio sam blizu da ga postavim ovdje, ali onda se sjetio da ovakvi balavci i papci ne zasluzuju da se spominju na nasim forumima.

Hmm. malo sam bio mozda nejasan sa postom. Ovaj prvi dio je uvezi Burnica. Nije uopste clanak, vec jedan mali tekst o nasim igracima u U17 Bundesligi, i tako pise da ce on u buducnosti se prikljuciti momcima u sjajnoj generaciji 98'.SjeverniVjetar je napisao/la:Nemoj pretjerivati, nije sve do njih, dobro znas kakvi su nam selektori i ljudi u savezu, a i sta ti momci rizikuju .sajo10 je napisao/la:U danasnjem avazu pise da ce Burnic igrati za BiH u buducnosti, al` eto vrijeme ce pokazati.
Cito sam ovaj clanak danas i bio sam blizu da ga postavim ovdje, ali onda se sjetio da ovakvi balavci i papci ne zasluzuju da se spominju na nasim forumima.
Ipak su oni rodjeni, zive , jedu hljeb po Njemackoj, Svicarskoj.., nije lako svemu okrenuti ledja i reci "samo Bosna" , a da ti , pri tome , niko ozbiljno ne ponudi da igras!
Nego , daj taj clanak...

Uvijek ce bit onih koji ce reci "samo Bosna i niko drugi",medjutim, kao i u zivotu, veci je broj onih koji vagaju, traze bolje uslove, cekaju ko ce im sta ponuditi itd.sajo10 je napisao/la:
Ovaj drugi dio je bio za tog Belmina Halilovica koji kao ceka hrvatski pasos, il sta vec.
* * *
Drug, nije lahko ali nije ni toliko tesko. Ako se ti osjecas bosancem ti ces igrat za tu Bosnu kakva god ona bila. Pusti pricu "meni je ova zemlja dala sve..." i tako dalje. Nije ni meni ni roditeljima Svedska dala nista, osim mogucnosti. A onda su oni radili od zvijezde do zvijezde da bi nesto postigli za mene i brata. To je inace tako za mnoge izbjeglice. Osim ove djabahljebarose to je

Bitno je da se on opravio i da je sada 100 % spreman.Samo da dobije sansu ja garantujem da ce je iskoristiti u Dinamu.Cartman je napisao/la:Veliki je teret na Hodzicu, osim njega ne vidim pravog napadaca ni na vidiku. Djuric i Mahmutovic mogu posluzit, ali nisu za velike stvari. Ovaj mozda jest.

Atajic je kloc na kvadrat, sto sam uvidio nakon njegove prve 2-3 utakmice za mladu, gdje je svaki put bio najgori na terenu (a konkurencija je bila paklena po tom pitanju). Maletic valjda jos nesto gura i koprca u Holandiji, ali mislim da je previse spor i trom za bilo kakve ozbiljne stvari.HamburgCity je napisao/la:Gdje nam nestadoše sada več bivše nade, napadači Atajić i Marko Maletić??
Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google Adsense [Bot] i 11 gostiju.