Nema dalje, samo salata fali. Nema te bruceloze, a ni prijatelja životinja, koja bi me zaustavila u frontalnom napadu na ovakav komad užitka. Samo se sex može porediti sa dobrom jagnjetinom ali je i to upitno.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Valencia je napisao/la:Kao sto rekoh... Ne kaze se dzaba 'glupi Bosanac'Valencia je napisao/la:(Mi Bosanci razmisljamo samo kada smo u gadnoj situaciji tj. kad nas bolest vec stigne).. Svi mi imamo u sebi dozu gluposti koju nijedan drugi narod nema
.
Pise mi jedan momak na privatnoj poruci kako je fasovo refluks i kako sada jako brine sta jede. I ja sam mislio kao svi vi, pa sam poslije pito, kao sto i ovaj momak mene pita. Pametan uci na tudjim greskama, a glupan na svojim. Ja sam glupan, a vidim da ste i vi glupani
. Ne znate kako je lijepo biti zdrav dok ne okusite bolest. Ja sam bio bolestan (nista opasno, ali dosta utice na kvalitet zivota), pa mi je sada neopisivo lijepo sto sam zdrav. Puno ljepse nego prije bolesti. Ali eto, znam da je dzaba pricat o tome, kada sam i ja reagovo kao svi vi kada su mi tada pametniji govorili da se hranim pogresno i da ce me to jednom kostat. Ali opet, bilo bi korisno kada bi samo jedan covjek promjeno lose navike...
QUARESMA 18<<< je napisao/la: Janjetinu ne volim
Piletina owna <3 , najvise volim pileci file, svako jutro, ja jaja jedem, podne sta mi mater napravi, danas sam jeo piZZu (njam), kasnije idem namazat Meda i zaliti Mlijekom
Hahahaha, dobar, dobar.Wolverine je napisao/la:pozelio sam se graha najest, ko liverpool premier lige.
The Game je napisao/la:
@emir_zenica - tako ti je nesto slicno i kod mene, samo ne pijem colu toliko![]()
![]()
Cevap je cevapEmir_ZENICA je napisao/la:The Game je napisao/la:
@emir_zenica - tako ti je nesto slicno i kod mene, samo ne pijem colu toliko![]()
![]()
Ma dobro ne pijem ni ja toliko kolu bude tu sprite ili fanta![]()
Joj meni su najbolji kod Hodzica u Sarajevu cevapi![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.