Da, tako su bar izracunali na osnovu djela. On i cini mi se Galilej, Da Vinci, Einstein i Leibnitz su imali najveci IQeve, svi preko 200.DANTES je napisao/la:meni je on dosadan, dok se ne prebacim u njegovo vrijeme. onda je manje dosadan... nisam znao to za IQmuamerc je napisao/la:Odsad citam Goethea, nevjerovatno, covjek imao stepen inteligencije 230(210)????
Književnost
Moderator/ica: insider
Re: Književnost
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
kad bih ja napisao ko mi je sve dosadan, mislim da bih postao persona non grata ovog dijela foruma 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Pa prva stvar kad krenem citati je prebacivanje uma u piscevo vrijeme a nakon citanja paralela izmedju sadasnjeg i tadasnjeg vremena.
Goethe mi je
, pogotovo Werther 
Goethe mi je
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Samo pic.ko.pacenici obožavaju Werthera 
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Ti si i vise nego svjestan moje psihicke nestabilnosti kad su u pitanju pripadnice psihicki nestabilnijeg spola i zbog toga mi je Werther 
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Re: $: Književnost
Znam da ne volis ali skini u E-formatu imas sve jos prevedeno.Otelo je napisao/la:Ma hocu da citam i ovo a kod mene u Cazinu, koliko sam upoznat nema Mracne kule
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Rado ali ne volim
Morat cu otici moliti one iz Gradske da nekako uspiju naci Mracnu kulu i ASOIAF
štedi pa uštedi i naruči od lagune sam sebiOtelo je napisao/la:Rado ali ne volim![]()
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Gledam 21Km prvi dio Igra Prestola, samo ne znam koliko ce me postarina izaci 
Jedan moj poznanik je kupio sve dijelove za 60 ili 70KM iz Srbije, još mu je taj platio poštarinu.Otelo je napisao/la:Gledam 21Km prvi dio Igra Prestola, samo ne znam koliko ce me postarina izaci
A yebiga, nemam ja poznanika u Srbiji, sem ovih par forumasa 
Taj poznanik je iz BiH, a on je kupio od jednog prodavača preko pika u Srbiji, 
Da je meni naci to 
Fantastično, maestralno. Sve preporuke.

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Sta biste mi preporucili prvo da procitam od Mese Selimovica? Tvrdjava ?
I jos neka preporuka, za neko djelo gdje je radnja dosta napeta pa bukvalno imas onu zelju da procitas i sledecu stranicu. Da je malo komplikovano, akcenat je na ovom malo
Ne bih da mi se zapusi iz glave nakon procitane knjige.
Lijep pozdrav

I jos neka preporuka, za neko djelo gdje je radnja dosta napeta pa bukvalno imas onu zelju da procitas i sledecu stranicu. Da je malo komplikovano, akcenat je na ovom malo
Lijep pozdrav
ZZ
Gdje vi nadjetE e-knjIge ? ja kad god skinem ima manje str nego "prava" ? 
Hoćeš jedan krimi?moj uzor-S.G je napisao/la:Sta biste mi preporucili prvo da procitam od Mese Selimovica? Tvrdjava ?
I jos neka preporuka, za neko djelo gdje je radnja dosta napeta pa bukvalno imas onu zelju da procitas i sledecu stranicu. Da je malo komplikovano, akcenat je na ovom maloNe bih da mi se zapusi iz glave nakon procitane knjige.
Lijep pozdrav![]()
Allegri je gospodin!

sjajna knjiga o postapokalipsi, sa detaljnim uvodom u nju... ovdje nema onoga kako se desilo i sta se desilo... to cemo na pocetku saznati
32 minuta su bila dovoljna za smrt jednog i nastanak drugog svijeta
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Je li neko već posjetio salon knjige? Kako čitam, posjetioce nije previše oduševio ni ove godine.
Ranije je to bio baneprevoz, sad uglavnom naletim na scribdu, ili 4shared. Zavisi gdje me google odvuče, ali obično prvo tražim na scribdu, pa poslije po forumima.
U pravu si, i ja sam imala susreta sa "skraćenim" knjigama, ali kasnije dođem i do prave verzije. No, nekad se ne mora podudarati broj strana, a sadržaj bude isti. Zavisi od formata.
Na netu.MElloo je napisao/la:Gdje vi nadjetE e-knjIge ? ja kad god skinem ima manje str nego "prava" ?
Ranije je to bio baneprevoz, sad uglavnom naletim na scribdu, ili 4shared. Zavisi gdje me google odvuče, ali obično prvo tražim na scribdu, pa poslije po forumima.
U pravu si, i ja sam imala susreta sa "skraćenim" knjigama, ali kasnije dođem i do prave verzije. No, nekad se ne mora podudarati broj strana, a sadržaj bude isti. Zavisi od formata.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.