Novi sam i odlucio sam prvi post ovdje napisati.
Imam osjecaj da Pop ove godine zeli pripremiti tim za sljedecu godinu,da opet napadne titulu.Forsira ove mlade igrace,odmara veliki trio svako malo.
Kawhi napreduje iz dana u dan.

Ma 5 pobjeda je puno,ako uzmes u obzir da mi nismo neozbiljna ekipa i da znamo uci u ritam,a moraju i oni poceti da gube opet.YaSSaL je napisao/la:Ne bih se ja zakleo da OKC nece stici i nas, jer mi cemo dosta kalkulisati ove sezone s odmaranjem igraca (mozda vise nego ikad)...
A osim toga jedemo go*na protiv svih slabih ekipa, pa bi nas ti porazi na kraju mogli kostati i HC-a...
O prvoj poziciji necu ni da pricam, tacno se vidi kako nam to nije nikakav prioritet...
dobro je, nema nikakvog lomljenjaNEZALAGANJE je napisao/la:Brine me i saka Kawhia,jer je sinoc opet dobio udarac u nju i otisao direktno u svlacionicu.Valjda ce sve biti ok,aBd!
Sreca u nesreci,ali ga nece biti sutra,a vjerujem ni narednih nekoliko tekmi...dr.van nostrand je napisao/la:dobro je, nema nikakvog lomljenjaNEZALAGANJE je napisao/la:Brine me i saka Kawhia,jer je sinoc opet dobio udarac u nju i otisao direktno u svlacionicu.Valjda ce sve biti ok,aBd!
(no fracture in Kawhi Leonard's sore right hand.)
Nema sanse da budu 8. sa ovakvim WestbrookomNEZALAGANJE je napisao/la:Cilj je drugo mjesto,a ja mislim da OKC ne moze dalje od 8.,osim ako DAL bas ne zas.ere....Clutch je napisao/la:Definitivno ostajete bez 1. mjesta.NEZALAGANJE je napisao/la:TD,TP,Manu,Splitter,Mills.....Svi out veceras...
ali Oklahoma će vrlo vjerovatno biti iza vas tako da vam i nije neki bed![]()
ostale možete izbaciti i bez HC
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.