Prezentacija klubova

benajon
Kontakt:

Re: Pjesme

Post Postao/la benajon » 19 jan 2009, 23:33

ne znam kako mozete prosudit kaka je pjesma kad nema bubnja(nije stavljen audio-verzija )...
a to ovaj manijak sto je rekao nigdje veze vi samo pjevate ponavljalice i onu leteci medvjedi...

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 19 jan 2009, 23:37

benajon je napisao/la:ne znam kako mozete prosudit kaka je pjesma kad nema bubnja(nije stavljen audio-verzija )...
a to ovaj manijak sto je rekao nigdje veze vi samo pjevate ponavljalice i onu leteci medvjedi...
Tacno je da ne mozes suditi o pjesmi dok je ne cujes.....
A ti inace budes na grbavici pa slusas sta mi pjevamo???Ne valjaj gluposti!
AMAR OSIM!!!

benajon
Kontakt:

Post Postao/la benajon » 19 jan 2009, 23:38

mislis ti da ljudi u grupi smisljalju svaku pjesmu tu si pogrijesio pjesme se danas vecinom kopiraju od drugih grupa sto je po meni sasvim normalno

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 19 jan 2009, 23:40

Pa ja mislim da to nije normalno nimalo,mislim da bi svaka grupa trebala da se trudi da ima sto vise svojih pjesama.Ako nista da se tekstovi razlikuju ako se vec kopiraju melodije....
AMAR OSIM!!!

gdje,sta,kako?
Kontakt:

Post Postao/la gdje,sta,kako? » 19 jan 2009, 23:42

Go samo go je jedna od boljih pjesama Hordi uz naravno legendarnu SAMBU,i ovi sto kazu da je nidje veze stvarno ljudi.........................
SAMBA
DA TE VOLIM ODUVIJEK SAM ZNAO
ZA TEBE I ZIVOT BI JA DAO
ZBOG TEBE U PAKLU CU DA GORIM
JER TE VISE JA OD SVEGA VOLIM
NA NA NA NA NA NA NA....

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 19 jan 2009, 23:44

Gerrard je napisao/la:
csh je napisao/la:
benajon je napisao/la:ne znam kako mozete prosudit kaka je pjesma kad nema bubnja(nije stavljen audio-verzija )...
Tacno je da ne mozes suditi o pjesmi dok je ne cujes.....
A ti inace budes na grbavici pa slusas sta mi pjevamo???Ne valjaj gluposti!
Ja znam da HZ ove sezone nisu pjevale ni jednu pjesmu koja je plagijat , na svim snimcima ove sezone se moze provjeriti .
Benajun , sve si rekao sa ovim da je tebi normalno kopirati tudje pjesme ... sreca sto nemas veliku ulogu medju HZ :!:

Benajoun , tvoj nick zbog "posebnog" igraca Liverpoola :!: :?:
Najbolje je kad ti tvoj kaze,ja nemam sta dodati :lol: :lol: :lol:
AMAR OSIM!!!

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 20 jan 2009, 00:21

ma bob marley najaci :D
You are someone else I am still right here

Dialiba
Kontakt:

Post Postao/la Dialiba » 20 jan 2009, 11:23

Gerrard je napisao/la:Posto vidim da ima mnogo ljubomorni , samo da vam kazem da je pjesme go samo go , za razliku od vasih orginalna ... najsmjesnije je kad igraju Zeljo - Celik , i jedni i drugi pjevaju onu , Naprijed Zeljo(Celik) , samo naprijed , gdje ti igras , tu smo mi .... e o tome se trebate malo vise zanimati , bolje glupa pjesma al orginalna ;)
hahahahaha.... nema pjesma sličnosti sa ovom nikako :arrow: De ba koga ti farbas? :lol:

pa na šalovima vam do juče pisalo "stadion koševo, fudbalski to je raj", koje veliki broj pitara i dan danas nosa , a orginalna verzija ide "stadion JNA...", pa gdje je do juče što ste pjevali pune tribine ludih navijača... dalje da ne nabrajam...

benajon
Kontakt:

Post Postao/la benajon » 20 jan 2009, 11:53

csh-brate ja odem na net pa pogledam neki vas klip odem poslusam pjesmu od partizana ista ko u fenerbahcea,
realno bas sam prije neki dan da hz ima istu pjesmu ko navijaci lech poznana,bruka se tih pjesama skidalo od italijanskih kliubova

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 20 jan 2009, 13:04

poslusajte navijanje protiv celika.
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin

Profesionalnitenis.com

Dialiba
Kontakt:

Post Postao/la Dialiba » 20 jan 2009, 13:51

hahahah... joj što ne mogu kora na rende... :lol: :lol: :lol: sa svojih 25 godina sam obisao bruku stadiona od stadiona pod borićima i mog prvog gostovanja97 godine jedinstvo - zeljo 0-3 kup. preko raznih orasja, posusja, banjaluke, modriče do dole trebinja i ostalih vuko....na.
glupost je sa tobom se raspravljati, eto uzivaj u svojoj utopiji :!: jeste eto pise vam stihove i melodije fahrudin pecikoza. hahahahahah... unikati, rodila vas majka. hahahahahah... popravi mi dan! :D

ps. ti dalje od lukavice nisi vidio stadiona, ubijeđen sam.

Dialiba
Kontakt:

Post Postao/la Dialiba » 20 jan 2009, 13:56

ps. ja sve navijace sarajeva zovem pite, pitari. I dobro zanm gdje je ko.

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 20 jan 2009, 14:01

idite na youtube ukucajte hordanje i vidjećete masu klipova
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

romeo
Kontakt:

Post Postao/la romeo » 20 jan 2009, 14:13

Ma ljudi bezzeee vam je rasprava.....vecina grupa to kopira....mislim uzimaju se melodije.....i tako to ide.....
sad jesi li uzeo od Grka, Srba, L. Amerikanaca (melodiju) je nebitno....a i oni to prekopiraju...jedni od drugih....sve u krug ide....

Ja sam za to da se treba teziti svojim stvarima...da grupa nesto napravi......ali...pogledajta sada....koji god ritam krenete bubnjem on vec postoji....i sta onda ????.....
a sto se tice tekstova...pa to je najmanji problem.....
Volimo Čelik i oči nam se cakle !

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 20 jan 2009, 16:57

Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 19 avg 2013, 12:01, ukupno mijenjano 1 put.

ZOI1984
Kontakt:

Post Postao/la ZOI1984 » 20 jan 2009, 19:27

Dialiba je napisao/la:
Gerrard je napisao/la:Posto vidim da ima mnogo ljubomorni , samo da vam kazem da je pjesme go samo go , za razliku od vasih orginalna ... najsmjesnije je kad igraju Zeljo - Celik , i jedni i drugi pjevaju onu , Naprijed Zeljo(Celik) , samo naprijed , gdje ti igras , tu smo mi .... e o tome se trebate malo vise zanimati , bolje glupa pjesma al orginalna ;)
hahahahaha.... nema pjesma sličnosti sa ovom nikako :arrow: De ba koga ti farbas? :lol:

pa na šalovima vam do juče pisalo "stadion koševo, fudbalski to je raj", koje veliki broj pitara i dan danas nosa , a orginalna verzija ide "stadion JNA...", pa gdje je do juče što ste pjevali pune tribine ludih navijača... dalje da ne nabrajam...
ovu pjesmu navijaca partizana nije ista ko "go samo go", mada ima malo slicnosti al svi koji prate tifo scenu ex-yu znaju da su grobari to nedavno poceli pjevati a hz to pjevaju vec duze mada se na pocetku sezone ritam usporio i prilagodio sambi....sto po meni bolje zvuci :D

a manijacima je i sad hit "gazi pitare","dunavom brodovi plove"... :mrgreen:

a evo poceli su obradjivati i pjesme od komsija sa koseva sto je jos jadnije...samo promijenili tekst pjesme koju hz pjevaju kad idu na gostovanja(stanica sva je u bordo bijelom i horde krecu na daleki put,pjesme se ore i baklje gore srusit cemo beograd,saraj'vo leo saraj'vo leo...)

dialiba kralju jesu li manijaci prestali sa bojkotom posto je sad grbavica dobila reflektore??? :?:

Dialiba
Kontakt:

Post Postao/la Dialiba » 20 jan 2009, 19:35

Gerrard je napisao/la:
Dialiba je napisao/la:ps. ja sve navijace sarajeva zovem pite, pitari. I dobro zanm gdje je ko.
Sa sabanima i agentima ne raspravljam previse , nacitao sam se ovdje na forumu mnogo tih sto se hvala da su obisli Bosnu i Hercegovinu ;)

Kada malo procitam tvoje postove , dodjem do zakljucka da su tebi idoli oni zbog kojih su pravi TM otisla sa tribine ... ali doci ce vrijeme kada ce Sarajevo kao grad imati prejak navijacki derbi , ali treba jos vremena dosta agenata je ostalo na jugu grbavice :!:

P.S. Kakva Lukavica , ja ocima Koseva nisam vidio a kamoli da idem tamo ;)
Molim te me nemoj me u isti koš sa agentima. Dao sam previse truda, zivaca, zdravlja i na kraju krajeva novca (halal bilo) da bi me kakav pitar poput tebe nazivao agentom. Nije sine navijačka scena nastala u BiH od kraja prošle sezone. Pogledaj rezime prethodne dvije sezone. Zna se ko je "udario" nove standarde vezano za navijanje u BiH.

Dalje, znam dosta momaka iz Hz, od momaka koji vam vode navijanje, do gazde Mehe koji vodi kafić RajvoSa, i poštujem ono što su radili i rade.

"Kada malo procitam tvoje postove , dodjem do zakljucka da su tebi idoli oni zbog kojih su pravi TM otisla sa tribine " - gdje sam ja to naveo? Ko su moji idoli? hajde reci?

Izvini, da se ti nisi prosle godine tukao na derbiju sa vašim agentima? Da nisi ti mozda onaj sto je udario Đineta ili Maija, ili je to mozda bio mali F....a sa cengic vile?

Na prste se mogu prebrojati pjesme kod svih navijačkih grupa u BiH koje nisu "prepisane", htjeli mi to priznati ili ne... Poenta mog posta bio je da ste i vi prepisivači (a bubate se u prsa da niste), al to što ti je IQ manji od broja cipela nije moj problem.

mojne spamat života ti više, ako sta imas reci piši na p.m.

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 20 jan 2009, 21:23

ZOI1984 je napisao/la:
Dialiba je napisao/la:

ovu pjesmu navijaca partizana nije ista ko "go samo go", mada ima malo slicnosti al svi koji prate tifo scenu ex-yu znaju da su grobari to nedavno poceli pjevati a hz to pjevaju vec duze mada se na pocetku sezone ritam usporio i prilagodio sambi....sto po meni bolje zvuci :D

a manijacima je i sad hit "gazi pitare","dunavom brodovi plove"... :mrgreen:

a evo poceli su obradjivati i pjesme od komsija sa koseva sto je jos jadnije...samo promijenili tekst pjesme koju hz pjevaju kad idu na gostovanja(stanica sva je u bordo bijelom i horde krecu na daleki put,pjesme se ore i baklje gore srusit cemo beograd,saraj'vo leo saraj'vo leo...)

dialiba kralju jesu li manijaci prestali sa bojkotom posto je sad grbavica dobila reflektore??? :?:
Mogu li samo znati od kada vi pjevate ovu pjesmu,ne zelim da se ko djeca prepucavamo ovdje jer dogovorit cemo se tesko ali me cisto interesuje,ja ne znam dali je neko od vas pratio ali magazin mislim da se zove ckm je dugo vremena na svojim stranicama imao rubriku o navijacima sirom svijeta i momci koji su radili tu rubriku su hodali po tekmama i pratili navijacka izdanja,tako da su bili i na jednom nasem derbiju koji se igrao na grbavici ne znam tacno koji jer nemam taj magazin kod sebe i onako iz neutralnog ugla rekli su da su tadasnje horde vecinu svojih pjesama prepjevali od susjeda a da manijaci imaju dosta orhinalnih stvari,ako nekoga zanima cijeli tekst,nabavit cu to i prenijeti ovdje u dan dva.Pozdrav
AMAR OSIM!!!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 20 jan 2009, 22:05

Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 19 avg 2013, 12:02, ukupno mijenjano 1 put.

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 20 jan 2009, 22:10

Rz88 je napisao/la:calm down ljudi, pogledajte uvodnu rijec i vidite o cemu se radi, nemojte previse rasprravljati pozz~
tako je tema je ko ima najbolje pjesme vezene za svoj klub,znaci ko najbolje navija,bodri svoj tim,a ne cija je cija pjesma.
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin

Profesionalnitenis.com

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.