Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

sarajlija89
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la sarajlija89 » 25 mar 2010, 22:39

Ovo nije JUVENTUS :( :( :( ..11 poraza u sezoni..pa prije u 5 sezona nismo mogli dozivjet toliko poraza kad saberemo a sad u 30 kola imamo 11 poraza :( :( :(

Kako ih nije stid,nosit dres svetinje i ovako se odnosit...tuga,jad,cemer :( :( :( ....nezz vise sta da pisem :( sta god da kazem...suvisno je..svi su krivi..nikad ovo nismo smjeli dopustit da se desi...ne zasluzuje ovo JUVENTUS,ovakva ponizenja :(
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Imp
Kontakt:

Post Postao/la Imp » 25 mar 2010, 22:41

razocaro me juve...mislo sam da ce izvuci bar X masovno padanje na kladionici radi juvea :x

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 25 mar 2010, 22:43

Jeste stvarno, ovo je nevjerovatno. Mislim, nekad nisam ni pomisljao da na kladionici igram protiv Juventusa, a danas sam bez razmisljanja odigrao na Napoli. Trznuli su me kad je Juve poveo, ali sad je sve OK. Mozda se i oparim. :D Dobre su kvote na timove koji igraju protiv Juventusa i isplati ih se stavljati na listic.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 25 mar 2010, 22:44

Heh, gledao sam utakmicu ( da mi neki ne mogu reč da nemam pojma ) i ovo je preslabo, preslabo za Juve... Napoli zasluženo pobjedio i zasluženo je Napoli na 6 mjestu, bar po ovom prikazanom u ovoj utakmici...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 25 mar 2010, 22:48

ma sta da pisem..sve je zasluzeno...11 poraza nije slucajno...eto oni koji mrze juve mogu se radovat,dosli su na svoje..al ok jbg....nekad mora doci do krize,nisam ocekivo u ovim razmjerima al nekada je i to potrebno da bi se okrenula nova stranica...svima je jasno da ne moze ovako i morace se dosta toga mijenjat

FORZA GRANDE JUVE
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 25 mar 2010, 22:50

sarajlija89 je napisao/la:ma sta da pisem..sve je zasluzeno...11 poraza nije slucajno...eto oni koji mrze juve mogu se radovat,dosli su na svoje..al ok jbg....nekad mora doci do krize,nisam ocekivo u ovim razmjerima al nekada je i to potrebno da bi se okrenula nova stranica...svima je jasno da ne moze ovako i morace se dosta toga mijenjat

FORZA GRANDE JUVE
Niko ne mrzi Juve, evo ja ti to kazem u ime svih... al ljudi jednostavno ne podnose sminku koju prodaje onaj daffy i njemu slicni... ti si iskren i realan, i ljudi to postuju... to je... ;)
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 25 mar 2010, 22:50

kako lose,vodis i neces da napadas,e ako neces,hoce Napoli,eh et,Europa Liga here we come
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 25 mar 2010, 22:51

Zacheroni,gade,odlazi od svetinje,klocino nesposobna,Juventus nikada nije cuvao rezultat protiv ovakvih ekipa,a ti kod 1-1 vadsi Del Piera i uvodis Grygeru,sram da ga bude...1000X sam vise volio da je ostao onaj Ferrara,makar znam da covjek voli Juventus i da i njemu tesko padaju ovi porazi.
Rotor Volgograd...

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 25 mar 2010, 22:52

Buffona i Chellinia neka ostave, ostalo sve mijenjati. Imaju kao neke talente u veznom redu ali sve je to tanko . trebaju im vrhunski igrači, a ne nakvi polovnjaci. Sissoko je igračina, ali povrede su svoje učinile. Možda i on može ostati ostalo ne valja. Del Piero je majstor, ali u godinama. Bolje mu je da sada ode, nego da tone sa Juventusom i da mu to bude crna mrlja u karijeri.

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 25 mar 2010, 22:58

Neutral je napisao/la:Buffona i Chellinia neka ostave, ostalo sve mijenjati. Imaju kao neke talente u veznom redu ali sve je to tanko . trebaju im vrhunski igrači, a ne nakvi polovnjaci. Sissoko je igračina, ali povrede su svoje učinile. Možda i on može ostati ostalo ne valja. Del Piero je majstor, ali u godinama. Bolje mu je da sada ode, nego da tone sa Juventusom i da mu to bude crna mrlja u karijeri.
Del Piero sigurno nece otici,jos nam samo to treba..... :x :x :x
Rotor Volgograd...

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 25 mar 2010, 22:59

Neutral je napisao/la:Buffona i Chellinia neka ostave, ostalo sve mijenjati. Imaju kao neke talente u veznom redu ali sve je to tanko . trebaju im vrhunski igrači, a ne nakvi polovnjaci. Sissoko je igračina, ali povrede su svoje učinile. Možda i on može ostati ostalo ne valja. Del Piero je majstor, ali u godinama. Bolje mu je da sada ode, nego da tone sa Juventusom i da mu to bude crna mrlja u karijeri.
ma to sam ja davno reko...zahvalit se vecini..ostavit par prvotimaca,legendama kao alexu ponudit neko mjesto u klubu ili ako nastave igrati dat im slicnu ulogu kao recimo giggs ili scholes u manchesteru..neke tekme da igraju..i to je to.Nama treba svjeza krv,dokazani i provjereni igraci...i to je sva pamet....zar ne...ti za vrhunske rezultate moras imat takve igrace....nema tu dileme.

Al pogresna politika uprave..pa descamps je odmah to vidio i digao ruke..jel se sjecate kad je otiso,jer je sumnjo da takav program moze donijeti juventusu ista dobro...nezz tuzno je ovo :( :( mnogo..i vise od tog.....kako sto rekoh 11 poraza juve za par sezona nije mogo doziviti a sad ovo....

zamislite kako je meni i ostalim juventinima...15 godina gledam klub u vrhu,na najvisem nivou i onda se sve preko noci promjeni....za mene je to sok...al necu slagat ako kazem da sam se vec naviko :( :( nakon silnih poraza i frustracija...vec sam naviko nazalost na ovo...al izdrzacemo,to je stara dama ipak(L) :!:

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 25 mar 2010, 23:01

Veliki klubovi se poznaju po tome što se brzo vrate iz krize... Vi ste malo duže u krizi al jbg.imate upravu kakvu ni Leeds nije imao... Od takvog kluba napravit ovakvo nešto je smiješno al et... Valjda će doć vrijeme kad će Juve se vratit u vrh, iako, ja bi volio da bude 3 uvjek, Inter i ROma ispred :)

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 25 mar 2010, 23:08

sve osim prvog mjesta ja neuspjeh i to je to.......ne zelim pomislit da cemo titulu cekat jos neko vrijeme..recimo ko inter od 89...nekih 15 godina i vise bi da nije bilo to sto je bilo al eto....iduce godine moramo uzet trofej :(

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 25 mar 2010, 23:13

Iskreno, nemoguće, razlog, što se previše ove godine otišlo dole da se odjednom ode na vrh, a pritom Inter i Roma igraju sve bolje a i naravno tim će im se pojačat. A kod vas, hmm, treba vam otić pola tima, doć pola, a da se pritom uigraju brzo, mah, teško iduće godine al u idućih 3-4 godine sa dobrom upravom, može se očekivat.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 25 mar 2010, 23:17

GunnerS je napisao/la:Iskreno, nemoguće, razlog, što se previše ove godine otišlo dole da se odjednom ode na vrh, a pritom Inter i Roma igraju sve bolje a i naravno tim će im se pojačat. A kod vas, hmm, treba vam otić pola tima, doć pola, a da se pritom uigraju brzo, mah, teško iduće godine al u idućih 3-4 godine sa dobrom upravom, može se očekivat.
ma to je sve logicno nema sta tu..al opet...volim reci mi smo juventus :) :) ...prvo mjesto je imperativ,trofeji

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 25 mar 2010, 23:23

Ma znam, al jbg.treba vremena, trebate shvatit. Naravno, navijači če shvatit to ako vide da se ide na bolje al sad... da Bog sačuva...

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 25 mar 2010, 23:24

Giovinca na klupi drže- Propade talenat. :roll:

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 25 mar 2010, 23:37

ne spominji giovinca :( :( ne zasluzuje ovaj status...ugusise momka...sve naopako rade

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 25 mar 2010, 23:44

Bas gledam veceras tog momka Giovinca, na klupi sjedi, sjeban. Kad svi dobivaju sansu, treba je i on dobiti. Nije mi jasno kako se odjednom tako izgubio.
#divovi

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 25 mar 2010, 23:50

moustapha je napisao/la:Bas gledam veceras tog momka Giovinca, na klupi sjedi, sjeban. Kad svi dobivaju sansu, treba je i on dobiti. Nije mi jasno kako se odjednom tako izgubio.
dugo povrijedjen bio...al to je kljucna recenica..kad svi igraju...a da on ne igra...tuga brate..jos nase dijete i veliki talenat....

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.