**** sve svojebhfanatic14 je napisao/la:Sta je ovoHollins popio izgleda sinoc previse . haha
Mirza Teletović
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,KK_Bosna
Re: Mirza Teletović
A hebes ovo gledam kako oni jadnici krpe krov i cekam nastavak da bi gledao ovo panja Jeffersona i kompaniju...
Nemam ja zivaca za ovo noc momci s nadom da cete imati vise srece u nastavku s pracenjem Mirze
Nemam ja zivaca za ovo noc momci s nadom da cete imati vise srece u nastavku s pracenjem Mirze
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
A ma ljudi dragi svirali su mu 2 faula neće da dobije još koji pa da odmaj završi sa tekmom. Ovo je normalan potez trenera da poštedi igrača da ne dobije još koji faul do poluvremena, trebati će mu Mirza u nastavku. Polako sabura i bez srkleta

LIonel Hollins : Zvanicno Mirza Teletovic kriv za prokisnjavanje krova !
Sva cast znas znanje. Centre odnosno visoke igrace ne mozes rotirat ko **** bekove iz vise razloga.baglama je napisao/la:Hollins trenira strogocu na Mirzi...Ne moze covjek stici rotirat jer je spor, shvati to vec jednom matori... ili ga trejduj vise u picku materinu
@Ajax brate izvini, ali fakat si me nasmijao!Ajax je napisao/la:Sva cast znas znanje. Centre odnosno visoke igrace ne mozes rotirat ko **** bekove iz vise razloga.baglama je napisao/la:Hollins trenira strogocu na Mirzi...Ne moze covjek stici rotirat jer je spor, shvati to vec jednom matori... ili ga trejduj vise u picku materinu
Ja se ispričavam što sam kasnio, hekl'o 
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
Netsi su taraba od tima.Nema ovde kosarke da ga hebes.
a legendaMrle_reds je napisao/la:@Ajax brate izvini, ali fakat si me nasmijao!Ajax je napisao/la:Sva cast znas znanje. Centre odnosno visoke igrace ne mozes rotirat ko **** bekove iz vise razloga.baglama je napisao/la:Hollins trenira strogocu na Mirzi...Ne moze covjek stici rotirat jer je spor, shvati to vec jednom matori... ili ga trejduj vise u picku materinu
na sta je ova nba spala ...zalostno, amatera na izvoz 
Ja mislim da je ovaj Plaminjo ko mali vazda fulao kantu za smeće kad je isto izbacivao iz kuće.

- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
A jos im i dvorane pocele prokisnjavati.anti_zli je napisao/la:na sta je ova nba spala ...zalostno, amatera na izvoz
Gledaj Wiliamsa, može u Siriju kad hoće s ovakvim izgledom
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
hahacalcio je napisao/la:A jos im i dvorane pocele prokisnjavati.anti_zli je napisao/la:na sta je ova nba spala ...zalostno, amatera na izvoz
plumbe se ne sali kuca li kuca
Evoo Mirzeeeeeeee 
- 10DelPiero
- Kontakt:
Jel ovo neka greska na tekstualnom 36.9 usao 31.9 izasao 
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
WTF nije greška vratio Plaminja10DelPiero je napisao/la:Jel ovo neka greska na tekstualnom 36.9 usao 31.9 izasao
Plamli se raspuc'o, haj na klupu
logika uglješe
logika uglješe
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
Hahaha cak 5 sekundi
Vježba ulaženje i izlaženje. 
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 10 gostiju.