Danima i mjesecima su "istupi" sekretara Kosarkaskog Saveza Bosne i Hercegovine bili poznati i sto puta je ponovljeno da Jusuf Nurkic treba ovoj reprezentaciji i da uvijek ima mjesto. Ali, onda pocnu vrlo ruzne igre Enesa Trnovcevica, a onda i vrlo ruzne igre Jusufa Nurkica koje su dosle do ostalih reprezentativaca. Cestiti i posteni momci koji su krvarili dva mjeseca na pripremama to jednostavno nisu zasluzili i mora ih se zastiti po svaku cijenu.Janez je napisao/la:Pošto si ti izgleda blizak sa trenutnim rukovodstvom KS BiH i može se reći da si bolje upućen u većinu dešavanja od svih nas ovdje pa da te upitam par stvari onako iskreno prijateljski kao navijač BiH.neno#4 je napisao/la:Uglavnom, sutra ce biti interesantno kada se isprica prica za Emira Preldzica, kada se razjasni dosta stvari oko nastupa Jusufa Nurkica. Sacekajmo.
Dokle planirate tjerati ovu farsu sa Jusufom i prepucavanja preko medija, socijalnih mreža i ostalih vidova komunikacije? Da li ste svjesni da ovakvim ponašanjem prije svega KS BiH kao Savez kvarite ugled i poštovanje mnogih ljudi pogotovo na prostoru Balkana i imidž kakav ste stvorili posljednjih par godina pogotovo dolaskom Haruna u Savez?! Ima li u tom Savezu nekog saburli da napokon kaže dosta i da se ovo prekine za sva vremena i okrene drugačijim načinima razgovora i komunikacije između Vas i Nurkića koji će dovesti do smirivanja tenzija i neke vrste miranja? I za kraj da li vam je cilj da otjerate Nurkića iz reprezentacije ovakvim ponašanjem i politikom kakvu trenutno provodite, a koja iskreno ne priliči jednom sportskom Savezu kao što je to KS BiH?
Ako će te sutra razotkriti sve vezano za Enesa i njegove postupke i poteze prethodnih godina OKEJ. Ako planirate da objasnite slučaj "Preldžić" i optužbe iznesene na vaš račun tj. na instituciju Saveza koju zastupate i imate dužnost da branite i to je OKEJ. Želite i slučaj Nurkić objasniti javnosti i to stoji i poštujem.
Ali se pitam planirate li napokon smiriti strasti, prekinuti sa ovom sapunicom i pustiti da prođe određeni period da se smiri malo situacija i da normalnim razgovorom razriješite ovu situaciju vjerujem na veliko zadovoljstvo domaće javnosti.Hvala unaprijed na odgovorima.
Lijep pozdrav
Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Jusuf Nurkić
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Ivanovic je svjetska klasa sto jest jest. Samo on ce nas trenirari sad i jos mozda sljedece sezone i on ide. A Nurkic bi mogao igrati jos preko 10 godina za ovu selekciju. Treba pronaci kompromis po meni dok nije jos kasno a malo fali. Po meni treba napraviti izuzetak i pozvati se na mladost momka ( Nurkica ) pod uslovom da se to vise nikad ne ponovi. Ako ne moze neko iz saveza stupiti u kontakt sa Nurkicem onda treba zamoliti Teletovica da to on uradi dok nije prekasno. Mislim da je to jedino pozitivno rijesenje.neno#4 je napisao/la: Ko ti je slagao/rekao da Bosna i Hercegovina nema selektora? Selektor je Dusko Ivanovic, euroligaski trener. Onaj koji igra TOP 16 fazu elitnog takmicenja. Tako ce i ostati.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 16 dec 2014, 23:54, ukupno mijenjano 1 put.
Ne, nego si ti spin doktor. Pitao sam te da nadjes licencu? Ima ili nema? Savez ce uvijek imati problema sa managerom koji je odveo najveci dio nase djece (rastavljivao se sa generalnim sekretarom Slovenije u hiljadama eura) oko pasosa i nastupa nase djece za Sloveniju. No, sada su se malo vremena promijenila. Promijenio se sekretar, dosao Raso Nesterovic, malo se muljaza zaustavila. Nema vise ispisnica, a covjek ne zeli Bosance u repki Slovenije. Enes polako gubi zlatnu koku..nerminh74 je napisao/la:Hajde da napokon čujemo nešto konkretno a ne zavijanje u patetiku i poeziju 4 razreda osnovneneno#4 je napisao/la:Joj sto ne mogu glupih pretpostavki i povezivanja Beobasketa sa ovim slucajem, sto je apsolutna nonsens. Znaci, smijesno je reci da imaju dodirnih tacaka. U reprezentaciji igraju i igraci kojima nije menadzer Misko Raznatovic. To sto je Mirzi, Nihadu, Kikanu, Stipi menadzer (zar nabrojani ne zasluzuju biti u repki)? Uglavnom, sutra ce biti interesantno kada se isprica prica za Emira Preldzica, kada se razjasni dosta stvari oko nastupa Jusufa Nurkica. Sacekajmo.Joj što ne mogu šuplje ispade da se inače u našoj zemlji sve radi po zakonu i pravilima pa eto ubogi Dino je ustvari velika postenjacina jer nije niti osuđivan
Da Dino je posrednim raznjatovica i ka takav je posredovao kada je pokušao mahalbašića prebaciti u beobasket tj da ovaj prekine ugovor sa trncevicem i zato je skoro svaki igrač bio ili postao beobasketov
Zato je išao u Beograd gdje boravio na račun beobasketa
Inače nije povezivan beobasket sa slučajem nego je rečeno kako to da savez ima problema sa samo jednim menagerom, pa smo rekli da konaković predstavlja najvećeg menagera u reprezentaciji, ali ti si majstor spina i izvlačenje iz konteksta i šta god da ti ili oni kažu neće promijeniti činjenicu da se Harun ponio neprofesionalno i neprikladno
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Kome vise vjerujes? Portalima koji pisu da ce Dino Radoncic igrati za BiH (prije ce Preldzic) ili meni?kralj_je_mrtav je napisao/la:neno#4, izvini druze, Ivanovicu je ugovor istekao sa zadnjom kvalifikacijskom utakmicom i trenutno nije selektor, sto ne znaci da nece biti. Ako grijesim ispravi me, ali koliko se moze zakljuciti iz novina i portala, on nije selektor, trenutno...
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- storm_raider
- Kontakt:
Aferim!freelancer je napisao/la:Ne može se izjednačavati Harun i TrNOVCEvic, ne treba ih čak stavljati ni u istu rečenicu. Konaković je već nešto drugo. Svakom se može desiti da ga nečija sebičnost i beskrupuloznost isprovocira i Harun je vjerujem već svjestan toga da je u nekim situacijama bolje progutati nego reći šta misliš, makar to bila i istina. Retardirano je stavljati u isti koš jednu nervoznu reakciju dokazanog i uspješnog borca za BH košarku na jednoj strani i prirodnog neprijatelja BH košarke TrNOVCEvica na drugoj.
Tzv. menadžer je iskoristivši slabosti našeg društva, bukvalno prisvojio nekoliko bosanskih košarkaških bisera, za koje je i laik mogao vidjeti da imaju košarkašku perspektivu, ubjedivši ih da im je on jedini spas i izlaz iz tamnog vilajeta u veliki svijet. Ne treba biti veliki stručnjak i primjetiti da bi Begić (221cm), Omić (212cm), Nurkić (215cm) i još par njih od kojih 'menadžer' lagodno živi, uspjeli i iz prosječnog bosanskog kluba ili bilo koje druge sredine. To im TrNOVCEvic naravno nije rekao, već im je kao doživotni menadžer (vjerovatno jedini košarkaški zastupnik na svijetu, koji ugovor sa igračem potpisuje na period od početka do kraja karijere) nastavio puniti glavu o svom ogromnom dobročinstvu, svojoj nezamjenjivosti i mnogo čemu drugom što mu je u interesu.
Pošto ih je još kao tinejdžere odvojio od roditelja, odveo u svijet i nametnuo se kao Condicio sine qua non (uslov bez kojeg se ne može), njegovi štićenici koji mahom potiču iz slabije obrazovanih porodica razmišljaju više njegovom nego svojom glavom, što se vidi i iz aktuelnih Nurkićevih reakcija ili izjava, a ne sumnjam, vidjet će se i budućnosti. E tu je bit problema - što niko nemože ubjediti Nurkića u bilo šta, sve dok ne ubijedi i njegovog 'staratelja'. TrNOVCEvic je dovoljno inteligentan da je Nurkića na vrijeme oblikovao prema svom sistemu (materijalnih) vrijednosti i emotivno vezao za sebe i neće dopustiti da ga niko, pa ni šparhtlom odvoji od njegove zlatne koke ...
Budimo realni, zastupniku nije u interesu da svog štićenika dijeli sa bilo kim, pogotovo ne sa Reprezentacijom, a poznato je koji je menadžer najviše košarkaških prospekata okrenuo od BiH (naravno uz pomoć nesposobnih kadrova u prijašnjem savezu) ... Za razliku od njega Ražnjatović je bio aktivniji na klupskom planu, gdje je u saradnji sa domaćim sitnim profiterima (među kojima i Konakovićem) za par godina exploatacije poslao na dno nekoliko najpotentnijih BH klubova - KK Bosna, KK Sloboda Dita, KK Čelik ... Sve u svemu menadžeri sa strane, a domaćih nažalost nemamo, najveći su grobari bosanske košarke
Sport je lijek za tijelo i duh.
Previše diplomatski, a premalo rečeno, ali okej nisi očigledno Harun pa i ne možeš/nećeš odgovoriti na sve što me zanima pa si to nekako fino upakovao.neno#4 je napisao/la:Danima i mjesecima su "istupi" sekretara Kosarkaskog Saveza Bosne i Hercegovine bili poznati i sto puta je ponovljeno da Jusuf Nurkic treba ovoj reprezentaciji i da uvijek ima mjesto. Ali, onda pocnu vrlo ruzne igre Enesa Trnovcevica, a onda i vrlo ruzne igre Jusufa Nurkica koje su dosle do ostalih reprezentativaca. Cestiti i posteni momci koji su krvarili dva mjeseca na pripremama to jednostavno nisu zasluzili i mora ih se zastiti po svaku cijenu.

De SS ili PasteVirtu4l je napisao/la:Nova Harunova objava na FB
Znaci sutra su sazvali presicu da rjese probleme tako sto ce otjerat Nurkica?
Savez je pokrenuo aferu i gasio vatru benzinom sve do danasnjeg dana. Ko vam je kriv sto vas Enes podbada pa reagujete kao imbeciili?
da je nama Nurkic ugrozio plasman na Euro sumnjivim ili ne odlaskom, pa da shvatis, ovako je samo izmisljen problem koji je poslije jos vise buknuo i sutra dobijamo kraj sapunice-sretan samo za gmazove u foteljama, za obicne navijace sigurno ne. Bice ona prica o zastiti onih koji su ranije eskivirali kvalifikacije i , nastupali u dresu Hrvatske i tako to.... Ima i kod nas reda, nema zajebavanja...od sutra pravna drzava! Savez je ba ozbiljna institucija, zato su i zajmljivali od igraca pare
Harunova/Dinina tastina je preca od MVP U18 i U20? Kome?
Ko vas je ovlastio da tako poredate prioritete?
Obican svijet ne zanima ko je covjek koji je zaduzen da obezbjedi logistiku, niti ce iko normalan staviti birokratu ispred talenta "svjetskog potencijala" (by GM Denvera). Vi u savezu ste zamjenjiva roba, ima desetine hiljada ljudi s biroa koji bi sutra radili isti taj posao. Shvatite da ce vam se obiti o glavu ako gurali svoje licne interese ispred opceg dobra.
Harun obezbjedio da Bosnjaci igraju za Bosnu, i hajmo mu podici spomenik!? Ne vjerujem sta citam..
.Moze on ganjat koga hoce i vrsit pritisak ali da Nurkic/Musa/Sulejamnovic nisu htjeli igrat za Bosnu, mogao bi se slikat....da je makar sredio da Sulejmanovic ne ceka 21godinu,ali nista ni tu...Karahodzica da igra U 18 ove god, nista ni tu...opet jalova diplomatija i trampa.
Ovo slavljenej Haruna sto samo obavlja svoj posao je isto kao kad bi trebalo velicat EP jer imamo struje...Hvala ti Grabovice sto imamo svijetla , i sto mogu pisat na kompjuteru jer si mi Ti to omogucio.
da je zavrsio Bendera ili Glisica, pa hajde...Cuj ti ovih savezovih miseva, Harun zasluzniji od igraca. Vrh poltronstva.
I makar sam do prosle sedmice gajio nadu da je taj harun shvatio sta mu je cinit, da ipak vidi siri sliku, nista od toga, fejsbukovac ce presjec stvar...sjekirom.
PS nemojte ba Dinu, posten covjek, nikad osudjivan...Imal ko da bi reko da je Dodik kriminalac ili Amir Zukic npr? Dokazite presudom,hehehe
Savez je pokrenuo aferu i gasio vatru benzinom sve do danasnjeg dana. Ko vam je kriv sto vas Enes podbada pa reagujete kao imbeciili?
da je nama Nurkic ugrozio plasman na Euro sumnjivim ili ne odlaskom, pa da shvatis, ovako je samo izmisljen problem koji je poslije jos vise buknuo i sutra dobijamo kraj sapunice-sretan samo za gmazove u foteljama, za obicne navijace sigurno ne. Bice ona prica o zastiti onih koji su ranije eskivirali kvalifikacije i , nastupali u dresu Hrvatske i tako to.... Ima i kod nas reda, nema zajebavanja...od sutra pravna drzava! Savez je ba ozbiljna institucija, zato su i zajmljivali od igraca pare

Harunova/Dinina tastina je preca od MVP U18 i U20? Kome?
Ko vas je ovlastio da tako poredate prioritete?
Obican svijet ne zanima ko je covjek koji je zaduzen da obezbjedi logistiku, niti ce iko normalan staviti birokratu ispred talenta "svjetskog potencijala" (by GM Denvera). Vi u savezu ste zamjenjiva roba, ima desetine hiljada ljudi s biroa koji bi sutra radili isti taj posao. Shvatite da ce vam se obiti o glavu ako gurali svoje licne interese ispred opceg dobra.
Harun obezbjedio da Bosnjaci igraju za Bosnu, i hajmo mu podici spomenik!? Ne vjerujem sta citam..

Ovo slavljenej Haruna sto samo obavlja svoj posao je isto kao kad bi trebalo velicat EP jer imamo struje...Hvala ti Grabovice sto imamo svijetla , i sto mogu pisat na kompjuteru jer si mi Ti to omogucio.

da je zavrsio Bendera ili Glisica, pa hajde...Cuj ti ovih savezovih miseva, Harun zasluzniji od igraca. Vrh poltronstva.
I makar sam do prosle sedmice gajio nadu da je taj harun shvatio sta mu je cinit, da ipak vidi siri sliku, nista od toga, fejsbukovac ce presjec stvar...sjekirom.
PS nemojte ba Dinu, posten covjek, nikad osudjivan...Imal ko da bi reko da je Dodik kriminalac ili Amir Zukic npr? Dokazite presudom,hehehe
Historija nam govori da je to djelo baš za spomenik, ali eto, neko se može sprdati sa timbaglama je napisao/la:Harun obezbjedio da Bosnjaci igraju za Bosnu, i hajmo mu podici spomenik!?

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nista on nije uradio jer je to bila volja svih onih koji dodju pod nasu zastavu. Ako trebamo biti zahvalni sto ih ne tjera puskom da ne igraju za zemlju rodjenja, evo zahvalan sam..Posto je otjerao Nurkica, zahvalan sam ako sutra dovede Zimica kao zamjenu. Kljucno je biti ponizan.**** rezultate, bitno je ucestvovat.

Da, inače svi koji su ovdje rođeni igraju za BiH...
Jadni mi sa vama...
Jadni mi sa vama...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Harun jeste uradio puno toga. Po meni jako puno oko nagovaranja novih igraca, angazovanja vrhunskih selektora i svega. Samo onaj ko radi ponekad i pogrijesi. Oko Nurkica su bile neke greske. Ne opravdavam igraca ovdje koji ima svoje greske samo stariji i pametniji valjda popusta. Menager po meni ima negativan uticaj i to sve stoji. Mada to je nebitno. Jedino sta je bitno je da Bosna od kad igra ova reprezentacija znaci od Alihodzica dalje nije imala centra ovako kvalitetnog i jos ovako mladog. Nurkic bi bio bukvalno nenadoknadiv gubitak. On bi ponudio neke stvari koje nasi drugi centri ne mogu da ponude. To je 100% tako bez dileme.
- Ponos Torina
- Kontakt:
evo od Haruna...
Nekada čitam svoje izjave ili izvješaje sa pres konferencija i pitam sam sebe jesam li ja tu bio
Čitam i tekstove i izjave ljudi koji me naručeno optužuju i pljuju, a nigdje moga odgovora ili mogućnosti da se opravdam ili demantujem laž!
Ali na moju sreću ima još uvijek novinara koji znaju napisati jedan profesionalan tekst i koji znaju napisati šta sam rekao
Ovaj tekst potpisujem i zahvaljujem se autoru (na žalost danas se moraš zahvaliti novinaru ako napiše ono što si rekao)
p.s.
I kad sutra na pres konferenciji iznesem činjenice da je Jusufov menadžer lažov i prevarant, da me lažno optužio da sam lopov i da sam uzeo 300.000 eura za Preldžića, baš me intresuje da li će pojedini novinari napisati "Trnovčeviću ****" ili će nastaviti sa zbunjivanjem narodnih masa da se ne zna ko je kriv, ko laže, ko odvodi naše igrače, ko ih prodaje i ko uzima novac... i ko voli BiH!
Nekada čitam svoje izjave ili izvješaje sa pres konferencija i pitam sam sebe jesam li ja tu bio
Čitam i tekstove i izjave ljudi koji me naručeno optužuju i pljuju, a nigdje moga odgovora ili mogućnosti da se opravdam ili demantujem laž!
Ali na moju sreću ima još uvijek novinara koji znaju napisati jedan profesionalan tekst i koji znaju napisati šta sam rekao
Ovaj tekst potpisujem i zahvaljujem se autoru (na žalost danas se moraš zahvaliti novinaru ako napiše ono što si rekao)
p.s.
I kad sutra na pres konferenciji iznesem činjenice da je Jusufov menadžer lažov i prevarant, da me lažno optužio da sam lopov i da sam uzeo 300.000 eura za Preldžića, baš me intresuje da li će pojedini novinari napisati "Trnovčeviću ****" ili će nastaviti sa zbunjivanjem narodnih masa da se ne zna ko je kriv, ko laže, ko odvodi naše igrače, ko ih prodaje i ko uzima novac... i ko voli BiH!
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- skyisthelimit
Evo izjavio da ce uvijek igrati za BiH, ali ne i za privatnu reprezentaciju koju vode dva covjeka i direktor reprezentacije. Imao je obavezu potpisati klauzulu koja ga obavezuje nastupom na ljetnoj ligi sve zbog nastupa prosle godine za U-20 reprezentaciju. Da su drugacije okolnosti spreman je prekrsiti i to i platiti veliku svotu novca, ali ovako tesko. Slino Konakovic mu rekao da je neperspektivan, zbog toga je otisao u Sloveniju.
15.10 - 15.06 ...
Najobicnija laz. Igrao je za U 20, zato sto bi morao ici na Ljetnu ligu ove godine, a tada nije trenirao 20 dana od finala sa Cibonom. No, danas na presici cemo vidjeti sta i kako. Po stoti put se ponavljam, Jusif Nurkicje nasusno potreban reprezentaciji, niko ga se nikada nije pokusao odreci, samone pod ovim napadima i cirkusom kojeg pravi Enes. Eno u Oslobodjenju ima tekst u kojem covjek ne zeli da odgovori ni na jedno direktno pitanje. Samo lazne optuzbe.
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Ko ti je slagao/rekao da Bosna i Hercegovina nema selektora? Selektor je Dusko Ivanovic, euroligaski trener. Onaj koji igra TOP 16 fazu elitnog takmicenja. Tako ce i ostati.[/quote]neno#4 je napisao/la:kralj_je_mrtav je napisao/la:
Joj sto ne mogu glupih pretpostavki i povezivanja Beobasketa sa ovim slucajem, sto je apsolutna nonsens. Znaci, smijesno je reci da imaju dodirnih tacaka. U reprezentaciji igraju i igraci kojima nije menadzer Misko Raznatovic. To sto je Mirzi, Nihadu, Kikanu, Stipi menadzer (zar nabrojani ne zasluzuju biti u repki)? Uglavnom, sutra ce biti interesantno kada se isprica prica za Emira Preldzica, kada se razjasni dosta stvari oko nastupa Jusufa Nurkica. Sacekajmo.
Nista tu nece biti zanimljivo, odnosno nastavit ce se trakavica koja ce na kraju za nas imati tuzan zavrsetak, odnosno Juka ce biti bivsi reprezentativac. Opet se ide u pogresnom pravcu, ljudi nikako da shvate da nam je Nurkic zlata vrijedan, da je decko uvucen u ovu pricu iz ko zna kojih razloga. Sutra ce Harun reci svoje, navecer ce Juka ili njegov zastupnik reci svoje i zavrsena prica. Stretnog kraja nece biti. Izgubit cemo igraca, oni koji su placeni za svoj posao, nece ga odraditi kako treba ali ce ipak na kraju mjeseca platu na racun dobiti. Bilo bi lijepo da se u sutrasnjem monologu malo prozbori i o nepotizmu u Savezu, o Đoki, o ovom posljednjem tamnoputom igraču, o Kuzmiću... Naravno, bilo bi lijepo da navijaci znaju i zbog cega smo mi jedna od rijetkih selekcija koja nema selektora. Ko prati formu igraca, ko skautira... Sve su to pitanja na koja se treba odgovor dati. U kranjem slucaju bilo bi lijepo cuti i da li ce se sekretar izviniti bh. javnosti zbog svog kocijaskog istupa na drustvenoj mrezi.
što bi ti rekao gdje je tu papir, gdje je ugovor
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
bas svasta procitati na temama o kosarkaskoj reprezentaciji, vidi se da ljudi više pisu iz patriotskih razloga, a manje prate sport.
Ovdje se prica o angazmanu vrhunskih selektora, ali jeste li svjesni da smo mi u zadnjih 14 mjeseci selektora imali manje od dva mjeseca i da ga trenutno nemamo niti se ocekuje da cemo ga imati u narednih pola godine.
Neko bi mozda mogao reci i da nam ne treba, ali upravo ova situacija sa nurkicem je dokaz da nam itekako treba. Da imamo selektora, o pozivima igracima ne bi raspredak sekretar (zamislite Bakovica da na Fb ima sukob sa Dzekom).
To je sjajan potez ustede koji bi nas mogao kostati daleko više od par plata ili ako hocete od slabijeg selektora, ali onog sa trajnim angazmanom. Ovako se dovodimo u poziciju da nam skauting i selektiranje vode ljudi koji to ne bi trebali raditi, a selekror (ne zove se dzaba selektor) radi sami uigravanje ekipe i vodi tim na utakmici.
Ovdje se prica o angazmanu vrhunskih selektora, ali jeste li svjesni da smo mi u zadnjih 14 mjeseci selektora imali manje od dva mjeseca i da ga trenutno nemamo niti se ocekuje da cemo ga imati u narednih pola godine.
Neko bi mozda mogao reci i da nam ne treba, ali upravo ova situacija sa nurkicem je dokaz da nam itekako treba. Da imamo selektora, o pozivima igracima ne bi raspredak sekretar (zamislite Bakovica da na Fb ima sukob sa Dzekom).
To je sjajan potez ustede koji bi nas mogao kostati daleko više od par plata ili ako hocete od slabijeg selektora, ali onog sa trajnim angazmanom. Ovako se dovodimo u poziciju da nam skauting i selektiranje vode ljudi koji to ne bi trebali raditi, a selekror (ne zove se dzaba selektor) radi sami uigravanje ekipe i vodi tim na utakmici.
ah da uskoro ce i preldzic biti veci patriota nego jusufneno#4 je napisao/la:Kome vise vjerujes? Portalima koji pisu da ce Dino Radoncic igrati za BiH (prije ce Preldzic) ili meni?kralj_je_mrtav je napisao/la:neno#4, izvini druze, Ivanovicu je ugovor istekao sa zadnjom kvalifikacijskom utakmicom i trenutno nije selektor, sto ne znaci da nece biti. Ako grijesim ispravi me, ali koliko se moze zakljuciti iz novina i portala, on nije selektor, trenutno...
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
opet neno englez, eto potrebna je licenca za muljažu, a nama državu vode ljudi sa 4 razreda osnovne ili ti oni što fakultete na DIF-u završavaju za 9 mjesecineno#4 je napisao/la: [
Ne, nego si ti spin doktor. Pitao sam te da nadjes licencu? Ima ili nema? Savez ce uvijek imati problema sa managerom koji je odveo najveci dio nase djece (rastavljivao se sa generalnim sekretarom Slovenije u hiljadama eura) oko pasosa i nastupa nase djece za Sloveniju. No, sada su se malo vremena promijenila. Promijenio se sekretar, dosao Raso Nesterovic, malo se muljaza zaustavila. Nema vise ispisnica, a covjek ne zeli Bosance u repki Slovenije. Enes polako gubi zlatnu koku..
gdje mu je bila licenca kada je došao sa vlasnikom beobasketa u KK Bosna, a tada on nije više bio u njoj i kada su ucjenjivali mahalbasica da predze u beobasket, a ostavi trncevica
i ode momak iz BiH bukvalno plačući i zgrožen
a ovo je samo javni slučaj koji je izašao u javnost, a znaš ti dobro sijaset drugih manje poznatih
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.