Jusuf Nurkić

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan

ziviniceMetropola
Kontakt:

Re: Jusuf Nurkić

Post Postao/la ziviniceMetropola » 17 dec 2014, 11:07

seljačka posla ;) Baja i ostali fazoni, Kladanj i vukovi ;) Malo para i udari mu sve u glavu ;)

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 17 dec 2014, 11:08

crni89 je napisao/la:RAZLOG ZBOG KOJEG NURKIC NECE DA ZAIGRA JE LICNE PRIROODE IZMEĐU NJEGA I KONAKOVICA,NURKIC JE UVRIJEĐEN I NJEGOV MENADZER ISTO IZ RAZBOGA SAMO JEDNOG JEDINOG ZBOG TOGA STO NA POCEKTU KARIJE ,NURKIC SE NUDIO KK BOSNA,A KONAKOVIC GA ODBIO I REKAO DA JE NEPRSPEKTIVAN I DA ON IMA BOLJE IGRACE U KK BOSNA.PODRSKA HARUNU MAHMUTOVICU,JA MISLI MDA BI COVJEK OSTAVKU DAO KAD BI DOSLO DO TOGA DA NURKIC ZAIGRA.A NIJE LUD DA TO URADI.
Izdominiro si... :crazy:

btw, boldano..... Ako je uvrijedjen zbog toga, zasto je do sada dolazio i igrao za U18, U20 ili ako je uvrijedjen zasto to prije nije rekao nego sada??
Zadnja izmjena: Batko, dana/u 17 dec 2014, 11:09, ukupno mijenjano 1 put.

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 17 dec 2014, 11:09

crni89 je napisao/la:RAZLOG ZBOG KOJEG NURKIC NECE DA ZAIGRA JE LICNE PRIROODE IZMEĐU NJEGA I KONAKOVICA,NURKIC JE UVRIJEĐEN I NJEGOV MENADZER ISTO IZ RAZBOGA SAMO JEDNOG JEDINOG ZBOG TOGA STO NA POCEKTU KARIJE ,NURKIC SE NUDIO KK BOSNA,A KONAKOVIC GA ODBIO I REKAO DA JE NEPRSPEKTIVAN I DA ON IMA BOLJE IGRACE U KK BOSNA.PODRSKA HARUNU MAHMUTOVICU,JA MISLI MDA BI COVJEK OSTAVKU DAO KAD BI DOSLO DO TOGA DA NURKIC ZAIGRA.A NIJE LUD DA TO URADI.
prvo ako želiš pisati na ovom forumi piši malim slovima
drugo nisi ni blizu
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 17 dec 2014, 11:15

Čuj priče neko treba stati u kraj tim ljudima. :lol: Kome treba stati u kraj? Čovjeku koji je okupio i uveo sve selekcije u A diviziju? Čovjeku koji je zaustavio odlazak naših igrača pod drugu zastavu? Ali, ko si ti da ti staješ njima u kraj? Sa tek navršenih 20 godina dižeš revoluciju. Kad jednom Mirzi ne smetaju ovi ljudi, koji je veće ime od tebe, što bi tebi smetalo?

Ali jasan je naš problem. Kod nas se naučilo da nema pravila, da se radi onako kako ti hoćeš. Treba dizat revoluciju i stari u kraj tim ljudima što ne daju da radiš kako hoćeš.

Juka smiri strasti jer ne igraš ni za Haruna, ni za Dinu, ni za Enesa već za repku BiH, navijače i sebe. Ali u svemu ovome se koplja lome preko Jukinih leđa, preko njega ide ova svađa Beobasketa i Enesa, on je tu samo marioneta.

Juka očekujem te sljedeće godina da zajedno sa Mirzom, Nihadom i co pokorimo Francusku. :bih:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Goalgetter
Kontakt:

Re: AW: Jusuf Nurkić

Post Postao/la Goalgetter » 17 dec 2014, 11:16

Mnogi su presli preko gorih stvari neko ovo sto se desilo Juki i po meni nije opravdanje ovo ako ne zaigra na EP.

Sent from my GT-I9300 via Tapatalk

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 17 dec 2014, 11:16

_dreamer_ je napisao/la:Mislim da se mozemo sloziti da je Harun htio izgladiti stvar.
Ne bih stavio fening na to.

Grozno ponašanje obje strane, ono što oni nikako ne mogu da shvate da nikog nije briga ko je u pravu, da sve nas isključivo zanima da Nurkić igra za reprezentaciju.

Pored toga, meni je jasno da igrači trebaju menadžere da se bave poslovima za koje oni nemaju vremena ni znanja, ali mi nije jasno kako neko sebi može da dozvoli da mu menadžer doslovno kreira mišljenje.

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 17 dec 2014, 11:24

Ne bi me sada iznandilo da Hrvati a prije svega Slovenci krenu u akciju..... Ko zna mozda je to sve plan onog menadzera.....Znamo kako stoje stvari u Fibi i da je sve moguce jer nemaju pravila.....

Mozda ga ipak budemo gledali na eurobasketu?

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 17 dec 2014, 11:29

Molim da se tema ovog izdajnika skloni sa ovog pdf-a
SRAMI SE JUSUFE

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 17 dec 2014, 11:31

Batko je napisao/la:
Izdominiro si... :crazy:

btw, boldano..... Ako je uvrijedjen zbog toga, zasto je do sada dolazio i igrao za U18, U20 ili ako je uvrijedjen zasto to prije nije rekao nego sada??
zato sto je tad morao da bi se prodao sad kad se prodao vise mu bosna nije potreba
Samo Sarajevo

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 17 dec 2014, 11:32

DukeOfWellington je napisao/la:
Pored toga, meni je jasno da igrači trebaju menadžere da se bave poslovima za koje oni nemaju vremena ni znanja, ali mi nije jasno kako neko sebi može da dozvoli da mu menadžer doslovno kreira mišljenje.
mlad,neiskusan,novac udario u glavu.NIje jedini koji je poletio,svi misle da su pokupili svu pamet ovoga svijeta.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 17 dec 2014, 11:32

Nabijem na racku i Jusufa i Haruna i Dinu Konakovica.

Edin Bavcic jedva ceka da uskoci. :cool:
1946

Kumar
Kontakt:

Post Postao/la Kumar » 17 dec 2014, 11:34

jusuf je napustio pripreme jer je odlučio, iz ovog ili onog razloga, da ne želi igrati za reprezentaciju. Sve nakon toga je foliranje i bacanje prašine u oči. Ako je profesionalac, nema on šta da raspravlja sa KS-om i da vodi neku globalnu politiku saveza. Njegovo je da se odazove selektoru i da da sve od sebe. Niti igraš za haruna niti za savez, već za reprezentaciju svoje domovine, a to bi valjda trebao biti najveći motiv jednom sportisti. Vrijeme će pokazati zašto je napustio reprezentaciju i koji su motivi u pitanju.
A recimo reprezentativci Argentine plate iz svog džepa pripreme i opremu za SP u Indianapolisu 2002. godine...e to je tek privatna reprezentacija :D

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 17 dec 2014, 11:43

mirzatele je napisao/la:Molim da se tema ovog izdajnika skloni sa ovog pdf-a
SRAMI SE JUSUFE

UUuuu, nisam to ocekivao od tebe, posto znam da si bio na njegovoj strani. Teske rijeci :oops:
15.10 - 15.06 ...

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 17 dec 2014, 11:47

Jusufe budi gospodin i sto manje sa Bosancima :thumbup:

Vedad87
Kontakt:

Post Postao/la Vedad87 » 17 dec 2014, 11:49

Koliko god krivi i Harun i Juka, nisam ocekivao od Jusufa da ovako digne ruke...razočarao me. Repka je iznad svakoga pa tako iznad Haruna i njega!

E moj Jusufe....
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 17 dec 2014, 11:49

DukeOfWellington je napisao/la:
_dreamer_ je napisao/la:Mislim da se mozemo sloziti da je Harun htio izgladiti stvar.
Ne bih stavio fening na to.
A zasto? Ako je Harun gledao da mu pomogne u karijeri, a jeste (prelazak u Zadar), zasto bi onda radio svjesno kontra toga da Jusuf zaigra u reprezentaciji? Samim time bi radio kontra sebe i svega sto propagira. Ja zaista ne vidim ni jedno logicno objasnjenje.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

adisice
Kontakt:

Post Postao/la adisice » 17 dec 2014, 11:53

ključaj temu :mrgreen:
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 17 dec 2014, 11:54

Nurkić: Neko tim ljudima mora stati u kraj

:lol: :lol:

zašto Jusuf Nurkić, mladi 20-godišnjak, smatra da je on pozvan i kalibar da riješava stvari u KSBIH, da on nekome staje u kraj :rol: ...kad to ne radi ni jedan Teletović

tacno se vidi da je nahuškan ko ker, da je instruisan od strane smrada Enesa...e moj Jusufe, šta dozvoljavaš sebi :facepalm:

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 17 dec 2014, 11:54

Dobro je da je sada pokazao svoje pravo lice,a ne kasnije !
Jusufe daleko ti kuca bila od Bosne i Hercegovine !!!

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 17 dec 2014, 11:57

Ovaj osjecaj ne bi nizasto mijenjao, jel tako Jusufe ?
slika
Kome ces sad javiti da te ne ceka, jer neces igrati.. Mozda Omicu ?
15.10 - 15.06 ...

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.