Dzabe
Naspavaj te

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
istog sam mišljenjaVedad87 je napisao/la:Koliko god krivi i Harun i Juka, nisam ocekivao od Jusufa da ovako digne ruke...razočarao me. Repka je iznad svakoga pa tako iznad Haruna i njega!
E moj Jusufe....
Nisam ja kazao da je on radio protiv toga, ali nisam baš siguran da se pertrg'o da se ova sapunica riješi na zadovoljavajući način. To ti je sve jedna hrpa paunova kojima je ego najvažnija stvar. Bruka od ponašanja svih njih, ni mrva odgovornosti._dreamer_ je napisao/la: A zasto? Ako je Harun gledao da mu pomogne u karijeri, a jeste (prelazak u Zadar), zasto bi onda radio svjesno kontra toga da Jusuf zaigra u reprezentaciji? Samim time bi radio kontra sebe i svega sto propagira. Ja zaista ne vidim ni jedno logicno objasnjenje.
Upravu je što je digao ruke **** ove šetače po reprezentacija političare tipa konakovića poljine sjebo kk bosnu slikali se i na kraju nigdje nikog i da oni nekom nešto pametuju ma daj i ovaj igor stojanović ista stvar političar u vijeću SDP. I svi bolji igrači trebaju **** sve ovo.nerminh74 je napisao/la:istog sam mišljenjaVedad87 je napisao/la:Koliko god krivi i Harun i Juka, nisam ocekivao od Jusufa da ovako digne ruke...razočarao me. Repka je iznad svakoga pa tako iznad Haruna i njega!
E moj Jusufe....
Ispravio sam ti post.skyisthelimit je napisao/la:
Kome ces sad javi ti da te ne ceka, jer nece s igra ti.. Mozda Omicu ?
ako vratimo film unazad 7-8 godina, sjeticemo se da je jedan Teletović (tada 20-godišnjak, baš kao i danas Jusuf) grijao klupu onom klocu Bavčiću (Menso Sirijac bio selektor)...a tad je Mirza (igrac Slobode) bio najbolji mladi igrac države i uvjerljivo najperspektivniji...pa nikad (a ni tad) nije uzimao sebi za pravo i shodno da porucuje KSBIH kako "im neko mora stati u kraj"DukeOfWellington je napisao/la:Nisam ja kazao da je on radio protiv toga, ali nisam baš siguran da se pertrg'o da se ova sapunica riješi na zadovoljavajući način. To ti je sve jedna hrpa paunova kojima je ego najvažnija stvar. Bruka od ponašanja svih njih, ni mrva odgovornosti._dreamer_ je napisao/la: A zasto? Ako je Harun gledao da mu pomogne u karijeri, a jeste (prelazak u Zadar), zasto bi onda radio svjesno kontra toga da Jusuf zaigra u reprezentaciji? Samim time bi radio kontra sebe i svega sto propagira. Ja zaista ne vidim ni jedno logicno objasnjenje.
Ovo nije tacno. Ali isto tako nije pravio cirkus na nacin na koji to Juka pravi. No to me ni ne cudi, Juka i Mirza su dva potpuno razlicita mentalna sklopa...let3 je napisao/la:ako vratimo film unazad 7-8 godina, sjeticemo se da je jedan Teletović (tada 20-godišnjak, baš kao i danas Jusuf) grijao klupu onom klocu Bavčiću (Menso Sirijac bio selektor)...a tad je Mirza (igrac Slobode) bio najbolji mladi igrac države i uvjerljivo najperspektivniji...pa nikad (a ni tad) nije uzimao sebi za pravo i shodno da porucuje KSBIH kako "im neko mora stati u kraj"DukeOfWellington je napisao/la:Nisam ja kazao da je on radio protiv toga, ali nisam baš siguran da se pertrg'o da se ova sapunica riješi na zadovoljavajući način. To ti je sve jedna hrpa paunova kojima je ego najvažnija stvar. Bruka od ponašanja svih njih, ni mrva odgovornosti._dreamer_ je napisao/la: A zasto? Ako je Harun gledao da mu pomogne u karijeri, a jeste (prelazak u Zadar), zasto bi onda radio svjesno kontra toga da Jusuf zaigra u reprezentaciji? Samim time bi radio kontra sebe i svega sto propagira. Ja zaista ne vidim ni jedno logicno objasnjenje.![]()
![]()
vec trpio nepravdu, šutio i cekao svoju šansu....ali odazivao se pozivima selektora, dolazio na okupljanja - nije pravio cirkus sa Savezomu u saradnji sa svojim menadžerom.
opetDukeOfWellington je napisao/la:Nisam ja kazao da je on radio protiv toga, ali nisam baš siguran da se pertrg'o da se ova sapunica riješi na zadovoljavajući način. To ti je sve jedna hrpa paunova kojima je ego najvažnija stvar. Bruka od ponašanja svih njih, ni mrva odgovornosti._dreamer_ je napisao/la: A zasto? Ako je Harun gledao da mu pomogne u karijeri, a jeste (prelazak u Zadar), zasto bi onda radio svjesno kontra toga da Jusuf zaigra u reprezentaciji? Samim time bi radio kontra sebe i svega sto propagira. Ja zaista ne vidim ni jedno logicno objasnjenje.
Ja mislim da je Harun rodom negdje od Varesatuzlak1987 je napisao/la:Ljudi ja ne znam sta ste bolje ocekivali kada se posvadjaju menadzer profiter, sarajevski lopovi i seljak iz Zivinica
Da li je postojala mogućnost da se bez medijske hajke kojoj smo svjedoci sve riješilo na dobrobit sviju?nerminh74 je napisao/la:opetDukeOfWellington je napisao/la:Nisam ja kazao da je on radio protiv toga, ali nisam baš siguran da se pertrg'o da se ova sapunica riješi na zadovoljavajući način. To ti je sve jedna hrpa paunova kojima je ego najvažnija stvar. Bruka od ponašanja svih njih, ni mrva odgovornosti._dreamer_ je napisao/la: A zasto? Ako je Harun gledao da mu pomogne u karijeri, a jeste (prelazak u Zadar), zasto bi onda radio svjesno kontra toga da Jusuf zaigra u reprezentaciji? Samim time bi radio kontra sebe i svega sto propagira. Ja zaista ne vidim ni jedno logicno objasnjenje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.