FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Zadnju liniju ne cini samo stoperski par.Dosta nesigurnosti u odbrani snose bekovi i golman.Nadam se da ce Kodro tu i najvise traziti pojacanja,jer po meni tu smo najtanji u ekipi.Ako šta ne promjenimo,daj boze da nam Zvijezda jedan ne utrpa.Sreca pa imamo predobrih ofanzivaca ,koji su usatnju vise utrpati,nego sto nasa odbrana moze primiti.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
XHead je napisao/la:Sto se mene tice ne mora se ni vracati, nista specijalno nije pokazao.
Cim je onakva drama bila oko njegovog dolaska znao sam da od njega kao igraca nema nista.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
Kallasi je dobio priliku kakvu takvu tek kada je Kodro dosao, a u ofanzivi nije dobar zato sto mu nije takav zadatak od kako je kodro dosao bekovi vise ne izlaze visoko kao sto je bio slucaj kof Dzene a dokaz toga ti je i Puzigaca, jedono je u par navrata Baric otisao dublje na protivnicku polovinu!!!
Moje je misljenje da je Kallasi veoma kvalitetan igrac i ima dosta potencijala, jer ovo malo prilike sto je imao pokazao je da je veoma brz, da su mu startovi milimetarski precizni, da zna uci iza krilnog napadaca duboko na protivnicku polovinu i dobro centrairati (do duse to je na treningu radio po zadatku) Ja mu dajem ogromnu prednost pred ovom dvojicom...
Moje je misljenje da je Kallasi veoma kvalitetan igrac i ima dosta potencijala, jer ovo malo prilike sto je imao pokazao je da je veoma brz, da su mu startovi milimetarski precizni, da zna uci iza krilnog napadaca duboko na protivnicku polovinu i dobro centrairati (do duse to je na treningu radio po zadatku) Ja mu dajem ogromnu prednost pred ovom dvojicom...
Mozda Ahmo nije pokazao onoliko koliko smo svi mi ocekivali, ali bolji je od Dzeme koji definitivno nije vise igrac za Sarajevo i Barica koji je imao toliko gresaka da to nije normalno. Baric ima dobar centarsut i to mu jedino valja. Ostatak igre mu je katastrofa. Direktan krivac za 3-4 gola koja su nas dobro kostala i mislim da Ahmo ne igra ispred njega samo zbog jezicke barijere.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- franklampard8
- Kontakt:
Ostat ce sigurno.Bosniacum Lilium je napisao/la:Ja koliko sam čuo, nije sigurno da će Kallasi ostati u FKS
1946
Ahmo je pokazao vise borbenosti nego Berberovic, Puric, Todorovic, pa i Stojcev zajedno..
Nego, zna li neko kakve su nam sanse da budemo nositelj u pretkolima Lp ili EL?
U pretkolima LP jako tesko, skoro nemoguce, a u EL u prvom i drugom bi trebali biti.Zip je napisao/la:Ahmo je pokazao vise borbenosti nego Berberovic, Puric, Todorovic, pa i Stojcev zajedno..
Dobar je Ahmo bio, ja se nadam da ce ostati kod nas.
joker90 je napisao/la:Mozda Ahmo nije pokazao onoliko koliko smo svi mi ocekivali, ali bolji je od Dzeme koji definitivno nije vise igrac za Sarajevo i Barica koji je imao toliko gresaka da to nije normalno. Baric ima dobar centarsut i to mu jedino valja. Ostatak igre mu je katastrofa. Direktan krivac za 3-4 gola koja su nas dobro kostala i mislim da Ahmo ne igra ispred njega samo zbog jezicke barijere.

Kallasi ostaje sigurno, trenutno je prva opcija na desnom beku.
Naravno uz novi fan shop koj je otvoren krece se i sa renoviranjem zgrade u kojoj se nalaze prostorije kluba, novi ulaz, fasada, svijetleca reklma, novi inventar unutra i dosta toga.
1946
- franklampard8
- Kontakt:
Golemo, ponos grada.Head je napisao/la:Naravno uz novi fan shop koj je otvoren krece se i sa renoviranjem zgrade u kojoj se nalaze prostorije kluba, novi ulaz, fasada, svijetleca reklma, novi inventar unutra i dosta toga.
1946
-
- Kontakt:
To znam, kada sam isao da uplatim klincu za paketic bas sam se shebo ono pozitivnoHead je napisao/la:Naravno uz novi fan shop koj je otvoren krece se i sa renoviranjem zgrade u kojoj se nalaze prostorije kluba, novi ulaz, fasada, svijetleca reklma, novi inventar unutra i dosta toga.

Naravno, posebna kancelarija za Ibrakovica, masazna fotelja, 3D televizor i tako to.
1946
Head je napisao/la:Naravno, posebna kancelarija za Ibrakovica, masazna fotelja, 3D televizor i tako to.

Bez zajebancije,ali smo fakat mocni.
Sto neko rece iduce god.u ovo doba,ima cemo,trening kamp+pratece objekte,u vrijednosti njihove arheoloske iskopine.

Jos kad se uzme u obzir da jos nema ni puna godina kako je Tan ulozio u FKS rezultati su fascinatni. Sljedecu srijedu, 24-og decembra je tacno godina kako nas je amidza uzeo pod svoj plast i tako nam dao milione razlogda da budemo sretni. Podsjecanja radi, Volpi je u Rijeci vec 3 godine, tako da mozete misliti kakvi cemo mi biti za dvije godine, rek'o bih da se brze razvijamo od Rijeke.
1946
Head je napisao/la:Jos kad se uzme u obzir da jos nema ni puna godina kako je Tan ulozio u FKS rezultati su fascinatni. Sljedecu srijedu, 24-og decembra je tacno godina kako nas je amidza uzeo pod svoj plast i tako nam dao milione razlogda da budemo sretni. Podsjecanja radi, Volpi je u Rijeci vec 3 godine, tako da mozete misliti kakvi cemo mi biti za dvije godine, rek'o bih da se brze razvijamo od Rijeke.
Ono sto je problem,sto rece pred.Kusturica, da previse brzo se razvijamo.

Mozda i brze nego je iko ocekivao.Bojim se da ne dođemo u situaciju da nas infrastrukturno ne mogu pratiti,te bi na tom segmentu mogli imati problema,kaze Kusturica.
Fakat sta ako se ove god.plasiramo u grupnu fazu EL.

Igrat ces na Kosevu, izadje UEFA u susret, s tim da moras dati plan rekonstrukcije stadiona, to je i Rijeka uradila.amypitar je napisao/la:Head je napisao/la:Jos kad se uzme u obzir da jos nema ni puna godina kako je Tan ulozio u FKS rezultati su fascinatni. Sljedecu srijedu, 24-og decembra je tacno godina kako nas je amidza uzeo pod svoj plast i tako nam dao milione razlogda da budemo sretni. Podsjecanja radi, Volpi je u Rijeci vec 3 godine, tako da mozete misliti kakvi cemo mi biti za dvije godine, rek'o bih da se brze razvijamo od Rijeke.
Ono sto je problem,sto rece pred.Kusturica, da previse brzo se razvijamo.![]()
Mozda i brze nego je iko ocekivao.Bojim se da ne dođemo u situaciju da nas infrastrukturno ne mogu pratiti,te bi na tom segmentu mogli imati problema,kaze Kusturica.
Fakat sta ako se ove god.plasiramo u grupnu fazu EL.Gdje igrati,jedino prijaviti BP.
1946
Da smo ove god.kojim slucajem prosli u grupnu fazu,sigurno nam ne bi dali da igramo na Kosevu.Cim smo prosli Grke ,prijavljeno je Bilino Polje.
-
- Kontakt:
Vazno je plasirati se u grupe...jest da bi bilo hebeno ali siguran sam da bi BORDO NACIJA dobacila autima , busevima itd i do Beca ako treba. A Ze , je sega shala i napunili bi BP ko iz ckepi. Zato , prvo ...osvojiti ligu , pojacati se i krenuti po tu grupnu fazu uz malo srece pri izvlacenju

Trenutno korisnika/ca: admir1946, amypitar, Arhitekt, Arnelv52, Confiance, Dave, feniksptica, Galantni, galia95, hz35, itatabisine, J1897, Jadnimi, Kaunas, Kobayashi, Lecler, LegendKiller, Mocvara1991, Posejdon, r3m1, Rajvosa4ever, ronaldo99, Serha, strahmeipomisliti, supervizor, USB i 217 gostiju.