Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Cartman
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Cartman » 17 dec 2014, 13:49

Da je Rusija imala poziciju Amerike devedesetih, Bosne i Hercegovine ne bi bilo.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 17 dec 2014, 13:52

Cartman je napisao/la:Da je Rusija imala poziciju Amerike devedesetih, Bosne i Hercegovine ne bi bilo.
To je to :salut:

Govorio je moj nastavnik historije da je Amerika stavila veto na pruzanje oruzane pomoci BiH u ratu dok su ostale 4 clanice zeljele da pomognu ! Ili sam nesto pomjesao ?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 17 dec 2014, 13:54

xaves je napisao/la: Ista ona rusija koja neprestano finansira napade izraela na palestinu? Ili sam nesto pomijesao...
EDIT: da razjasnim da nisam proruski nastrojen, samo smatram da jr SAD najvece zlo na planeti
Bravo, majstore! :tokralju: :tokralju: Evo, kazu da su i oni talibani od jucer, ustvari prikriveni CIA agenti... egzekucije djece su vrsene na tzv. americki nacin

:facepalm:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 17 dec 2014, 13:55

Ja ne vidim da Rusija radi po svijetu ono što radi Amerika. Rusi su svojevrsna stoka al su male mace za Ameriku.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 17 dec 2014, 13:57

topnik1 je napisao/la:Ja ne vidim da Rusija radi po svijetu ono što radi Amerika. Rusi su svojevrsna stoka al su male mace za Ameriku.
Idu u rat protiv ludjaka sa istoka koji raznose skole, stvarno nek ih sram bude :tokralju:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 17 dec 2014, 13:59

A sta to ameri rade bgt?
Kad bi bila prilika za emigrirat ili u SAD ili u "istocni blok" sipak bi se i jedan od kriticara preselio u Rusiju ili Sjevernu Koreju ili Kinu :D
Na kraju svih pricha jedino ameri imadose mudda dignut F18 i obavit posao 1995 ...
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

xaves
Kontakt:

Post Postao/la xaves » 17 dec 2014, 14:01

Consigliere je napisao/la:
xaves je napisao/la: Ista ona rusija koja neprestano finansira napade izraela na palestinu? Ili sam nesto pomijesao...
EDIT: da razjasnim da nisam proruski nastrojen, samo smatram da jr SAD najvece zlo na planeti
Bravo, majstore! :tokralju: :tokralju: Evo, kazu da su i oni talibani od jucer, ustvari prikriveni CIA agenti... egzekucije djece su vrsene na tzv. americki nacin

:facepalm:
Ako ti pravdas napade izralea na palestinu to je vec tvoj problem, za mene to nkje uredu

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 17 dec 2014, 14:05

Daleko od toga da su Ameri nevinašcad, ali isto tako nisu ni krivi za sve zlo na svijetu, kao što dežurni konspiracionisti i anglofobi ovdje nastoje predstaviti. Istina je kao i uvijek negdje između.

Pustite se vi Amera, pade Hamdo :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 17 dec 2014, 14:07

rio_Ferdy88 je napisao/la:Daleko od toga da su Ameri nevinašcad, ali isto tako nisu ni krivi za sve zlo na svijetu, kao što dežurni konspiracionisti i anglofobi ovdje nastoje predstaviti. Istina je kao i uvijek negdje između.

Pustite se vi Amera, pade Hamdo :mrgreen:
Okani se Hamde i haj gledaj Ascension da mi javis kakav je.

Usput Hamdo pade cim su prosvjetni radnici izasli na ulice :rol:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 17 dec 2014, 14:14

topnik1 je napisao/la:Ja ne vidim da Rusija radi po svijetu ono što radi Amerika. Rusi su svojevrsna stoka al su male mace za Ameriku.
Radili bi oni sve da mogu. Ali ne mogu, mogu yebat svoje komsije, nista drugo ne mogu. I to je pitanje sada, Amerika ih je kulturno zayebala za Ukrajinu.

Dok je Amerika glavna sila Svijeta, znat ce se red i BiH ce opstat.

@Xaves: I Rusi prodaju Izraelcima oruzje i podrzavaju ih. Da ne pricam o tome da direktno podrzavaju masovnog ubicu Assada.
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 17 dec 2014, 14:15, ukupno mijenjano 2 puta.

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 17 dec 2014, 14:14

Gdje god postoji ekonomska korist tu će Ameri biti spasistelji. :bih:

Eno u Libiji se isad kupe stotine miliona :)
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

xaves
Kontakt:

Post Postao/la xaves » 17 dec 2014, 14:18

Cartman je napisao/la:
Radili bi oni sve da mogu. Ali ne mogu, mogu yebat svoje komsije, nista drugo ne mogu. I to je pitanje sada, Amerika ih je kulturno zayebala za Ukrajinu.

Dok je Amerika glavna sila Svijeta, znat ce se red i BiH ce opstat.

@Xaves: I Rusi prodaju Izraelcima oruzje i podrzavaju ih. Da ne pricam o tome da direktno podrzavaju masovnog ubicu Assada.
Pogledajte samo kakva je sjajna demokratija uvedena u egiptu, zna se ko je tu intervenisao i ovo sad ni na sta ne lici... a to za assada stoji, samo sto je ipak assad manje zlo od citavog izraela

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 17 dec 2014, 14:18

xaves je napisao/la: Ako ti pravdas napade izralea na palestinu to je vec tvoj problem, za mene to nkje uredu
Gdje pise da ih opravdavam?

Mene nervira kad vidim da se SAD proziva za bas sva sranja koja se dese, cak i ona koja nemaju veze sa njima,a spremno se brane razni kozoyebi sa bliskog istoka... SAD je vise uradila za drzavu BiH od svih evropskih zemalja zajedno, kroz tu prizmu ih ja gledam.
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 17 dec 2014, 14:20

Consigliere je napisao/la:SAD je vise uradila za drzavu BiH od svih evropskih zemalja zajedno, kroz tu prizmu ih ja gledam.
Kraj price. I opet bi uradili, dok bi ovi ljigavci Francuski i Engleski drzali sastanke i palamudili, Amerikanci bi poslali avione.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 17 dec 2014, 14:20

Kakva je demokratija uvedena u Ukrajini, zamislite cak i postuju njihove historijske granice :tokralju:

Niko nije istocnom svijetu krivu sto se ponasaju kao ovce.

Egipat, Libija, Tunis, Irak, Iran, Sirija, Pakistan beeeeeeeeeeeeeeeeee

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 17 dec 2014, 14:25

Cartman je napisao/la:
Consigliere je napisao/la:SAD je vise uradila za drzavu BiH od svih evropskih zemalja zajedno, kroz tu prizmu ih ja gledam.
Kraj price. I opet bi uradili, dok bi ovi ljigavci Francuski i Engleski drzali sastanke i palamudili, Amerikanci bi poslali avione.
Hrvatska je imala Njemacku, Srbija -Francusku i Britaniju, nasa bosnjacka kriminalna elita- Arape, a mi obican narod nikog... osim Amera. :salut: Ali, sta djeca znaju... Njih historiju uce hodze, a trenutnu politicku situaciju Mladen teorija zavjere Maric....

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 17 dec 2014, 14:33

Kada su to Srbi imali Francuze i Britance? :urnebes: Mozda za vrijeme britanskih rodjaka Karadjordevica ali od dolaska crvenih nema toga, 99 najbolji primjer.

Mislim da bas nije dozvoljeno raspravljati o desavanjima u BiH pogotovo kada se pocne o 90tim tako da cu preskociti to...

@Otelo.
Blago tebi ako mislis da ratuju protiv tih ludjaka sa istoka... :urnebes:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

xaves
Kontakt:

Post Postao/la xaves » 17 dec 2014, 14:34

Kad su ameri poslali avione, da nisu malo zakasnili

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 17 dec 2014, 14:36

Gunner4 je napisao/la:Kada su to Srbi imali Francuze i Britance? :urnebes: Mozda za vrijeme britanskih rodjaka Karadjordevica ali od dolaska crvenih nema toga, 99 najbolji primjer.

Mislim da bas nije dozvoljeno raspravljati o desavanjima u BiH pogotovo kada se pocne o 90tim tako da cu preskociti to...

@Otelo.
Blago tebi ako mislis da ratuju protiv tih ludjaka sa istoka... :urnebes:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Pa ako ne ratuju nadam se da ce poceti sto prije :bow:

Najzad nisu ni oni nevini ali su 3x bolji od istocnog bloka predvodjenog Rusijom.

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 17 dec 2014, 14:43

:lol: Da, ratuju protiv luđaka na bliskom istoku :bow:

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], CAGarfia, Muumii, NEZALAGANJE i 7 gostiju.