Tino-Sven Sušić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Tino-Sven Sušić
Tino u PSG,Avdija u Monaco 

Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
''Brbić i Vučević u Londonu dogovaraju transfere: Lovre Kalinić i Sušić idu u Chelsea ili Arsenal!''
Bože pomozi mi da ne puknem..... od smijeha

32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
HAHAHAHA. Ovako se nisam nasmijao otkad sam procitao pizdariju da Barca zeli dovest Safeta. 

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
MrMuscle je napisao/la:''Brbić i Vučević u Londonu dogovaraju transfere: Lovre Kalinić i Sušić idu u Chelsea ili Arsenal!''
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Barca ili RM ce pokvariti taj transfer
Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://****.com
Panika u Hajduku, žure da ga prodaju dok se još može reći da je reprezentativac pa plasiraju svakakve glasine, to je dio marketinga... Možda ga i utrpaju kome na rezervnu klupu ili u B tim za kakve-takve pare.
Meni je njega žao, od njega se oduvijek previše očekivalo s obzirom na to kakvi su igrači bili Safet i Sead, a nije ni blizu toga.
Meni je njega žao, od njega se oduvijek previše očekivalo s obzirom na to kakvi su igrači bili Safet i Sead, a nije ni blizu toga.
#Salihović
I onda se bune kad Mamic kaze da su Sportske Novosti Hajdukova prcija. Sramota od novina.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Tacno covjek ne zna dal da place il se grohotom smije. Aman zaman Chelsea il Arsenal. E sad mi je jasna ona izreka kukala mu majka.MrMuscle je napisao/la:''Brbić i Vučević u Londonu dogovaraju transfere: Lovre Kalinić i Sušić idu u Chelsea ili Arsenal!''
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Kaze mi haver na kafi da je zapelo oko odstete..... Trenutna situacija je "drzi nedaj"

Siguran sam da će završiti u nekom dobrom klubu, momak je to zaslužio definitivno. 

x
Gdje to pise za Chelsea i Arsenal ??
Sportske novosti ili ti ga sportske.jutarnji. hrAjax je napisao/la:Gdje to pise za Chelsea i Arsenal ??
''probudim se otvorim sportske i tresne me naslov, odletim i pogledam u kalendar da vidim da nije 1. TRAVANJ.majko božja da ne vjeruješ -:)''
Posebno sam se na ovaj komentar odvalio od smijeha...

Zadnja izmjena: MrMuscle, dana/u 17 dec 2014, 15:28, ukupno mijenjano 1 put.
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
-
- Kontakt:
Moze da bira izmedju Chelsea,Arsenal,Psg,Barca,Bordeaux,Verona... Ronaldo mu nije ravan

SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Puno se losijih igraca iz HNL-a prodalo u solidne klubove u ligama 5. Sada je li ovo pretjerivanje sa Engleskim velikanima
ili nije tko ce ga znati. Prodaju se nekad igraci da se ja pitam tko je tu normalan a tko lud i ciji se novac daje za njih. Ako bude prodan u neki veliki klub to ce biti za B- momcad i to ce biti losa usluga Tinu Susicu. Hrvatski menadzeri su cudotvorci po tom pitanju. Ipak Susic kao jedan od najboljih igraca Hajduka ako ne i najbolji ima zagarantovan prelaz u solidan klub i to bi bilo po meni ok za njega. Taj mladic je na silu ubacen u prvih 11 nase repke sto u ovom momentu nikako ne zasluzuje ali da je truba kao igrac nije. I to tko imalo nezavisno i realno gleda Hajdukove utakmice moze i vidjeti. Za razliku od njega imamo mi drugu trubu u Hajduku ali necu sada o njemu pisati. Mislim da bi bilo glupo i ishitreno odbacivati Tina sa sireg popisa nase repke. Mozemo nekad u buducnosti imati i koristi od njega. Makar ja to tako vidim.
ili nije tko ce ga znati. Prodaju se nekad igraci da se ja pitam tko je tu normalan a tko lud i ciji se novac daje za njih. Ako bude prodan u neki veliki klub to ce biti za B- momcad i to ce biti losa usluga Tinu Susicu. Hrvatski menadzeri su cudotvorci po tom pitanju. Ipak Susic kao jedan od najboljih igraca Hajduka ako ne i najbolji ima zagarantovan prelaz u solidan klub i to bi bilo po meni ok za njega. Taj mladic je na silu ubacen u prvih 11 nase repke sto u ovom momentu nikako ne zasluzuje ali da je truba kao igrac nije. I to tko imalo nezavisno i realno gleda Hajdukove utakmice moze i vidjeti. Za razliku od njega imamo mi drugu trubu u Hajduku ali necu sada o njemu pisati. Mislim da bi bilo glupo i ishitreno odbacivati Tina sa sireg popisa nase repke. Mozemo nekad u buducnosti imati i koristi od njega. Makar ja to tako vidim.
Može u Arsenal 

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- Goalgetter
- Kontakt:
Sretno u Chelsea Tino. 

Dag & Red
Leyton
Wimbledon
U najboljem slucaju Millwall
Brentford

U najboljem slucaju Millwall

Zadnja izmjena: Zamora, dana/u 17 dec 2014, 17:57, ukupno mijenjano 1 put.
X
- Donnie Darko
- Kontakt:
hazard u real tino u chelsea.
bale ce znaci u hajduk
bale ce znaci u hajduk

otisli u london na razgovor o transferu.
isto da u londonu imaju samo 2 kluba chelsea i arsenal.
prije ce biti da se vode razgovori sa charltonom ili watfordom, koji su takodjer iz londona, kao i w.ham, crystal palace ili qpr, a mozda i fulham.
ovo chelsea, arsenal il totenham okacite macku o rep
sve mi mirise na brentford fc

prije ce biti da se vode razgovori sa charltonom ili watfordom, koji su takodjer iz londona, kao i w.ham, crystal palace ili qpr, a mozda i fulham.

sve mi mirise na brentford fc

U najboljem slucaju Millwallhz1987 je napisao/la:otisli u london na razgovor o transferu.
sve mi mirise na brentford fc![]()
![]()

Zadnja izmjena: Zamora, dana/u 17 dec 2014, 17:58, ukupno mijenjano 1 put.
X
London ima trenutno 10 klubova u premier i championship,plus jos koji okolni tipa Watford.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, bordocrveni, edvaE2, fera, invincible1921, Vaya i 65 gostiju.