Ramirez5 je napisao/la:Jedne prilike sam prisustvovao u Centru za socijalni rad kod medijacije mlađem bračnom paru koji su bili u braku 3 ili 4 godine i u braku stekli dvoje djece. Tom prilikom sam čuo svašta a čitajuci ovdje komentare svee me podsjeća na to. Na pitanje jednom od supružnika kada su počeli problemi jedno tvrdi da su bili od početka braka a drugi bračni partner tvrdi da je to od skora. Ono što je slično u tom slučaju sa ovim skorašnjim jeste da su supružnici jedno za drugo govorili takve ružne stvari da je to ne povjerovati svojim ušima, a u ovom slučaju svojim očima. Ko je ovdje kriv po mom sudu i za mene je najmanje bitno. Prije par sedmica, a i prije par sedmica po nama navijačima a prije 4 mjeseca po Harunovoj FB objavi Jusuf je nacionalni heroj i pita se da li je moguće to što se dešava. Ovo što se sada može pročitati i za Jusufa i za Haruna pas s maslom ne bi polizao. Kako je moguće a evo primjera da je moguće da jednog takvog BH talenta nazivamo: "balavcem, nedozrelim, seljačićem, i drugim pogrdnim imenima" kojih se u ovom momentu ne mogu sjetiti. Kako se moglo desiti da Harunu neki nazivaju nekim pogrdnim imenima kada je čovjek svojim dolaskom osvježio rad KS BiH. Kako je bilo moguće da Harun dozvoli sebi "luksuz" pa da napiše cinično da je Mirzi bila čast igrati sa takvim talentom a da je Ivanviću bila čast trenirati takvog talenta. Bez obzira na sve te stvari trebaju da urede Savez i Juka, ako se ne javlja onda ima otac koji koliko znam stanuje u Živinicama koje su od Sarajeva dva sata vožnje, spakujmo se i pokušajmo to riješiti, a ako to ne uspije ostaviti momka na miru, poslati mu poziv ako se odazove dobro jeste ako se ne odazove imaju ljudi koji hoće i to je to. Dal će neko ustajati ili neće zbog Jusufa to niti će mu pomoći niti odmoći u njegovoj karijeri. Ja ovdje ne bih nešto dramatizirao to je njegova lična stvar i niko ama baš niko ga ne može natjerati ako ne želi ili ne može. Obzirom da se digla ovolika halabuka oko jednog nama doista bitnog igrača u budućnosti mene brine pitanje selektora. Zašto? Ako osjeti da klima nije povoljna pa možda iz bilo kojih razloga odbije hoće li opet biti krivac Jusuf. Čitam ovdje kako je Harun No.1 zasluzan za U18 i U20, ja mislim da su to igrači koji su ostavljali srce na terenu No.1. a među njima je Jusuf bio No.1. Svakako ne mogu se negirati zasluge za fantastičnu organizaciju i jednog i drugog takmičenja i za to Harunu i Savezu svaka čast. Ako i mi ovdje budemo gledali više šta je bilo lijepo i šta bi moglo biti i ljepše možda i nama svima bude bolje i ljepše.
Prvo raja s pravom govori da je Harun najzaslužniji za uspjehe svih rep. selekcija jer da nije njega bilo većina tih igrača ne bi igrala za BiH, pa tako ne bi ni postigli taj uspjeh.
Drugo sa njim na čelu smo se nakon godina suše plasirali na 3 zaredom EP, što su sasvim dovoljni argumenti u korist Haruna.
Treće čovjek govori s dokazima i činjenicama i ne krije se iza nikoga ko dotično derište, i poziva javno tog derepana i menadžera smrdončića da se riješi problem.
A pošto se ova dvojica igraju gluhih telefona može se lahko zbrojit 2 i 2 i vidit ko je u pravu.
Dalje raja koja nije upoznata sa Harunovim radom i koja vjerovatno nikad nije ni čula za njega do sada normalno da će ga pljuvat i stavit Juku ispred njega.
Na kraju Juki se sve s razlogom govori što mu se govori, da je balavac, seljačić, nezreo, jer se na kraju krajeva tako i ponaša.
Kad i ako se ponašao kao čovjek i karakter onda mu se može govorit da je čovjek i karakter, a do tad neka se krije iza skuta smrdončiću i sluša Baju ebali ga i jedan i drugi