Dobro,a koliko imaju godina pameti pitarska???duskajurisic je napisao/la:Eto na jedno samo da ti odgovorim da vidiš koliko ni o svom klubu ne znaš, Stanić, Tomić, Kvesić, Turković, Varea, Bućan, Antolović, Kosorić, Eldar Hasanović, Enis Sadiković, Zeljković, Čolić.... Eto nako iz zajebancije 12 igrača koji nemaju 21-22 nit su juniori, a ti ih 5 nabroja... Slijedeći put kad budeš htio biti simpatičan, istinu reci, jer ja lično nikog ne mrzim , fino sam napisao šta mislim, i ne znam što si se upalio, jer se samo ljudi bez argumenata pale...
Jel ti mozda jasno da postoji 25 igraca u rosteru???
Slobodno upisi svih 25 igraca i napisi godine i odakle dolaze pa vidi koje gluposti valjas.
Tacnije 15 od 25 igraca su iz juniora presli u prvi tim
Ne znam koji se klinac zaje.bavam s idi.otima
Ne vara te osjecaj,kad nisu nista drugo mogli zvali su sipu i prijavljivali nas po citav dan za nesto,pa srali na amara,ono kao dobronamjerno,ono nama iz najbolje namjere,pa sad svaki potez bilo koga u klubu i bilo koju tvrdnju pokusavaju da predstave "svojim rijecima".propuh je napisao/la:Imam neki osjecaj da neko s namjerom srozava Zelju i sve sto je vezano uz njega.
Nadam se da grijesim ali nek nam je bog na pomoci![]()
![]()
ps. na proljece ocekujem nikad manju posjetu na Grbavici.
Pola ovih "padobranaca",cak i ovdje su s razlogom. Naculi su jadni da se nesto kotrlja,pa im se gace tresu i mole boga da je suplja. Nije im jasno odakle zelji pare? Jel' im se to mozda neko treba pravdati za svakog sponzora i za svaki kvadrat poslovnog prostora koji iznajmljuje...
@duska-opet ti? Boli te tuki s kime mi igramo,mi igramo,na svom stadionu,ne vi,boli te tuki
Sve ti fino objasnio i kad si popusio foru onda se hvatas za neku slamcicu.
sta je sa ostalim tvojim tvrdnjama koje sam ti hladno otresao?