Igre - Kako, gdje, šta...?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- theboss_RD07
- Kontakt:
Re: Igre - Kako, gdje, šta...?
To sto ti je on postavio moze sve 3 igre k'o iz p!cke pokrenut. Ja igrao sve tri igre sto si nabrojao (a ne znam koje ti hoces igrat, u mene su sve bile 2014: i PES i FIFA i NBA)... i to ih igrao na duplo.. ma sta... TRODUPLO slabijem racunaru.
⭐
nemas gotov ovakav u njihovoj ponudi, ali nema vezedzekooooTz je napisao/la: Jel ovo da neko sastavi ove komponente il ima gotov ovakav i da li ovaj 100% moze podrzat one igrice koje sam napisao i HVALA
dozvoljavaju oni sklapanje komponentu po komponentu
samo im odnesi ovaj spisak oni ce ti sastaviti

@theboss_RD07 te igre koje si pomenuo nisu koristile next-gen grafiku, zato ti nije ni trebao bolji racunar
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
-
- Kontakt:
Hvala buraz veliko hvala samo jos ovo ako znas mislio sam kupit nba 2k15 na cd eh nezz gdje ima fifu sam naso naravno za pc mislim
jel mislis originale kupovati ili...dzekooooTz je napisao/la:Hvala buraz veliko hvala samo jos ovo ako znas mislio sam kupit nba 2k15 na cd eh nezz gdje ima fifu sam naso naravno za pc mislim
ako su originali u pitanju imas stranice kao sto su http://www.kinguin.net/ , https://www.g2a.com/ , Steam...
ako ne mislis originale kupovati sa dobrim net-om mozes skidati pirate sa torrent sajtova besplatno
-
- Kontakt:
Ma ja mislio sam orginale jer puno se ceka za 2k15 sa torenta,za pc fifa 15 cd ima na onom amazonu al tu nisam uspio nac tako za nba ima neki key al ja se u te kodove ne razumijem
NBA2k15 imas na torentu vec 2 mjeseca, kad kupis PC samo reci i poslacu ti ja linkdzekooooTz je napisao/la:Ma ja mislio sam orginale jer puno se ceka za 2k15 sa torenta,za pc fifa 15 cd ima na onom amazonu al tu nisam uspio nac tako za nba ima neki key al ja se u te kodove ne razumijem
za FIFA 15 nema kreka jos, nju mozes kupiti narocito ako zelis igrati online

- Ponos Torina
- Kontakt:
sacekaj bozic bice ti popusta koliko hoces za fifa 15 i 2k15 

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
mislim da samo ima 1 ili 2 radnje u sarajevu koje imaju originalnu fifu 15 na DVD-u, znači to je dosta teško naći, sve se to kupuje preko interneta sada.
što se tiče keyeva, jednostavno ga kupiš, instaliraš steam/origin i uneseš taj kod u jedno polje da ti se aktivira i počne skidati igra.
što se tiče 2k15, nećeš proći a da je ne skidaš sa interneta.
što se tiče keyeva, jednostavno ga kupiš, instaliraš steam/origin i uneseš taj kod u jedno polje da ti se aktivira i počne skidati igra.
što se tiče 2k15, nećeš proći a da je ne skidaš sa interneta.
-
- Kontakt:
Ma ja ba fifu cu kupit u sarajevu a nba prek torenta mislim da za nba nema neke razlike izmedu orginala i sa torenta
- Ponos Torina
- Kontakt:

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- majestic24
- Kontakt:
De mi predlozite kakvu igricu,trenutno mi masta neradi. Zanimaju me sport igrice ili rally
evo kakav laptop imam

evo kakav laptop imam

GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
majestic, vidi moze li DiRT...
- theboss_RD07
- Kontakt:
DiRT 2majestic24 je napisao/la:De mi predlozite kakvu igricu,trenutno mi masta neradi. Zanimaju me sport igrice ili rally
evo kakav laptop imam
⭐
-
- Kontakt:
Nakon prekucavanja (bukvalno prekucavanje sve sam rekete uzeo, familije pobio itd.) na red dolazi Scarface
#nostalgia

#nostalgia

a... pehari su tu
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
uf brete, kakvo vrijeme ljudovi, hladno napolju a toplo u kuci, svi znaju sta to znaci
sta se igra kod vas ovih dana, ja pucam online bc2 i bf3 ponekad, a polako cu se upustiti u sp farcry4 dok ga skinem, ali sta cu sad bez piratebay
holy crap, pa kolika je velicina zapravo ovog farcry4? jel ima danas koja normalna igra oko 10 gb? sta je ovo danas jebte, pa 50 postalo normala ccc

sta se igra kod vas ovih dana, ja pucam online bc2 i bf3 ponekad, a polako cu se upustiti u sp farcry4 dok ga skinem, ali sta cu sad bez piratebay

holy crap, pa kolika je velicina zapravo ovog farcry4? jel ima danas koja normalna igra oko 10 gb? sta je ovo danas jebte, pa 50 postalo normala ccc
- Ponos Torina
- Kontakt:
pa skini repack far cry 4 (21gb)QUARESMA 18<<< je napisao/la:uf brete, kakvo vrijeme ljudovi, hladno napolju a toplo u kuci, svi znaju sta to znaci![]()
ljudi zahtjevaju bolju grafiku i mnoge stvari tako da ce igre ici i preko 50gb u buduce(mozda 1tb hdd potrosis na 5 igrica)

i onda sto se tice opcija za kvalitet grafike,texture,detalji itd... sve ce to biti jos vece kad 4k bude jos aktuelniji...
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
to je njesra, pogledaj crysis iz 2007. i dalje je graficki zadaca za neke igre, pa nije od 20 ili 50 giga
QUARESMA 18<<< je napisao/la:uf brete, kakvo vrijeme ljudovi, hladno napolju a toplo u kuci, svi znaju sta to znaci![]()
http://thepiratebay.ee/" onclick="window.open(this.href);return false;
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus
Mozel neko mi u pm poslat link od pes 2010 tpb
nemogu nidje nac trazio sam al slaba fajda
nemogu nidje nac trazio sam al slaba fajda
Bolje imat jedan nov BMW nego dva polovna Golfa 2
Ide Battlefield 4 ko djeca u školu. Za CoD će trebati nova grafa i još rama (ram za ovaj posljednji - AW).
Sad probat ovaj posljednji NFS i F1. NBA i FIFA mi se nešto ne ganjaju trenutno.

Sad probat ovaj posljednji NFS i F1. NBA i FIFA mi se nešto ne ganjaju trenutno.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.