Maritimo B - Feirense 3+ 1.95 i PM3 (oba daju i 3+) 2.39

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

Iako single nije presao ovi prijedlozi koje sam dao jesuzlatnakoka je napisao/la:
Evo od mene sta je meni glavno od ostalih prijedloga bih memphisa 1 denga over reala 1/1 celta 1![]()

Slažem se u potpunosti sam isto htio predložiti, možda i Partizan (72,5) UNDER. I ako negdje imaju igrači ne bi bilo loše probati Mačvana i Lee-a overadis30 je napisao/la:CSU Ploiesti - Partizan(+8,5) 1
Partizanu nebitna utakmica i na ovom meču ce vjerovatno nastupiti bez Gagića ,Milutinova,Pavlovica i od ranije povrijedjenog Murica. Ploiesti se bori da zadrzi trecu poziciju koja ce mu donijeti nesto laksi zrijeb a zato mu veceras treba pobijeda. Na svom parketu u ovom kupu igra odlicno ,slavio je protiv Banvita, L. Ritasa i Hapoela J. sa vecom razlikom od danasnje ponudjene pa vjerujem da moze i protiv kombinovanog sastava Partizana.

Fuuj ...Convicts1988 je napisao/la:12:30
Maritimo B - Feirense 3+ 1.95 i PM3 (oba daju i 3+) 2.39
http://www.maxbet.ba/wp-content/uploads ... -Bosna.pdfhamzaTM87 je napisao/la:Slažem se u potpunosti sam isto htio predložiti, možda i Partizan (72,5) UNDER. I ako negdje imaju igrači ne bi bilo loše probati Mačvana i Lee-a overadis30 je napisao/la:CSU Ploiesti - Partizan(+8,5) 1
Partizanu nebitna utakmica i na ovom meču ce vjerovatno nastupiti bez Gagića ,Milutinova,Pavlovica i od ranije povrijedjenog Murica. Ploiesti se bori da zadrzi trecu poziciju koja ce mu donijeti nesto laksi zrijeb a zato mu veceras treba pobijeda. Na svom parketu u ovom kupu igra odlicno ,slavio je protiv Banvita, L. Ritasa i Hapoela J. sa vecom razlikom od danasnje ponudjene pa vjerujem da moze i protiv kombinovanog sastava Partizana.

Volim volim volim žene!SPY je napisao/la:
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.