A Evropu cemo igrat na Kosevu. Nebi mi srce izdrzalo da se plasiramo, a da ne mozemo igrati na Kosevu. Bice obnova aBd taman do ljeta oni glavni uslovi.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Head je napisao/la:Grupnu fazu kod Amidze u Cardiffu.
Ma on je prežaljen, samo bih volio da se vrati ona noć kad je fotografija objavljena, kakav je onda urnebes bioamypitar je napisao/la:Werder zainteresovan za Zvjezdana Misimovića.
Drug jel ti znas koji je izvor te informacijeamypitar je napisao/la:Werder zainteresovan za Zvjezdana Misimovića.
trunks1946 je napisao/la:Said odlazi na posudbu u Osijek wtf??
fcsforever je napisao/la:trunks1946 je napisao/la:Said odlazi na posudbu u Osijek wtf??
Lijepo , znaci Dinamo insistira samo na posudbi. Ne znam koliko je ta posudba ali nama u svakom slucaju ne odgovara takav scenario. Sta da ode u junu opet....????
Naši nemaju neke ambicije da ga angažuju.amypitar je napisao/la:Dinamo ce ga nama poslati na posudbu,ukoliko mi preuzmemo obaveze finansiranje Saida.E sad znajuci kolika je plata u Dinamu,tesko da ce Said pristati da se odrekene njihovih primanja,i da pristane na platu koju mu ponudi FK.Sarajevo.Sad je sve stvar dogovora, na relaciji Dinamo-Said-Sarajevo.
I ja se nadam da ce se to rijesiti na pozitivan nacin,sigurno je da bi i Said vise volio da igra u Sarajevu, nego u Osijeku.
amypitar je napisao/la:Dinamo ce ga nama poslati na posudbu,ukoliko mi preuzmemo obaveze finansiranje Saida.E sad znajuci kolika je plata u Dinamu,tesko da ce Said pristati da se odrekene njihovih primanja,i da pristane na platu koju mu ponudi FK.Sarajevo.Sad je sve stvar dogovora, na relaciji Dinamo-Said-Sarajevo.
I ja se nadam da ce se to rijesiti na pozitivan nacin,sigurno je da bi i Said vise volio da igra u Sarajevu, nego u Osijeku.
I ja se nadam da je tako, zaista ne vidim potrebu za angažovanjem Saida u bilo kojoj formi.marooni87 je napisao/la:Naši nemaju neke ambicije da ga angažuju.amypitar je napisao/la:Dinamo ce ga nama poslati na posudbu,ukoliko mi preuzmemo obaveze finansiranje Saida.E sad znajuci kolika je plata u Dinamu,tesko da ce Said pristati da se odrekene njihovih primanja,i da pristane na platu koju mu ponudi FK.Sarajevo.Sad je sve stvar dogovora, na relaciji Dinamo-Said-Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: benko21, Burberry46, Dadox, hajroooooo, Hamagara, juka55, keli, mnon46, PapakIzSa i 100 gostiju.