Cartman je napisao/la:Ovo krme malo ne moze zaigrat ni u Turskoj ili Rusiji.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Cartman je napisao/la:Ovo krme malo ne moze zaigrat ni u Turskoj ili Rusiji.
Dodajmo sada i Izrael.Cartman je napisao/la:Otkad je ovaj dosao u repku (blamaza protiv Egipta) kopita zla i dusmani su opkolili repku. Ne mozemo da disemo od negativne energije koja je dosla zbog ovog smrada.
Takmicarske utakmice (Iran je pizdarija) otkad je ovaj u reprezentaciji:
0 pobjeda
3 poraza (Argentina, Nigerija, Kipar)
2 nerijesene utakmice (Vels, Belgija)
Znaci katastrofa. ODLAZI SOTONO! ODLAZI IZ SVETINJE!
Ahahhhhhahahhhhahahhaha koji termini ybt "kopita zla", sotonaCartman je napisao/la:Dodajmo sada i Izrael.Cartman je napisao/la:Otkad je ovaj dosao u repku (blamaza protiv Egipta) kopita zla i dusmani su opkolili repku. Ne mozemo da disemo od negativne energije koja je dosla zbog ovog smrada.
Takmicarske utakmice (Iran je pizdarija) otkad je ovaj u reprezentaciji:
0 pobjeda
3 poraza (Argentina, Nigerija, Kipar)
2 nerijesene utakmice (Vels, Belgija)
Znaci katastrofa. ODLAZI SOTONO! ODLAZI IZ SVETINJE!
NE ZNAMO ZA POBJEDU OTKAD JE OVAJ KONJ DOSAO U REPREZENTACIJU. OTJERAJ OVU SOTONU MEHMEDE!
U cemu je problem momcino?mone je napisao/la:Koji govor mržnje. Ima li neki moderator da ovo prati?
sta opet spinujes sa Prcicem?emir79 je napisao/la:Zanimljivo da na ovu informaciju niste pokazivali koliko ste "duhoviti"
http://sportsport.ba/ino_fudbal/sanjin- ... rtSport.ba" onclick="window.open(this.href);return false;
Veci problem na DMF ima Arsenal, najvjerovatnije ce tamo. Sto se Celsija tice , vjerovatno bi, u prvo vrijeme, bio rezerva Maticu, a to bi mu ugrozilo reprezentativni status, jer kod nas u reprezentaciji igraju samo standardni. Bolje mu je da ide u Arsenal, tamo ce odmah u prvih 11.Papastathopoulos je napisao/la:s obzirom da je Chelsea-u potrebna kvalitetna konkurencija Maticu na DMF, kupovina Susica bi im rijesila sve glavobolje
Pretjerujes, moze naci angazman u donjem domu liga petice na osnovu repke, ali tesko da moze pratiti taj nivo.dubrovnik je napisao/la:Stvarno je Safet svojim forsiranjem unakazio ovog momka u ocima navijaca. Hajduk je los ali ako ste ikad ove sezone pogledali utakmicu Hajduka mogli ste vidjeti da je Tino vise nego 2 klase bolji od svih ostalih u veznom redu Bilih. On u Hajduku nema s kim igrati. Andrijasevic je prodan u Dinamo a on je losiji od Tina. Da je Tino u Dinamu cijena bi mu vec bila par miliona veca. Vidjet cemo na kraju gdje ce zavrsiti a siguran sam da ce biti liga 5. On nije truba od igraca i ako ode u dobar tim i nabiju mu snagu pravi profesionalci mogli bi mi jedan dan i imati koristi od njega. Safet je i njega kao i sve sta je dotakao upropastio. Ali ne valja radi toga maloga vrijedjati niti prozivati svakavim imenima. Moze od njega postati solidan igrac.
Ja nisam ni rekao sa su giganti PL mjesta gdje bi Tina mogli ocekivati u A timovima, nego samo da ce karijeru nastaviti u nekom solidnom klubu liga 5. Moje misljenje je da on nije los igrac i da talenta ima i na pretek. Fali mu ozbiljan rad u ozbiljnom klubu i mogao bi u buducnosti naraviti vrlo dobru karijeru. Ti ne mislis tako i sve 5. Vrijeme ce kao i obicno biti pokazatelj tko je od nas bio u pravu.bhsport je napisao/la:Pretjerujes, moze naci angazman u donjem domu liga petice na osnovu repke, ali tesko da moze pratiti taj nivo.dubrovnik je napisao/la:Stvarno je Safet svojim forsiranjem unakazio ovog momka u ocima navijaca. Hajduk je los ali ako ste ikad ove sezone pogledali utakmicu Hajduka mogli ste vidjeti da je Tino vise nego 2 klase bolji od svih ostalih u veznom redu Bilih. On u Hajduku nema s kim igrati. Andrijasevic je prodan u Dinamo a on je losiji od Tina. Da je Tino u Dinamu cijena bi mu vec bila par miliona veca. Vidjet cemo na kraju gdje ce zavrsiti a siguran sam da ce biti liga 5. On nije truba od igraca i ako ode u dobar tim i nabiju mu snagu pravi profesionalci mogli bi mi jedan dan i imati koristi od njega. Safet je i njega kao i sve sta je dotakao upropastio. Ali ne valja radi toga maloga vrijedjati niti prozivati svakavim imenima. Moze od njega postati solidan igrac.
Otjeran iz Belgije puskom kao sto je vec receno iz Standarda gdje igra ko stigne.
Cudno je da nije mogao naci losiji klub u Belgiji, ali eto.
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, bhfanatic14, drzgemboadislic, Google Adsense [Bot], Hafiz00, Iceplayer, MrPink, napapijri1987, Sarun, signalidunapark, StevieG8, Zra i 83 gosta.