2006.Chinaglia je napisao/la:normalno da ima, kad lopovi nisu imali para?

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
2006.Chinaglia je napisao/la:normalno da ima, kad lopovi nisu imali para?
Prvi koji ce crknut je Lotito,jos neki dan dobi kaznu od 10.000evra(plus 10.000 na racun kluba),ovo ako prezivi svaka mu castChinaglia je napisao/la:joj, jest' mi drago što će klubovi plaćat', vidi rubentina, samo što nisu crkli od muke
Mi cemo lapo-lapo platitiChinaglia je napisao/la:joj, jest' mi drago što će klubovi plaćat', vidi rubentina, samo što nisu crkli od muke
to je bilo taktički odrađeno, rezultati su vidljivi sada i prethodnih sezona! vuk dlaku mijenja, al' ćud nikad'L'Avvocato je napisao/la:2006.Chinaglia je napisao/la:normalno da ima, kad lopovi nisu imali para?
pa kad jeste, ti pogotovoPadovan je napisao/la:I čovjek ponovo hladno popljuva sve nas i zatrola kao i milion puta do sad (zbog posta jednog forumaša), i ponovo na kraju mi najgori.
možda je Tavecchio predsjednik, al' kako kažu drugi, Lotito je taj koji vedri i oblači iz drugog planaberardi25 je napisao/la:Prvi koji ce crknut je Lotito,jos neki dan dobi kaznu od 10.000evra(plus 10.000 na racun kluba),ovo ako prezivi svaka mu castChinaglia je napisao/la:joj, jest' mi drago što će klubovi plaćat', vidi rubentina, samo što nisu crkli od muke
neka, hvala, s vama nikad ništaDenno je napisao/la:Mi cemo lapo-lapo platitiChinaglia je napisao/la:joj, jest' mi drago što će klubovi plaćat', vidi rubentina, samo što nisu crkli od muke
Nisam se slozio nego sam citirao post kako bi prokomentirao sliku tj.parove.MaGiCa je napisao/la:SiamoNoi je napisao/la: Nije Napoli siguran toliko,Turci uvijek mogu iznenadit.Ali svakako su veliki favoriti.
A ovo gore ti je citat HeavensWondera,a ne moj
EDIT:Eto vidis kako su se meni sad pomijesali citati.Al neda mi se ispravljat
Slozhio si se sa HWom, tako da je to i tvojih usta djelo.
Nego, nisam pogreshio pri quotanju, vec me je razocharao stav da treba neki Turchin ili Holandez ili Bask da prodje dalje, a ne italijanski klub. Ako to zaista zhelish, onda bi morao da znash da se tako i tvom Interu otezhava put u Evropu i na taj nachin mu se umanjuje potencijal.
+1Denno je napisao/la:Produzio je Rabiot sa PSG. Nista od njega.
I to gore ti je lose razmisljanje, kad je liga jaca konkurentnija onda je i sam Inter jaci. Isto Juventini znaju da je veci gust kad se liga osvoji tesko nego lako.
Sto se tice novca je krs to se slazem al ipak trofej je trofej i ako je Romi sad prioritet ta borba za skudeto dok je Interu i Fiori to takmicenje izuzetno vazno jer vjeruju da mogu izboriti ligu sampiona a sto nije slucaj u italijanskoj ligi mada i dalje imaju sansi.Sissoko je napisao/la:Ruku na srce takmičenje je krš, skoro pa nebitno. Danas ima neku dozu bitnosti za Romu i slične, jer mogu skupit dosta koeficijenta, a sa stanovišta novca i prestiža.... krš.Manuel je napisao/la: Kako me nervira kad se konstanto sprdaju sa ovim takmicenjem,takmicenjem koje sada vodi u ligu sampiona ako ga osvojis.
Kad je Juve igrao polufinale prosle godine ovo se nije spominjalo,tad su isli da ga osvoje i onda veliko nezadovoljstvo kad nisu uspjeli a i kad su ispadali od Lecha isto ih je zabolilo a lafo bezveze takmicenje poptuno nebitno.
Never say never, ne govorim zbog Rome.AgentttB je napisao/la:Seria A je postala drugorazredno takmičenje,tako da nema potrebe da se kao izbjegava EL-a,smatrajući je nevažnim takmičenjem.Jer za Italijane to je jedini način da se ddočepaju nekog međunarodnog trofeja,jer LP-a neće osvojiti u skorije vrijeme.
Ako cemo realno ne vjerujem da iko u iducih pet sezona moze osvojiti titulu lige sampiona,jedino da se nekim cudom liga dodatno ojaca i da Juve,Roma,Milan,Inter i Napoli ne prodaju svoje najbolje igrace da ih uspiju nekako zadrzati al kako vrijeme ide sve manje vjerujem da ce u neko skorije vrijeme neki italijanski klub biti najbolji u Evropi.Denno je napisao/la:Never say never, ne govorim zbog Rome.AgentttB je napisao/la:Seria A je postala drugorazredno takmičenje,tako da nema potrebe da se kao izbjegava EL-a,smatrajući je nevažnim takmičenjem.Jer za Italijane to je jedini način da se ddočepaju nekog međunarodnog trofeja,jer LP-a neće osvojiti u skorije vrijeme.
Svejedno ne ovisi o meni hoće li liga bit konkurentnija ili ne tako da to što ja u 90 posto slučajeva navijam protiv Talijana u EL/LP (tj. ZA neke druge više simpatičnije klubove ) ne utječe na ništa.Denno je napisao/la:I to gore ti je lose razmisljanje, kad je liga jaca konkurentnija onda je i sam Inter jaci. Isto Juventini znaju da je veci gust kad se liga osvoji tesko nego lako.
Nije da su losi nego su ocajni,vrijeme je da Donadoni ode.Celtic je napisao/la:Pa sta je sa ovom Parmom,zar su stvarno ovoliko losi,ne mogu da vjerujem,drag su mi klub u Italiji ,a lice mi isto u Engleskoj one sezone ako se ne varam Derby sto je bio,pa ovo je stvarno smijesno,ljudi nikog ne mogu pobjediti,naravno osim Intera
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.