ne ne majstore moj, nego tebe nije bilo morao sam da te prozivam vec par puta.....dostojanstveno si rekao otom - potom, vidjet cemo hoce li ih raznijeti.....nemoj sada da skreces temu, oni koji me poznaju hvala Bogu i koji ovdje to mogu da potvrde jer me licno znaju, su upoznati sta meni znaci ova drzava, tako da ja nemam potrebu tebi to da dokazujem.....gledao si tekmu(mozda jesi, znajuci te teskoharishp je napisao/la:Sta si nagovijestio pobijedu CSKA.Pa niko drugacije nije ni tvrdio.neno#4 je napisao/la:bosnas_ je napisao/la:Mirza Teletovic je u laganom padu forme,mada ne treba ocekivati da u svakoj utakmici daje 25 koseva..ali realno tesko ce proci CSKA.. vidi ove nene, jedva doceka da mirzu stane,a kako ti napreduje Novica:)?
e moj bosnas, izvali glupost i sad moras da se branis.mirza najbolja cetvorka europe![]()
![]()
![]()
..pa jesam li fino nagovijestio da nemaju sanse protiv cska prije ove serije...procitaj na temi euroliga, edukuj se malo
![]()
![]()
![]()
......on ovdje ne moze dati 25 koseva iz vise razloga...zato sto je cska vrlo ozbiljna ekipa i zato sto je spliter sada unutra, nije vise prva napadacka opcija...cudan mi je mali broj minuta marselinha danas, skroz je malo igrao.....a nema nesto @harishp da malo navrati da prozborimo koju, ipak bi bio red da vidi ono sto sam mu nagovijestio.....
Svi su se slozili da je CSKA favorit.Uostalom izgleda opet jedva docekao los rezultat ili losu igru Mirze a sutra ce biti Preldzic prekosutra djedovic ili ko ne vec..
@nenaga jarane ti si onda ocito na pogresnom portalu.
Orlovi.kockasti ili neki deseti su potpuno na drugom portalu.
Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- Omerbavarac
- Kontakt:
I opet najbolji u svom timu. NBA ceka ovakvog igraca. 
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
nemoj tako,naljutices Novicuomerbavarac je napisao/la:I opet najbolji u svom timu. NBA ceka ovakvog igraca.
Caja nema šanse. Dobro , tek su sada jednu izgubili, ali jednostavno nemaju tu širinu kao ostali. Mirza jeste dobar, ali sada se treba dokazati, jeste najbolji, ali 11 poena ili 13 koliko je već postigao je premalo za ovu fazu.
Caja je mal tim u usporedbi sa CSKA.
Caja ne moze proci CSKA,mada treba sacekati drugu utakmicu,ako tu dobiju onda ce u Spaniji biti dosta interesantno..Neutral je napisao/la:Caja nema šanse. Dobro , tek su sada jednu izgubili, ali jednostavno nemaju tu širinu kao ostali. Mirza jeste dobar, ali sada se treba dokazati, jeste najbolji, ali 11 poena ili 13 koliko je već postigao je premalo za ovu fazu.
e moj Neutral, to vecina ovdje ne shvaca...ja uvijek znam sta pricam.....previse je prosjecnih igraca u Caji.....previse je forsiranja......pa oni su realno tebali da izgube od cibone, da ih sudije nisu pogurale i da huertas na kraju nije poludio i odigrao rolu karijere.....trebali su vec da ispadnu...mirza jednostavno premalo dva skoka da bi igrao neku vazniju ulogu....jos plus da je matjaz tu......i nema caja pravog pleya...spliter da je u formi bilo bi ovo neizvjesno, ovako vjerovatno ide na 3 -1, ne iskljucujem ni popularnu "metlu"Neutral je napisao/la:Caja nema šanse. Dobro , tek su sada jednu izgubili, ali jednostavno nemaju tu širinu kao ostali. Mirza jeste dobar, ali sada se treba dokazati, jeste najbolji, ali 11 poena ili 13 koliko je već postigao je premalo za ovu fazu.
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
I ja mislim da će biti nažalost 3:1. No, nadati se, ali mogu reći da sam razočaran, i da ipak Mirza nije ono na gostovanjima u ovoj fazi što se očekivalo iako je ovo tek 1 utakmica.
Fali tu dosta više čvrstoće, ne treba forsirati toliko. Može da zabije 20 poena u jednom poluvremenu, ali onda sve stane i zijane. Slabo, dosta slabo.
Fali tu dosta više čvrstoće, ne treba forsirati toliko. Može da zabije 20 poena u jednom poluvremenu, ali onda sve stane i zijane. Slabo, dosta slabo.
nemoj da pricas tako, postat ces njegov anti obozavatelj.....kao sto mene svi napadaju, nemoj i ti da prelazis kod meneNeutral je napisao/la:I ja mislim da će biti nažalost 3:1. No, nadati se, ali mogu reći da sam razočaran, i da ipak Mirza nije ono na gostovanjima u ovoj fazi što se očekivalo iako je ovo tek 1 utakmica.
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Ti fakat umislio da si neki bitan faktor u ovom virtuelnom svijetu,i da se sve vrti oko tebe.
Daj covjece,lupi si samar jedan i ohani malo.Onda,kada dodjes sebi, nastavi svrsavati na Vujosevica, al popusti narod oko sebe. Bola nije mi jasno kako ne kontas, al covjece, ti fakat udusi narod sa tim tvojim egocentricnim izjavama.
Ako ce ti biti lakse,otvoricemo ti fun club, i na svaki tvoj post pisat cemo potpis,tako je neno,u pravu si neno, ti si najpametniji,najljepsi,najzgodniji,cak cemo poslati molbu adminu da ti ispod nicka stavi prefix"najpametniji" al bola, odmori malo...
Majke mi,postajes dosadan sam sebi... A zamisli onda kakav si ostalima
Sto god odgovoris na ovo,ja cu se sloziti s time, jer ja znam da si TI u pravu i da ces ispravno napisati. Ipak si ti ti. Jedan jedini.... (ne dao Bog,Allah,Isus,Buda,Mojsije i ostali.... da vas je vise takvih)
Tako da, unaprijed ide jedan veliki potpis na nenin post,jer covjek ce stvarno biti u pravu
Daj covjece,lupi si samar jedan i ohani malo.Onda,kada dodjes sebi, nastavi svrsavati na Vujosevica, al popusti narod oko sebe. Bola nije mi jasno kako ne kontas, al covjece, ti fakat udusi narod sa tim tvojim egocentricnim izjavama.
Ako ce ti biti lakse,otvoricemo ti fun club, i na svaki tvoj post pisat cemo potpis,tako je neno,u pravu si neno, ti si najpametniji,najljepsi,najzgodniji,cak cemo poslati molbu adminu da ti ispod nicka stavi prefix"najpametniji" al bola, odmori malo...
Majke mi,postajes dosadan sam sebi... A zamisli onda kakav si ostalima
Sto god odgovoris na ovo,ja cu se sloziti s time, jer ja znam da si TI u pravu i da ces ispravno napisati. Ipak si ti ti. Jedan jedini.... (ne dao Bog,Allah,Isus,Buda,Mojsije i ostali.... da vas je vise takvih)
Tako da, unaprijed ide jedan veliki potpis na nenin post,jer covjek ce stvarno biti u pravu
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
jao vrlo si mi simpatican....tema je o mirzi teletovicu, ako nemas sta pametno da pises nemoj ni pisati.......za sve ostalo se meni obrati preko PM....sve dok ne vrijedjam nikog imam pravo da pisem ovdje, OVO NIJE TVOJ FORUM na nasu veliku radost......ako jeste evo ja cu da odem odmah.....nije tvoj problem koga ja volim ili ne volim....to je moja licna stvar.......nemas ti potrebe da saljes ista, jer od takvih kao ti mi ne treba......pozdrav i samo lagano nemoj da se sikiras......neko_iz_mase je napisao/la:Ti fakat umislio da si neki bitan faktor u ovom virtuelnom svijetu,i da se sve vrti oko tebe.
Majke mi,postajes dosadan sam sebi... A zamisli onda kakav si ostalima![]()
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
@neno je deckic od 12-13 godina,treba njemu jos puno da odraste..taj momcic jednostavno ima konstantnu potrebu da drugima pokazuje kako je on ipak odrastao i kako je sada pubertetlijaneko_iz_mase je napisao/la:Ti fakat umislio da si neki bitan faktor u ovom virtuelnom svijetu,i da se sve vrti oko tebe.
Majke mi,postajes dosadan sam sebi... A zamisli onda kakav si ostalima![]()
jel ovo tema o neni (ne markovicu vec forumasu) ili o mirzi teletovicu? 
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
Mislim da će Mirza ostati na 11 poena jer je na klupi i ne ubacuje ga nikako u 4\4. Valjda ga "štedi" za utakmicu u Španiji. Evidentno je da je CSKA dosta jači, te da Caja sa ovakvim roosterom nema šanse.
Nije bas vezano za Mirzu,ali malog @nenu da pitam za komentar o njegovom Novici,kao veliki fan po njemu najbolje evropske cetvorke sigurno da ce nam ponuditi pametan i za njegove godine mudar odgovor:)?
-Realu iz Madrida ne cvetaju ruže ove sezone. Kraljevski klub je dovođenjem Etorea Mesine pucao na najviše moguće ciljeve, ali Madriđani će ove sezone teško izaći iz senke Barselone.
Za fanove i ljubitelje Novice Velickovica zabrinjavajući je podatak da u poslednje tri evroligaške utakmice Novica nije dobio ni jedan minut na parketu, dok mu je minutaža u ACB ligi prepolovljena.
"Nema tu nikakve misterije, ne igram po odluci trenera. Na meni je da jako treniram i čekam šansu. Spreman sam ko zapeta puška, maksimalno koncentrisan na obaveze. Trudim se i da ne razmišljam na tu temu, samo mi još treba i nervoza. Radim i nadam se najboljem“ rekao je Veličković u izjavi za Sporstki žurnal.
-Sta bi sa najboljom evropskom cetvorkom,a malisa:)?
-Realu iz Madrida ne cvetaju ruže ove sezone. Kraljevski klub je dovođenjem Etorea Mesine pucao na najviše moguće ciljeve, ali Madriđani će ove sezone teško izaći iz senke Barselone.
Za fanove i ljubitelje Novice Velickovica zabrinjavajući je podatak da u poslednje tri evroligaške utakmice Novica nije dobio ni jedan minut na parketu, dok mu je minutaža u ACB ligi prepolovljena.
"Nema tu nikakve misterije, ne igram po odluci trenera. Na meni je da jako treniram i čekam šansu. Spreman sam ko zapeta puška, maksimalno koncentrisan na obaveze. Trudim se i da ne razmišljam na tu temu, samo mi još treba i nervoza. Radim i nadam se najboljem“ rekao je Veličković u izjavi za Sporstki žurnal.
hahahhaahahhahaahaa..........nadji mi gdje sam ja rekao da je velickovic najbolja europska cetvorka...ja sam samo rekao da je bolji od mirze sto ce i da se dokaze, otom potom....nisam ti ja kriv moj majstore sto mirza i caja gube...to sam ti rekao prije ove serije ko ti je kriv kad ne slusask_c je napisao/la:Nije bas vezano za Mirzu,ali malog @nenu da pitam za komentar o njegovom Novici,kao veliki fan po njemu najbolje evropske cetvorke sigurno da ce nam ponuditi pametan i za njegove godine mudar odgovor:)?
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Neno sram te istid bilo sta pricas o Teletovicu

R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
ti mali da cutisTaRgEt_ je napisao/la:Neno sram te istid bilo sta pricas o Teletovicu![]()
![]()
![]()
![]()
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
neno#4 je napisao/la:ti mali da cutisTaRgEt_ je napisao/la:Neno sram te istid bilo sta pricas o Teletovicu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hahhahahahhahahhah
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
KK Sloboda Tuzla
Fali tu još nešto da bude najbolja četvorka. Polahko ljudi, on je još mlad što se toga tiče. Kada se samo sjetim da je do jučer igrao u Slobodi ( kako vrijeme brzo prolazi)
Pred njim su još sezone i sezone, Bože zdravlja pa možda i bude najbolji. Možda se okuša i u NBA, iako su napisali scouti za njega da mu fali brzina, te igra u odbrani.
On I Splitter ne mogu sami u Caji.
Pred njim su još sezone i sezone, Bože zdravlja pa možda i bude najbolji. Možda se okuša i u NBA, iako su napisali scouti za njega da mu fali brzina, te igra u odbrani.
On I Splitter ne mogu sami u Caji.
za ovo ces da mi platis, samo dok KK_Bosna dodjeTaRgEt_ je napisao/la:neno#4 je napisao/la:ti mali da cutisTaRgEt_ je napisao/la:Neno sram te istid bilo sta pricas o Teletovicu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hahhahahahhahahhah![]()
![]()
![]()
nije uredu da pricas tako
Nego saka cast Teletovicu najboljoj četvorci u Europi , a Neno neka te je sram godina sta pricas
![]()
![]()
![]()
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.