Da ne pričamo o tome kako sebi priziva Njemačku a tebi TurskuTribalian je napisao/la:Kawhi je napisao/la: al volio bih da nas Njemci zaklope.Turcima ostatak Balkana ko 1878.A i @ Kawhi me odusevljava , samo na potpuno drugaciji nacin . Jedini covek koji oplakuje odlazak okupatora i priziva povratak.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Re: Chat
Necu ja da branim amere nikad, ali u americkoj politici ili bolje reci spoljnoj politici postoji jedno velikooooooo djubre od coveka ! Pretpostavljam da mladja populacija ni ne zna ko je taj necovek ( @ Duke zna garanttopnik1 je napisao/la: i to pogotovo onaj prema Kini.
A ovi koji bi da aktuelna desavanja u svetu posmatraju iz perspektive Hladnog rata , pa to bi bilo isto kao kad bi ja raspravljao sa nekim navijacem Zeljeznicara da li je jaci Zeljo ili Zvezda u 2014. godini,a da obojica kao argument navodimo sastave ovih klubova iz 80-tih .
topnik1 je napisao/la:gunner4 i Tribalian dijele mišljenje po ko zna koji put. Slučajnost
Ne insinuiraj , preciziraj. Nije valjda neka " srpska zavera" na pomolu. rekao bih da ja i @ Gunner nismo iste nacionalnosti.
Upravo !Da ne pričamo o tome kako sebi priziva Njemačku a tebi Tursku
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
U zemlji koja je od 1463. pod okupacijom je valjda logično oplakivati odlazak najboljih okupatora i priželjkivati njihov povratakTribalian je napisao/la:Kawhi je napisao/la: al volio bih da nas Njemci zaklope.Turcima ostatak Balkana ko 1878.A i @ Kawhi me odusevljava , samo na potpuno drugaciji nacin . Jedini covek koji oplakuje odlazak okupatora i priziva povratak.
Povijest me uči da se oni tamo bolje slažu s Turcima,a mi s Njemcima.No ako mu smeta primio bih i njih u Panevropsku Uniju ili Sjedinjene Evropske DržaveDukeOfWellington je napisao/la:Da ne pričamo o tome kako sebi priziva Njemačku a tebi TurskuTribalian je napisao/la:Kawhi je napisao/la: al volio bih da nas Njemci zaklope.Turcima ostatak Balkana ko 1878.A i @ Kawhi me odusevljava , samo na potpuno drugaciji nacin . Jedini covek koji oplakuje odlazak okupatora i priziva povratak.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Oj jeste zakuhali, Trib šta fali da budeš turčin navijaš Za Crvenasšpor Zvjezdakshipor
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Bosna i Hercegovina je slobodna zemlja od 1918. , to sto su vasi politicari kao i hrvatski i srbijanski olos i sto bi prodali sve za saku novaca , to je druga prica.Kawhi je napisao/la: U zemlji koja je od 1463. pod okupacijom je valjda logično oplakivati odlazak najboljih okupatora i priželjkivati njihov povratak![]()
Sa njima ste se toliko dobro slagali da ste ih zajedno sa Srbima docekali puskama na sarajevskim bedemima.Povijest me uči da se oni tamo bolje slažu s Turcima,a mi s Njemcima.
Zainteresovan samo za Sjedinjene Jugoslovenske Drzave . Iako su se belosvetski hostapleri zajedno sa domacim izdajnicima trudili da obesmisle ovu ideju koliko god su mogli, ona se pokazala kao najbolja . Zakazali smo samo u sistemu zdravstva jer nismo nikad otvorili kliniku za lecenje komplexa. Nikakvi " regioni" ni " zapadni balkani" nece ubiti ime Jugoslavije NIKAD ! Sto pre to shvati popisana EU administracija, bice lakse i nama i njima.No ako mu smeta primio bih i njih u Panevropsku Uniju ili Sjedinjene Evropske Države
@ Helleru i Kawhi ne udarajte ispod pojasa i ne vredjajte najvece ime na ovim prostorima.
radite li vi šta pametno 
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
sad cu te ja osloboditi i poslati u banoviće...fali im kopača...Carli je napisao/la:Arbeit macht frei reče mudar čovjek!
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Heller je napisao/la:Oj jeste zakuhali, Trib šta fali da budeš turčin navijaš Za Crvenasšpor Zvjezdakshipor
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
A dobro i ja gotivim Kraljevinu.Draža mi je od Republike koja ju je naslijedilaTribalian je napisao/la: Bosna i Hercegovina je slobodna zemlja od 1918. , to sto su vasi politicari kao i hrvatski i srbijanski olos i sto bi prodali sve za saku novaca , to je druga prica.
Naši su veći ološ
Tada ih nismo poznavali.Mislili smo da nam opet dolaze MađariTribalian je napisao/la: Sa njima ste se toliko dobro slagali da ste ih zajedno sa Srbima docekali puskama na sarajevskim bedemima.![]()
Može ako će se zvat IlirijaTribalian je napisao/la: Zainteresovan samo za Sjedinjene Jugoslovenske Drzave . Iako su se belosvetski hostapleri zajedno sa domacim izdajnicima trudili da obesmisle ovu ideju koliko god su mogli, ona se pokazala kao najbolja . Zakazali smo samo u sistemu zdravstva jer nismo nikad otvorili kliniku za lecenje komplexa. Nikakvi " regioni" ni " zapadni balkani" nece ubiti ime Jugoslavije NIKAD ! Sto pre to shvati popisana EU administracija, bice lakse i nama i njima.
Evo ja planiram spavat.Čekam večeras 120 maraka na kladionicidubrava je napisao/la:radite li vi šta pametno
- samo_lijevo
- Kontakt:
sutra Matija Beckovic iznosi razloge zasto podrzava monarhiju.Tribalian je napisao/la:
Zainteresovan samo za Sjedinjene Jugoslovenske Drzave . Iako su se belosvetski hostapleri zajedno sa domacim izdajnicima trudili da obesmisle ovu ideju koliko god su mogli, ona se pokazala kao najbolja . Zakazali smo samo u sistemu zdravstva jer nismo nikad otvorili kliniku za lecenje komplexa. Nikakvi " regioni" ni " zapadni balkani" nece ubiti ime Jugoslavije NIKAD ! Sto pre to shvati popisana EU administracija, bice lakse i nama i njima.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Ti nisi mudar čovjek ^^dubrava je napisao/la:sad cu te ja osloboditi i poslati u banoviće...fali im kopača...Carli je napisao/la:Arbeit macht frei reče mudar čovjek!
Allegri je gospodin!
Kad ja odem u Begeš vodice me Trib da gledamo FMP u Areni
Nullius in verba
- Consigliere
- Kontakt:
@Duke..
Vrlo realno gledanje na stvari, ona u stvari i kako jeste. Nisam ni sumnjao
@Gunner je uspio izjednaciti SAD i S Koreju, eto koliko su neki ljudi zatupljeni! Druze, SAD nije nikakav zatvor kojim ga ti pokusavas predstaviti... Tamo, ako si radnik i sposoban i dobar student ti sigurno neces nayebati i ceka te svijetla buducnost. Ako je CIA mucila nekog zatvorenika, neko ce izgubti posao sigurno, a vjerovatno ce neko i u zatvor... Mozes li to ocekivati u Rusiji, Kini i drugim velesilama?
A, simpaticno je vidjeti kako ljudi misle da je Palestina bilo kakav bitan faktor u geopolitickim odnosima danas. Da ih sutra nestane ne bi niko mrdnuo prstom, nesto slicno kao i mi 92.
@Gunner je uspio izjednaciti SAD i S Koreju, eto koliko su neki ljudi zatupljeni! Druze, SAD nije nikakav zatvor kojim ga ti pokusavas predstaviti... Tamo, ako si radnik i sposoban i dobar student ti sigurno neces nayebati i ceka te svijetla buducnost. Ako je CIA mucila nekog zatvorenika, neko ce izgubti posao sigurno, a vjerovatno ce neko i u zatvor... Mozes li to ocekivati u Rusiji, Kini i drugim velesilama?
A, simpaticno je vidjeti kako ljudi misle da je Palestina bilo kakav bitan faktor u geopolitickim odnosima danas. Da ih sutra nestane ne bi niko mrdnuo prstom, nesto slicno kao i mi 92.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Ovo boldovano, ne znam da li si se zayebavao ili lupio ili nesto trece, ali ona jeste trebala da se zove tako . Jugoslovenski pokret iz prve polovine 19. veka (1840-tih) i jeste bio Ilirski pokret . I ovi nasi narodi u to vreme smatrani su Tracko -ilirskim. A stari ti je ljudina, ne znam gde su s tobom pogresili.Kawhi je napisao/la: Može ako će se zvat IlirijaA ne znam šta da ti kažem.Nisam živio u Jugi.Stari mi je veliki jugonostalgičar,al nekako to nisam pokupio od njega.No i pored toga podržavam svako brisanje granica
![]()
Bolje Pionir, bez zayebavanja, ne znam da li je u pitanju navika ili sta vec, ali nekako mi je uvek bolje nego u Areni.Heller je napisao/la:Kad ja odem u Begeš vodice me Trib da gledamo FMP u Areni
@Consigliere, sad ce da bude da ja opet kujem zavru sa Gunnerom
Hoce, ili taj zatvorenik ili neki radnik nekog propalog preduzeca u Srbiji.Ako je CIA mucila nekog zatvorenika, neko ce izgubti posao sigurno
Da dodam samo, da mi je americka kultura bliza od ruske, i da sam odrastao gledajuci americke filmove i serije , slusajuci americku muziku i da to radim i dan danas, kad mazem USA , ne mazem njenu prirodu, gradjane ili neki grad vec samo licemernu spoljnu politiku.
- Consigliere
- Kontakt:
@Trib, bilo kakva uporedba jednih i drugih moze samo doci od nekog ko Amere ne moze ocima gledati... To je moj rezon.
Yebiga, SAD je velesila... MORA imati koji orah u dzepu. I vjeruj, lakse mi je razumjeti kad neko iz Beograda ima kontra-americki stav, nego ko smatra Amere najvecim neprijateljima Islama, stvoriteljem Izraela i slicne gluposti.
Yebiga, SAD je velesila... MORA imati koji orah u dzepu. I vjeruj, lakse mi je razumjeti kad neko iz Beograda ima kontra-americki stav, nego ko smatra Amere najvecim neprijateljima Islama, stvoriteljem Izraela i slicne gluposti.
Fit Tony: I keep my friends close...
Begeš najljepši grad Jevrope nakon Rima i Beča.Heller je napisao/la:Kad ja odem u Begeš vodice me Trib da gledamo FMP u Areni
Gdje neću to znati.Volim historiju.Spomenuo sam jer mi je ljepše ime Ilirija od JugoslavijaTribalian je napisao/la: Ovo boldovano, ne znam da li si se zayebavao ili lupio ili nesto trece, ali ona jeste trebala da se zove tako . Jugoslovenski pokret iz prve polovine 19. veka (1840-tih) i jeste bio Ilirski pokret . I ovi nasi narodi u to vreme smatrani su Tracko -ilirskim. A stari ti je ljudina, ne znam gde su s tobom pogresili.( salim se)
Aj,laka vam noć zaboli me glava od politike.
Ma dobro , slazem se, nego kad sam pominjao pojam sobode, trebao sam u stvari reci " manipulativno poimanje pojma slobode" . Uporedjivati USA i S. Koreju isto je ko uporedjivati dupe i oko.Consigliere je napisao/la:@Trib, bilo kakva uporedba jednih i drugih moze samo doci od nekog ko Amere ne moze ocima gledati... To je moj rezon.
Ma ja sam njima oprostio dosta toga, kad nekog od njih sretnem ili me zaustave na ulici , uvek sam ljubazan i nikad ih ni popreko nisam pogledao. Nervira me samo sto se mesaju u sve , ajde sto nervira mene ja sam samo individualac iz Srbije. Poceli su opasno da nerviraju i Britance i Nemce i Francuze, i vecinu ostalih , koji se uveliku spremaju da im udare k.... novim finansijskim sistemom.I vjeruj, lakse mi je razumjeti kad neko iz Beograda ima kontra-americki stav
Heller je napisao/la:Ma može i u Pionir meni svejedno
@ Samo lijevo, i ja sam monarhista.
Zadnja izmjena: Tribalian, dana/u 17 dec 2014, 23:11, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.