Milsis da Dzeko cita forum ?BozePetra je napisao/la:Znam da ovo čitaš, a i ti znaš da ublehe lupetaju. Odmori tu nogu koliko treba pa ćemo dalje...
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Edin Džeko
Zar ne znas da mu je to hobi?BosnaSTL je napisao/la:Milsis da Dzeko cita forum ?BozePetra je napisao/la:Znam da ovo čitaš, a i ti znaš da ublehe lupetaju. Odmori tu nogu koliko treba pa ćemo dalje...

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Kritikovali smo ga pocesto al ...
Veliki pozdrav super momku i patrioti ... zelim mu oporavak sto prije. \
Legendo brz oporavak
Legendo brz oporavak
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Kritikovali i kad je trebalo i kad nije. I sa razlogom, a vise be razloga ili iz razzloga koji veze sa fudbalom nemaju. A protiv Izraela nam je reprezentacija bez Dzeke bas bajno izgledala. Ljepota jedna za gledati.kimbo je napisao/la:Kritikovali smo ga pocesto al ...
Legendo brz oporavak

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
-
- Kontakt:
Ova tema bolja od one viceva.
Zasto?samoposmatram je napisao/la:Ova tema bolja od one viceva.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
samo kad se sjetimkimbo je napisao/la:Kritikovali smo ga pocesto al ...
Legendo brz oporavak

Prilikom izvlacenja parova za 1/8 CL...
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
AC MILAN ponovo trazi napadaca. Jesu malo u krizi ali zato ce biti vece emocije kada ponovo zasiju u ligi prvaka i Serie A. Dzeko budi opet legenda nekog velikog kluba. Zna se koji je tebi najdrazi klub uvijek bio. To se nemoze platiti parama da budes legedna jednog takvog ili slicnog kluba. Za to se zivi.
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

Ma nema ništa od toga, Milan trenutno nema novca ni da ga kupi ni da ga ispoštuje sa visokom platom (a ja haman stekoh utisak da mu je to najvažnije).
Možda nekada u budućnosti, ali s obzirom da Milanu podhitno treba napadač i da sigurno neće bacati novce na iste profile igrača, rekao bih ništa od Džeke, pogotovo jer je tek potpisao novi ugovor i jer neće mrdati bar dvije naredne godine. Kad je mogao doći nije htio, je*aji ga sad.

Možda nekada u budućnosti, ali s obzirom da Milanu podhitno treba napadač i da sigurno neće bacati novce na iste profile igrača, rekao bih ništa od Džeke, pogotovo jer je tek potpisao novi ugovor i jer neće mrdati bar dvije naredne godine. Kad je mogao doći nije htio, je*aji ga sad.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Nema buducnosti. 28-29 godina to mu je sad ili nikad. U Atletico Madrid je zakasnio. Mozda jos Njemacki klubovi Bayer, Dortmund, Wolfsburg. Roma bi bila odlicna jer bi se nadavao golova sa Pjanicem. Samo ipak Milan je njegova prva ljubav. Dobro ako postigne puno golova sada poslje povrede onda neka ostane. Mada ako bude klupa neka spasi karijeru i bude opet legenda jednog veliko kluba. Nije sve u parama.rope11 je napisao/la:Ma nema ništa od toga, Milan trenutno nema novca ni da ga kupi ni da ga ispoštuje sa visokom platom (a ja haman stekoh utisak da mu je to najvažnije).![]()
Moze **** ako hoce biti legenda nekog velikog kluba i imat jos 3,4,5 super sezona iza sebe sada mu zadnji voz. A poslje 32,33 moze jos igrat na iskustvo kao Totti sada. On prvo mora da povrati renome jednog od boljih svijetskih napadaca.Carli je napisao/la:Može on u Milanu i sa 40 igrat'
Dobar je Edin, vratiće se on. Direktno sam govorio za Milan jer su sada baš loši pa zato.Ajax je napisao/la:Moze **** ako hoce biti legenda nekog velikog kluba i imat jos 3,4,5 super sezona iza sebe sada mu zadnji voz. A poslje 32,33 moze jos igrat na iskustvo kao Totti sada. On prvo mora da povrati renome jednog od boljih svijetskih napadaca.Carli je napisao/la:Može on u Milanu i sa 40 igrat'
Allegri je gospodin!
Zakasnio je on svugdje nažalost, na vrhuncu karijere bira novac - Siti, pa slijedi trpljenje tiranina Mancinija, kod Pelea također često nije bio prvotimac i šta on uradi, potpisuje ponovo novi ugovor iako mu je ovo bio zadnji voz da spasi karijeru jer je već u godinama. Nije mi ga žao jer je sam krojio sudbinu, ali mi jeste žao što nikada nije pokazao svoj puni potencijal, a imao ga je stvarno mnogo
Kako rekoh, odgovara Sitiju Džeko jer je odličan džoker sa klupe, skoro nikad povrijeđen, odgovara i Edinu Siti očigledno (dobra plata, već pozamašan broj trofejčića u vitrini), ali bojim se da Siti već skoro pa sigurno će dovoditi nekog jakog napadača što nimalo neće valjati po njega.
Milan je tražio Edina skoro svaki prelazni rok unazad par godina, al' šta ćeš, nije htio. A to da će biti prestar za par godina ne znači ništa, znaš da je Milan ionako uvijek volio takve.
Ma općenito je Serie A puna tih koji su već sa dvije noge u penziji, kad može Luca Toni zabijat, mogao bi i Edin u 32-oj.
Kako rekoh, odgovara Sitiju Džeko jer je odličan džoker sa klupe, skoro nikad povrijeđen, odgovara i Edinu Siti očigledno (dobra plata, već pozamašan broj trofejčića u vitrini), ali bojim se da Siti već skoro pa sigurno će dovoditi nekog jakog napadača što nimalo neće valjati po njega.
Milan je tražio Edina skoro svaki prelazni rok unazad par godina, al' šta ćeš, nije htio. A to da će biti prestar za par godina ne znači ništa, znaš da je Milan ionako uvijek volio takve.

Ma općenito je Serie A puna tih koji su već sa dvije noge u penziji, kad može Luca Toni zabijat, mogao bi i Edin u 32-oj.

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Haj valjda hoce Kemo kad ti tako kazes.Carli je napisao/la: Dobar je Edin, vratiće se on. Direktno sam govorio za Milan jer su sada baš loši pa zato.

Znam ja to sve jarane sto si ti naveo i sve se slazem. Nece on biti prestar za Milan sa 31-32 godine. Samo ja mislim da je bolje za njege da jos ovo 3-4 godine bude legenda nekog poznatog kluba ( a to Milan svakako jeste iako je u krizi trenutno ) jer on to jos moze poslje 32 jos samo moze igrati na iskustvo. Znaci sada jos uvijek moze jer ovdje ce biti uvijek u sijeni minimalno Aguera. I jos ce dovest nekog igraca vjerovatno Bonya jedini je problem sto oni traze ogromne pare inace bi ga vec doveli. Negredo, Balotetlli, Tevez svi su otisli poslje jedne sezone gdje nisu bili zadovoljni. I sta fali Tevezu i Negredu sada. Dobro Balotelli je druga prica on je kreten.rope11 je napisao/la:Zakasnio je on svugdje nažalost, na vrhuncu karijere bira novac - Siti, pa slijedi trpljenje tiranina Mancinija, kod Pelea također često nije bio prvotimac i šta on uradi, potpisuje ponovo novi ugovor iako mu je ovo bio zadnji voz da spasi karijeru jer je već u godinama. Nije mi ga žao jer je sam krojio sudbinu, ali mi jeste žao što nikada nije pokazao svoj puni potencijal, a imao ga je stvarno mnogo
Milan je tražio Edina skoro svaki prelazni rok unazad par godina, al' šta ćeš, nije htio. A to da će biti prestar za par godina ne znači ništa, znaš da je Milan ionako uvijek volio takve.![]()
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 17 dec 2014, 23:11, ukupno mijenjano 1 put.
Kemo, prosvjetitelj umaAjax je napisao/la:Haj valjda hoce Kemo kad ti tako kazes.Carli je napisao/la: Dobar je Edin, vratiće se on. Direktno sam govorio za Milan jer su sada baš loši pa zato.![]()
![]()
![]()

Allegri je gospodin!
Kemo prekuco. Sve sto je stariji to je jaci.Carli je napisao/la: Kemo, prosvjetitelj uma

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.