Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Gunner4
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Gunner4 » 18 dec 2014, 00:00

I tada pametni Obrenovici skontase da u politici nema brace i ljubavi i okrenuse se Svabama.
E posle britanske sluzbe odradise zadatak i uklonise normalnu dinastiju i dovedose svoje rodjake i djake Karadjordjevice...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 18 dec 2014, 00:03

@trib,majke mi moje ovaj Guner je tvoj monarhista.Ja se danas cudim kako moze na ovom forumu biti neko da pise konta Cemerike a za Rusiju :o :shock: kad ono tribov pajdas.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 18 dec 2014, 00:05

Gunner4 je napisao/la:I tada pametni Obrenovici skontase da u politici nema brace i ljubavi i okrenuse se Svabama.
E posle britanske sluzbe odradise zadatak i uklonise normalnu dinastiju i dovedose svoje rodjake i djake Karadjordjevice...

Naravno, zato prica o WW1, za one koji nesto znaju o tome, nikada nece poceti ni sarajevskim atentatom ni napadom AU monarhije na Srbiju, vec jedne majske noci te 1903. godine.
samo_lijevo je napisao/la:@trib,majke mi moje ovaj Guner je tvoj monarhista.Ja se danas cudim kako moze na ovom forumu biti neko da pise konta Cemerike a za Rusiju :o :shock: kad ono tribov pajdas.
Verujem da je @ Gunner samo jedan u nizu ljudi koji su videli koliko je sati na ovim prostorima a i sire.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 18 dec 2014, 00:09

Tribalian je napisao/la:
Heller je napisao/la: Znam i ja da su cigani :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Ozbiljno objasni kako misliš, nisu me nikad interesovali nit sam dublje zalazio u njihovu historiju.
:mrgreen:

Narod iz centralne Azije, neki kazu Iranskog porekla, koji je od 2. veka poceo da se mesa sa Slovenima dok nisu stigli na danasnje odrediste.

A ovo sa rusofilima , to je u vezi Berlinskog kongresa, kad su " braca" htela da naprave Veliku Bugarsku do Morave, ali nasao se tu Oto Fon Bizmark da im objasni neke stvari.
samo_lijevo je napisao/la:
ne kontam te sad nista

Hteo sam da kazem da mi ne delujes kao tip koji bi koristio ovu rec u bilo kom smislu, jel me sad razumes ? :)
Toj teorija, ko i rvacka, mada danas se mogu smatrat Slavenima, jer su se godinama miješali, a to carstvo je bilo južnoslavensko jer je imalo i Hrvate i Srbe i Bosance i ostale samo et zvalo se Bugarsko :mrgreen:
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 18 dec 2014, 00:11

Vidis ti danas teskih tema.Znaci uspjeli smo izgurati dan a da nije bilo umjetnika u vidu Sinana,Sabana i naravno kraljice Jane.Sto je najbitnije nismo se posvadjali,iako je bila plodna tema.Napredujemo!

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 18 dec 2014, 00:13

Heller je napisao/la:

Toj teorija, ko i rvacka, mada danas se mogu smatrat Slavenima, jer su se godinama miješali, a to carstvo je bilo južnoslavensko jer je imalo i Hrvate i Srbe i Bosance i ostale samo et zvalo se Bugarsko :mrgreen:
Bugarin, u stvari znaci nesto sto bi na nasem jeziku znacio termin " raja" , potpuno su izgubili nacionalni identitet pod Turcima.
samo_lijevo je napisao/la:Vidis ti danas teskih tema.Znaci uspjeli smo izgurati dan a da nije bilo umjetnika u vidu Sinana,Sabana i naravno kraljice Jane.Sto je najbitnije nismo se posvadjali,iako je bila plodna tema.Napredujemo!
Zato sto su se nasli ljudi slicnih interesovanja u isto vreme i na istoj temi, veliki doprines ide i Englezu iako se ja i on ne slazemo ni oko cega, ali je lik pismen i uvek dobrodosao sagovornik.

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 18 dec 2014, 00:17

Tribalian je napisao/la:
Zato sto su se nasli ljudi slicnih interesovanja u isto vreme i na istoj temi, veliki doprines ide i Englezu iako se ja i on ne slazemo ni oko cega, ali je lik pismen i uvek dobrodosao sagovornik.
ja to odavno govorim.
od vojvode se moze dosta nauciti,kamo srece da se i magica prikljuci.

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 18 dec 2014, 00:20

Nisam ja za Ruse uopste. Ja sam za uapostavljanje ravnoteze u svijetu pa ko god to bio.
Slomom SSSRa ravnoteza je narusena i jedna strana unistava svijet kako im se hoce.
Trenutno mi Rusi djeluju kao prvi koji mogu uspostaviti ravnotezu.
A prica o monarhiji je smijesna... Da bi imao monarhiju moras da imas dinastiju. Dinastija fali. Ona sposobna je iskorenjena ostala je ova sto rodjeni jezik ne mogu da savladaju. Jbte Dzenkins prica bolje od Ace prestalonaslednika. :urnebes:

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 18 dec 2014, 00:23

Tribalian je napisao/la:
ja to odavno govorim.
od vojvode se moze dosta nauciti,kamo srece da se i magica prikljuci.
Bila bi velika cast da se drugosrbijanac ukljuci ali slaba vajda. Diskutuje i on o ovakvim temama samo na nekom drugom forumu, mozda bih i ja tako, ali nemam zivaca za te druge forume, narocito one iz Srbije. Svsta mogu da svarim, ali kad mi neko krene o Ljoticu i Nedicu, analizama njih dvojice, tumacenju poteza i slicno... :puke:
Jbte Dzenkins prica bolje od Ace prestalonaslednika.
Kao i svaki strani diplomata koji provede vise od godinu dana u Srbiji. neverovatno nesto. A lik ni po cemu ne lici na nekog sa ovih prostora, pravi neki engleski aristokratcic.

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 18 dec 2014, 00:28

Trib koja je po tebi PRAVA SRPSKA dinastija :mrgreen:
Nullius in verba

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 18 dec 2014, 00:32

bte Dzenkins prica bolje od Ace prestalonaslednika. :urnebes:
ima li on rodbine? sestru?
Nedavno sam gledao na TV-u kako je dosla negdje gore oko Bijeljine da podijeli poklone djeci.Kad ona voditeljica govori evo kraljice ili nesto slicno tome,ne znam sada tacno.Kontam se kad su prije ovi iz RS-a nasli i kraljicu :urnebes: Baja je vrh,nema iznad njega niko. :mrgreen:
kad ta poce pricati,ma ni dva padeza da potrefi,rekoh sebi ovo su oni iz Kanade prestolasljednici.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 18 dec 2014, 00:50

Heller je napisao/la:Trib koja je po tebi PRAVA SRPSKA dinastija :mrgreen:
Ne znam druze . To su u ovom trenutku Karadjordjevici jer drugih nema. Mozda i ima , ali danas pripadaju drugim nacijama , uglavnom zapadno evropskim.
ima li on rodbine? sestru?
Nedavno sam gledao na TV-u kako je dosla negdje gore oko Bijeljine da podijeli poklone djeci.Kad ona voditeljica govori evo kraljice ili nesto slicno tome,ne znam sada tacno.Kontam se kad su prije ovi iz RS-a nasli i kraljicu :urnebes: Baja je vrh,nema iznad njega niko. :mrgreen:
kad ta poce pricati,ma ni dva padeza da potrefi,rekoh sebi ovo su oni iz Kanade prestolasljednici.
Samo princeza Jelisaveta , cerka Kneza Pavla, a rodbina su mu skoro svi iz evropskih kraljevskih kuca. Aleksandar ima 3 sina , i uvek moze da abdicira u njihovu korist.

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 18 dec 2014, 00:55

Aca je inace mislim i 27 (ne znam tacan broj) po redu na britanski tron. Tako da se nije zezati sa njim... :mrgreen:

A unuk mu je tek dileja... Prica mi jedan drug tamo Srbijanac sto ga upoznao. Bio pre neke 2 godine u Novom Sadu neki maraton i dosao taj lik da satro ucestvuje. Inace kaze nevidi dalje od nosa, a kada im je na tecnom engleskom poceo pricu slagati kako ga moraju uvazavati jer on je njihov kralj... Kaze htjeli neki likovi da ga biju... :urnebes:
Zadnja izmjena: Gunner4, dana/u 18 dec 2014, 00:58, ukupno mijenjano 1 put.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 18 dec 2014, 00:56

Gunner4 je napisao/la:Aca je inace mislim i 27 (ne znam tacan broj) po redu na britanski tron. Tako da se nije zezati sa njim... :mrgreen:
:urnebes: Kad @ Duke vidi ovo ima da se onesvesti. :urnebes:

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 18 dec 2014, 00:58

Ne to nego mislim historijski :mrgreen: s Acom bi bukvalno bilo ko u onom filmu kad izgine kraljevska porodica pa neki redneck iz Amerike naslijedi tron :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Mislim da bi na toj listi negdje treb´o biti i djed Lemmya iz Motorheada al ne i on i otac jer su se odrekli titule u skladu sa

[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: Heller, dana/u 18 dec 2014, 01:01, ukupno mijenjano 1 put.
Nullius in verba

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 18 dec 2014, 01:00

Sada ce Aca kao u onom filmu Sangajski vitezovi ili kako vec, da se uortaci sa nekim kineskim generalom kako bi u pozoristu smakao cijelu familiju... :urnebes:

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 18 dec 2014, 01:03

ko da je top lista nadrealista,kralj koji ne zna svoj jezik. :urnebes: :rol: ide li pussylips na dogovore?

Forster
Kontakt:

Post Postao/la Forster » 18 dec 2014, 01:07

Gunner4 je napisao/la:Aca je inace mislim i 27 (ne znam tacan broj) po redu na britanski tron. Tako da se nije zezati sa njim... :mrgreen:

A unuk mu je tek dileja... Prica mi jedan drug tamo Srbijanac sto ga upoznao. Bio pre neke 2 godine u Novom Sadu neki maraton i dosao taj lik da satro ucestvuje. Inace kaze nevidi dalje od nosa, a kada im je na tecnom engleskom poceo pricu slagati kako ga moraju uvazavati jer on je njihov kralj... Kaze htjeli neki likovi da ga biju... :urnebes:
Nema ga među nasljednicima, tako da Duke moze mirno spavati :mrgreen:
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 18 dec 2014, 01:09

Heller je napisao/la:
Ne to nego mislim historijski
@ Helleru ti si izgleda kvalitetan psihijatar neki. :mrgreen: Ulogovao sam se pre par sati kao monarhista, sad vec razmisljam o tome da sam ja u stvari republikanac. :lol: Ne mogu da izdvojim neku dinastiju bas, ali bih izdvojio Cara Dusana i Milosa Obrenovica, a moze i Uros prvi Nemanjic ( 1243-1276) .
Gunner4 je napisao/la:Sada ce Aca kao u onom filmu Sangajski vitezovi ili kako vec, da se uortaci sa nekim kineskim generalom kako bi u pozoristu smakao cijelu familiju... :urnebes:
Ako prati ovaj forum, siguran sam da razmislja o tome. :urnebes:
samo_lijevo je napisao/la:ko da je top lista nadrealista,kralj koji ne zna svoj jezik. :urnebes:
Sta god mi pricali, ispostavilo se da su to najveci i najbolji politicki, geopoliticki i ekonomski analiticari na prostoru YU. :mrgreen:

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 18 dec 2014, 01:15

Šta misliš o Kotromonaćima i oni su bili dobri, Tvrtko je kvalitetno vlado, imo "Veliku Srbiju" prije Sanu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

http://www.klix.ba/magazin/film-tv/zbog ... /141217170" onclick="window.open(this.href);return false;

:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Nullius in verba

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.