Gunner4 je napisao/la:Aca je inace mislim i 27 (ne znam tacan broj) po redu na britanski tron. Tako da se nije zezati sa njim...
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Ne to nego mislim historijski
s Acom bi bukvalno bilo ko u onom filmu kad izgine kraljevska porodica pa neki redneck iz Amerike naslijedi tron

Mislim da bi na toj listi negdje treb´o biti i djed Lemmya iz Motorheada al ne i on i otac jer su se odrekli titule u skladu sa
[youtube][/youtube]
Mislim da bi na toj listi negdje treb´o biti i djed Lemmya iz Motorheada al ne i on i otac jer su se odrekli titule u skladu sa
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: Heller, dana/u 18 dec 2014, 01:01, ukupno mijenjano 1 put.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Sada ce Aca kao u onom filmu Sangajski vitezovi ili kako vec, da se uortaci sa nekim kineskim generalom kako bi u pozoristu smakao cijelu familiju... 
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
- samo_lijevo
- Kontakt:
ko da je top lista nadrealista,kralj koji ne zna svoj jezik.
ide li pussylips na dogovore?
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nema ga među nasljednicima, tako da Duke moze mirno spavatiGunner4 je napisao/la:Aca je inace mislim i 27 (ne znam tacan broj) po redu na britanski tron. Tako da se nije zezati sa njim...
A unuk mu je tek dileja... Prica mi jedan drug tamo Srbijanac sto ga upoznao. Bio pre neke 2 godine u Novom Sadu neki maraton i dosao taj lik da satro ucestvuje. Inace kaze nevidi dalje od nosa, a kada im je na tecnom engleskom poceo pricu slagati kako ga moraju uvazavati jer on je njihov kralj... Kaze htjeli neki likovi da ga biju...
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
@ Helleru ti si izgleda kvalitetan psihijatar neki.Heller je napisao/la:
Ne to nego mislim historijski
Ako prati ovaj forum, siguran sam da razmislja o tome.Gunner4 je napisao/la:Sada ce Aca kao u onom filmu Sangajski vitezovi ili kako vec, da se uortaci sa nekim kineskim generalom kako bi u pozoristu smakao cijelu familiju...
Sta god mi pricali, ispostavilo se da su to najveci i najbolji politicki, geopoliticki i ekonomski analiticari na prostoru YU.samo_lijevo je napisao/la:ko da je top lista nadrealista,kralj koji ne zna svoj jezik.![]()
Šta misliš o Kotromonaćima i oni su bili dobri, Tvrtko je kvalitetno vlado, imo "Veliku Srbiju" prije Sanu

http://www.klix.ba/magazin/film-tv/zbog ... /141217170" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.klix.ba/magazin/film-tv/zbog ... /141217170" onclick="window.open(this.href);return false;
Nullius in verba
Kotromanice postujem. Ako gledamo objektivno oni su kraljevi svih nas ovde i to su im svi i priznavali. Posle Dusanove smrti , nastao je haos, svaka budala htela za nekog vladara da se proglasi ( malo podseca na aktuelnu politicku scenu). U vreme Kosovske bitke, Kotromanici su bili kraljevi i Bosne i Srbije , a njih je priznavao Lazar a Lazara je priznavao narod, tako da nije bilo spora. U to vreme je Bosna bila na udaru sa raznih strana , tako da im nije bilo lako , mnogo toga bi ostalo iza njih da nisu morali svaki cas da trce u neku bitku i da se razracunavaju sa bahatom vlastelom i stranim osvajacima. Kad sam vec pomenuo i Tvrtka i Lazara , pretpostavljam da znas da je ova sadasnja i ondasnja i buduca granica Srbije i BIH nastala bas za vreme vladavine njih dvojice. Svrgavanjem Nikole Altomanovica utvrdjena je granica na Drini, jer ovaj zauzimao i jedan deo i sa ove i sa one strane Drine. A istorija ga pamti ne bas kao dobrog coveka. I tako ono Altomanovica sto je preteklo zavrsise @ Helleru kod tebe u kraju.Heller je napisao/la:Šta misliš o Kotromonaćima i oni su bili dobri, Tvrtko je kvalitetno vlado, imo "Veliku Srbiju" prije Sanu![]()
![]()
& $ " " & " ? " $ $ & $ ?. ? ? је " $ " " " ?, а & $ Усоре " ?. $ & у & ? " ?. & $ & ? " 3 $: ? (?), " " - $ ". " ? & (/) $ " статус па ' ' " ? ? ($ $) у & ". Ове $, ", су $ 155О. - 1560. $. ? са & ($) у " саграђена 1563. $, $ је '-& " ? $ "." $ су, у ", ? " - " $ $, " су $ ' " & & " ?.
Nisam nista drugo ni ocekivao.Bosniacum Lilium je napisao/la:![]()
Vidim neke provokacije iz Raške Trib 
Nullius in verba
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Evo upravljam stabom za autonomiju Sandzaka iz Sarajeva
Trenutno sve snage sam polozio na to da sto prije palim iz ovog ukletog podnevlja Balkana, sretno svima koji zele da se bore za svoje ideale
Trenutno sve snage sam polozio na to da sto prije palim iz ovog ukletog podnevlja Balkana, sretno svima koji zele da se bore za svoje ideale
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Momčiluci smirite strasti, nemojte da vas preko štele ubacim u anketu za kantu godine 
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Evo, popio ksalol. Otisao sam. Sve je u redu.Virtu4l je napisao/la:Momčiluci smirite strasti, nemojte da vas preko štele ubacim u anketu za kantu godine
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Bez skoro ispaljene rijeci postadoh negativac 
[youtube][/youtube]Heller je napisao/la:
[youtube][/youtube]
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
Sad znaš kako je meniBosniacum Lilium je napisao/la:Bez skoro ispaljene rijeci postadoh negativac
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Ali opet onaj post kad si rekao da ne vide vise s PapetomVirtu4l je napisao/la:Sad znaš kako je meniBosniacum Lilium je napisao/la:Bez skoro ispaljene rijeci postadoh negativac
A bas tebi kao krivo sto si negativac, tebe je Pape iskeširao za one postove
Nije još sve, čekamo ovu otpremninu iz saveza 
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Dobro je bilo dok je moglo. Mene skinuli s platnog spiska, tako i ja odustah od foruma. Kad to legne treba zvati Legendu da malo dijet' dodje u Sarajevo, da vidi svijeta
bili smo veliki ahbabi dok se nije zaposlio
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Izdajnik, k'o Nurkić, dolari ih obojicu omađijali
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.