Mirza Teletović

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

Ajax
Kontakt:

Re: Mirza Teletović

Post Postao/la Ajax » 18 dec 2014, 04:19

mirzatele je napisao/la:Covjek je zelio da izgubi i uspio je, bravo Hollins

Laku noc momci :salut:
Laku noc jaro. :salut: :salut:

baglama
Kontakt:

Post Postao/la baglama » 18 dec 2014, 04:20

Koje **** ovaj Hollins, jedino Mirzu kaznjava bas svaki put kad napravi propust u odbrani...iako na ovoj trici nije nista mogao

Nek ti mrtvi JJ radi sta hoce, pa i masi tri slobodna bacanja za redom, camugo glupa

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 18 dec 2014, 04:20

Gosp. Hollinsu vrijeme je da napustis uzavrelu klupu !!! Idi kuci izmisljaj toplu vodu i zahvali se bogu sto ti je dao sve u zivotu a ni ti neznas zasto :mrgreen: .. Mirza ovo ako mozes trpit i sebi dopustit onda skidam ti kapu ! Kao gleda na defanzivu ovaj trener a cim malo dodje ozbiljnija ekipa puse sve redom. JJ navikan igrac definitivno,idi uci bacat slobodna :tralala:
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

jasta
Kontakt:

Post Postao/la jasta » 18 dec 2014, 04:21

holins se drogira.

BosnaSTL
Kontakt:

Post Postao/la BosnaSTL » 18 dec 2014, 04:21

Mirza nece vise ni da igra odbranu.Mislis da ce biti uskoro razmijenjen .Kad lose ide Mirza je prvi na klupi .Mirza bjez i ne okreci se.

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 18 dec 2014, 04:22

Ipak ja mislim da je vrijeme Mirzi da bjezi iz ove smjesne ekipe a neka nju i dalje vodi Hollins :D
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 18 dec 2014, 04:23

To je to Mirza je svoje odradio u napadu dobar, odbrana tu i tamo nije onako kako on to može, ali šta da se radi valja narednu čekati.

Petak na subotu protiv Cleveland-a u 01.30h ;)
Zadnja izmjena: Janez, dana/u 18 dec 2014, 04:24, ukupno mijenjano 1 put.

baglama
Kontakt:

Post Postao/la baglama » 18 dec 2014, 04:23

Vedatore, jel ides spavat ili cekas drzavnog neprijatelja no 1 u pola 5? :) Ja gledam Juku poluvrijeme pa sta bude...Bice zanimljiv duel s Howardom, vidjecemo jel ovo danas ostavilo traga na Juki, hoce li napravit masu gresaka

Freaza
Kontakt:

Post Postao/la Freaza » 18 dec 2014, 04:24

Kad sam jas rekao da je Hollins pakašššššš :kafa:

Jedan je Kidd :bih:

vedator
Kontakt:

Post Postao/la vedator » 18 dec 2014, 04:25

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 18 dec 2014, 04:25

baglama je napisao/la:Vedatore, jel ides spavat ili cekas drzavnog neprijatelja no 1 u pola 5? :) Ja gledam Juku poluvrijeme pa sta bude...Bice zanimljiv duel s Howardom, vidjecemo jel ovo danas ostavilo traga na Juki, hoce li napravit masu gresaka
Dobar je Juka samo valja zaspat. :shifty: :shifty:
Freaza je napisao/la:Kad sam jas rekao da je Hollins pakašššššš :kafa:

Jedan je Kidd :bih:
slika

BosnaSTL
Kontakt:

Post Postao/la BosnaSTL » 18 dec 2014, 04:28

Nek mu igra Jefferson pa ce svaku tekmu zabiti ispod 90 koseva.

vedator
Kontakt:

Post Postao/la vedator » 18 dec 2014, 04:29

baglama je napisao/la:Vedatore, jel ides spavat ili cekas drzavnog neprijatelja no 1 u pola 5? :) Ja gledam Juku poluvrijeme pa sta bude...Bice zanimljiv duel s Howardom, vidjecemo jel ovo danas ostavilo traga na Juki, hoce li napravit masu gresaka
Ma idem spavat ko će bit budan još 2 i po sata :mrgreen: , ajte ln. :wave:

dziza_23
Kontakt:

Post Postao/la dziza_23 » 18 dec 2014, 04:30

Zivim za dan kad ce otic iz ove smijesne ekipe, pa kako gadljivu kosarku igraju, to je nevjerovatno, ruzno ih gledat cak i kad pobjedjuju.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 18 dec 2014, 04:36

Hollins ga ocigledno ne podnosi, zna on statistiku i sve, mislim da je jedini Mirza na plusu zavrsio veceras, mora cekat trade
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

BosnaSTL
Kontakt:

Post Postao/la BosnaSTL » 18 dec 2014, 04:39

dziza_23 je napisao/la:Zivim za dan kad ce otic iz ove smijesne ekipe, pa kako gadljivu kosarku igraju, to je nevjerovatno, ruzno ih gledat cak i kad pobjedjuju.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
:lol: :lol: Dobari jarane nisam nasmijo ovako na neciji komentar odavno.

suhakrpa
Kontakt:

Post Postao/la suhakrpa » 18 dec 2014, 10:37

Definitivno nesto se stima na relaciji Mirza-Hollins. Nakon svake greske Mirza ide na klupu i sinoc je imao ubjedljivo najmanju minutazu od svih startera. U napadu sve to funkcionise dobro, dok u odbrani nije bilo bas idealno. Da Mirza sam pravi greske, donekle bi se i moglo razumjeti, ali kada svi grijese, a Mirza ispasta za to, onda nesto nije u redu.

Nadam se da je ovo nagovjestaj nekog trade-a i da cemo Mirzu uskoro gledati u drugoj ekipi.

BigDaddy
Kontakt:

Post Postao/la BigDaddy » 18 dec 2014, 12:07

nije ga hollins uopste kaznjavao vec mirza jos nije na 100% nakon one povrede

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 18 dec 2014, 12:28

Ovo pretjeravanje sa Mirzinom odbranom raste sve apsurdnije iz dana u dan. Haj sto mnogi ameri pretjeravaju i zele da pokazu Mirzu kao nekog juniora ali i ovde na forumu. Nets je jedan olos od ekipe, kod njih nema igre nit pravila nit ideje sa istom. I u takvom timu vrlo rijetko ko odigra perfektne utakmice i u fazi napada i odbrane.

Trade je u ovoj situaciji najrealniji potez ako se gleda sa sportskog aspekta. Mirza sa Netsom nece nikad vidjeti prsten a bogami ni drugu rundu Play-Offa tako da ta neka prica o nekom sampionatu je prica za malu dijecu.

Medjutim. Ako je njemu lijepo (a sto ne bi bilo) u New Yorku, onda nek potpise novi ugovor i nek se pomiri sa sudbinom. Medjutim sumnjam da ce situacija biti bolje i iduce sezone. Tek su dobili jos dvoje dijece i mozda bas zbog te cinjenice ne zeli/zele da idu iz Brooklyna.

Tako da malo sabura za mnoge ovdje nebi skodilo. Zasto se nervirati zbog cinjenica sto Mirza ne dobija minutazu, koju on hajmo reci zasluzuje, kada to njemu kao prvom ne skodi. Ili mozda skodi, ali je se pomirio sa cinjenicom...

Kako god Mirza sretno u nastavku, ali znaj jednu stvar, hajra u Brookyn Netsu nema. Ali pametan si ti covjek, znas ti to vec.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 18 dec 2014, 12:40

sajo10 je napisao/la:Ovo pretjeravanje sa Mirzinom odbranom raste sve apsurdnije iz dana u dan. Haj sto mnogi ameri pretjeravaju i zele da pokazu Mirzu kao nekog juniora ali i ovde na forumu. Nets je jedan olos od ekipe, kod njih nema igre nit pravila nit ideje sa istom. I u takvom timu vrlo rijetko ko odigra perfektne utakmice i u fazi napada i odbrane.
Nisam te sinoc vidio na forumu pa tako cisto sumnjam da si gledao utakmicu. Mirza je sinoc igrao odbranu na nivou svoje rookie sezone, znaci uzasnu. Pri tome ne mislim na kompletnu igru u odbrani, nego na pick n roll, gdje je bukvalno u svakom, ali bas svakom, napadu kada se igrao na njega pick ispadao i ostavljao samog svog igraca. To je nedopustivo jer on ne zabija 30 poenta po tekmi pa da moze imati taj luksuz. On mora popraviti igru u odbrani u vec navedenom segmentu, jer ce i u drugim ekipama imati problema s minutazom... Ovo nije nikakvo pretjerivanje, da je u pitanju Plumlee i da je on igrao sinoc odbranu na nacin kao Mirza, valjali bi viceve na njegov racun do 6 ujutro... Malo objektivnosti nije na odmet iako je nas...

Nije on uvijek los, ali ove dvije utakmice nakon povrede je stvarno bio tanak u odbrani...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.