FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

Aragon
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Aragon » 18 dec 2014, 11:21

champions1921 je napisao/la:@duska
Kod vas je samo Radovac iz vaseg omladinskog pogona.. Kod nas su Bajic, Sadikovic, Memija standardni prvotimci, dok su Kjosevski, Hadziahmatovic, Grebenar dobijali prilike.. Ne znam sto si uporan ali ovo su cinjenice i ispadas poprilicno glup zato sto ih zelis opovrgnuti.. U pauzi ce se prikljuciti jos neki omladinci..
Plakalo, Handzic?
Ako vec sitnicarite ;)
Handzic cak igrao i protiv Borusie.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

lev77
Kontakt:

Post Postao/la lev77 » 18 dec 2014, 11:49

zna li ko sta je za novogodisnje paketice? hoce li biti opet?

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 18 dec 2014, 12:54

Nije mi jasno zašto ljudi ne idu na web stranicu kluba.
Nedavno neko tvrdi da klub nema oficijelne stranice!!!! A samo tog dana kad on to ovdje tvrdi,imate tri aktualne informacije vezano za klub. Između ostalog i informacija o novogodišnjim paketicima.Detaljno,jasno,gdje prijave,do kad prijave,cijena,podjela...

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 18 dec 2014, 13:12

ne mora niko ići ako neće. samo nek' ne sere da nešto nema što ima.

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 18 dec 2014, 13:24

ChWilla je napisao/la:ne mora niko ići ako neće. samo nek' ne sere da nešto nema što ima.
Ma jasno.
Ovaj sto pita za novogodišnje paketiće me je ponukao da to napišem. Čovjek koristi internet, ali očigledno nema naviku otići na stranicu kluba.

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 18 dec 2014, 13:48

slika
Mexico :tokralju:
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 18 dec 2014, 13:57

:facepalm:
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 18 dec 2014, 14:07

svakako je vrijeme poslije ručka, pa ako raja ne padnu sa ručka neće valjda ni sa kortea.

perodeformero
Kontakt:

Post Postao/la perodeformero » 18 dec 2014, 14:09

zelio bih obradovati jednu osobu pa me interesuje je li moguce u necije ime izvaditi clansku, hvala unaprijed

fkzeljo1921
Kontakt:

Post Postao/la fkzeljo1921 » 18 dec 2014, 14:25

perodeformero je napisao/la:zelio bih obradovati jednu osobu pa me interesuje je li moguce u necije ime izvaditi clansku, hvala unaprijed
moguće je...tako sam i ja jednog mališana obradovao ;)

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 18 dec 2014, 14:29

Koliko cemo dobiti od Hajradinovica?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

ludomanija
Kontakt:

Post Postao/la ludomanija » 18 dec 2014, 15:15

Skupi su paketići. Naprimjer ja mora kupiti dva, a to je 80 KM. To mi je baš preskupo. Trebali su staviti jedne skuplje, jedne jeftinije da svako izabere. Ovako opet promašaj, niti vidim da će iko toliko platiti.

adi93
Kontakt:

Post Postao/la adi93 » 18 dec 2014, 15:28

Almir Memić: Želim afirmisati mlade igrače i osigurati plasman u Evropu

Nakon što je smijenjen Admir Adžem, za šefa stručnog štaba FK Željezničar izabran je Almir Memić. S njim smo razgovarali o njegovim očekivanjima i planovima za naredni period.

Memić nije krio zadovoljstvo što će po drugi put voditi tim sa Grbavice.

"Zadovoljan sam i drago mi je što sam dobio novu šansu. Dat ću sve od sebe da je maksimalno iskoristim. Zahvalan sam čelnicima kluba koji su mi ukazali povjerenje. Sada imam više obaveza, ali je uz mene i sportski direktor Amar Osim, koji će mi sigurno mnogo pomoći na putu ostvarivanja vizije i ciljeva našeg kluba", izjavio je Memić za portal Klix.ba.

Prvo što će novi trener uraditi je analiza igračkog kadra i plan priprema.

"Moram održati sastanak sa sportskim direktorom i analizirati postojeći igrački kadar te se dogovoriti za broj prijateljskih utakmica koje ćemo odigrati tokom priprema, rekao je Memić.

Za novog trenera je izabran na jučerašnjem sastanku čelnika FK Željezničar, a pred njega su postavljeni određeni ciljevi.

"Klub već ima jasne ciljeve na kojima ja moram nastaviti raditi. Želimo jednu od četiri pozicije u vrhu i plasman u Evropu, a također je važno da afirmišemo mlade nogometaše. Od mene je zatraženo i da podignem nivo igre ekipe na viši nivo", otkrio je šef stručnog štaba tima iz Doline ćupova.

Još uvijek nije poznato da li će ekipa ostati na okupu ili će ponovo ostati bez nekoliko igrača. Osim toga, teško je vjerovati u dolazak zvučnih pojačanja.

"Imamo ponude za nekoliko naših igrača, pa još uvijek ne znam da li će biti odlazaka. Što se tiče pojačanja, svima je poznato da u ovom trenutku klub nema novca za zvučna imena. Ipak, ne isključujem dolazak nekog manje poznatog igrača koji zadovolji naše kriterije", kazao je Memić.

On je pohvalio ekipu Željezničara koja je nastupala u jesenjem dijelu prvenstva.

"Postojeći kadar ima veliki potencijal. Radi se o mladoj ekipi koja još može napredovati i koja može puno napraviti".

U Željezničaru namjeravaju dati priliku još nekim mladim igračima.

"Već na pripremama će nam se priključiti igrači iz omladinskog pogona za koje zaključimo da to zaslužuju svojim kvalitetom. O tome ću razgovarati sa svojim saradnicima, ali je sigurno da ćemo priliku dati dvojici ili trojici mladih igrača", izjavio je Memić.

Na suđenje u protekloj sezoni se nije žalio.

"Zadovoljan sam suđenjem, činjenica je da je sve bolje iz sezone u sezonu. Nemam nijednu zamjerku".

Prema njegovom mišljenju, postoje tri najozbiljnija kandidata za titulu.

"Široki Brijeg, Sarajevo i Zrinjski su kandidati za titulu, a tu smo i mi, iako oni imaju bolje šanse. Što se tiče ispadanja iz lige, izdvojili su se Mladost Velika Obarska i Radnik Bijeljina", rekao je Memić.

Ponovo je aktuelna ideja o smanjenju broja klubova u Premijer ligi BiH, a novi trener Plavih ju je podržao.

"To bi bio pravi potez, jer bi koncentracija kvalitetnih igrača bila u tih 10 ili 12 klubova. Kvalitet bh. nogometa bi se poboljšao, bilo bi više publike, više interesantnih utakmica i derbija", završio je Memić.

habib
Kontakt:

Post Postao/la habib » 18 dec 2014, 15:54

Samo ga ko boga molim da ih spremi kondiciono, trebaju biti duplo spremniji nego ovu polusezonu da bi nesto postigli
habib

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 18 dec 2014, 15:56

AsharaK je napisao/la:Koliko cemo dobiti od Hajradinovica?
Sezona provedena u nasem OP donosi 0,5%.. Ja ne znam koliko godina je on bio clan naseg OP.. Znam da je u sezoni kada je otisao u Olimpik mogao nastupati za juniore.. U pitanju ce biti neka simbolicna cifra.. Ako transfer bude 300k eura onda mozda dobijemo nekih desetak milja eura otprilike.. Nista vrijedno spomena..
BUDI ŽELJO !!!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 18 dec 2014, 16:00

Ma nema veze što je simbolično, znači nam svaka markica.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 18 dec 2014, 16:28

Naravno da znaci zato je prioritet izboriti europu i sve ispod toga bi bia katastrofa s obzirom na trenutno stanje.. Sam izlazak donosi stotinjak hiljada eura a realno je ocekivati da se moze proci to prvo pretkolo i eto ti preko 200k eura.. Pitanje je hocemo li imati snage, sa ovim igrackim kadrom i plus uz eventualne odlaske bitnijih igraca, izboriti tu europu ako se koliko toliko ne pojacamo.
BUDI ŽELJO !!!

InatSilanBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilanBosanski » 18 dec 2014, 17:21

Subota svi na kosarku ;)

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 18 dec 2014, 18:23

Hajradinović je bio sa mnom u OP 2006. , ne znam jel se sve računaju, ako jeste onda je 6 godina bio (ako se ne varam).
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

ultrassa1921
Kontakt:

Post Postao/la ultrassa1921 » 18 dec 2014, 18:48

je li iko bio u onoj nasoj kucici i zna li koliko je onaj jastuk strumf?
Manijaci Zeljini

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.