A cuj, mi smo toplokrvan i impulsivan narod, nema kod nas sredine i odmjerenih komentara. Svi ti izljevi mrznje proizilaze iz nemoci jer Juka mimo svih drugih reprezentativaca dovodi pod veliki znak pitanja svoj nastup na EP. Ne mislim da mrzi iko ovdje Juku ono iskonski iz dubine duse, zato sto je ovakav ili onakav.nerminh74 je napisao/la:ako ga zovne dusko igracefilip13 je napisao/la:je li nurkić stvarno izjavio da neće igrati na eurobasketu?
a ja pišem imena svih ovih koji kake po njemu i kada juka zaigra za repku i pocne razvaljivati ni jednom neću dati da a napiše
Juka i njegov menadzer u ovome svemu nisu ni sekunde neduzni i nije OK da se obstruiraju pokusaji saveza da se sjedne i razgovara. Ako je Harun 5 puta javno izjavio da hoce da sjedne s njim i da se nadje rjesenje, onda je valjda u interesu svih nas da se sjedne i ostave po strani razne sujete i dignuti nosevi... Postoji nesto sto se zove visi interes. Postoji nesto sto se zove oprost. Treba pokusati naci rjesenje, ovakvom linijom kojom se vodi Jusuf necemo naci nikakvo konstruktivno rjesenje.
Ja ne znam da li bi BiH profitirala da sutra ne bude Haruna i co. u savezu, ipak se mora uzeti u obzir da se isti raspadao prije njega i s obzirom na stanje u drzavi vrlo je moguce da tako bude ponovo ako on ode. Situacija u drzavi nikada nije bila gora, ako je savez bio u klincu kada je bilo vise para u drzavi, kako se nadati nekoj renesansi da sutra dodju novi ljudi... Ja ipak smatram da su i Harun i Jusuf pozitivne osobe i bitne za BiH i volio bih da nadju neku rijec pomirenja. A po svoj trenutnoj prici je Juka taj koji to ne zeli i to je ono sto izaziva revolt.