FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Pitar6785
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Pitar6785 » 17 dec 2014, 21:11

Pitam se na Dinamo (a I na saida Ako je izabro Osnjek umjesto nas ) bolje igrat u FK Sarajevu za manje pare nego u osjeku a vjerujem da cak bi mu mi Dali vise kesa...

Ako nam nece prodat stadion kosevo ili dat koncesiju na 100 godina ja bi gradio novi stadion..

Koja lokacija bi nam najbolje odgovarala Ako bi amidza odlucio da bilduje novi stadion...

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 17 dec 2014, 21:27

Pitar6785 je napisao/la: Ako nam nece prodat stadion kosevo ili dat koncesiju na 100 godina ja bi gradio novi stadion..

Koja lokacija bi nam najbolje odgovarala Ako bi amidza odlucio da bilduje novi stadion...
Ja se nadam da ćemo naći zajednički jezik i da će Koševo prepustiti, prodati, ili šta već nama. Što se tiče neke nove lokacije za stadion tu će biti studije i studije izvodljivosti, ali pored Betanije nekako su najbolje ove dvije lokacije u Novom Gradu.
slika
Ne znam, možda je gradnja na ovoj lokaciji u crvenom kvadratiću teško izvodljiva radi konstitucije terena.
U svakom slučaju ne vjerujem da ćemo se mi nešto o tome puno pitati. ;)

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 17 dec 2014, 21:37

Ocekujem ravnopravan tretman od strane moderacije i da bude banovan svaki navijac Zeljeznicara koji bude pisao na ovoj temi, bez ovzira na sadrzaj posta. Evo vidim da se nasi tamo banuju bez da su vrijedjali ili nesto slicno. Ovdje navijaci Zeljeznicara psuju i vrijedjaju clanove nase uprave, nazivaju ih kriminalcima, bez ikakvih sankcija.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 17 dec 2014, 21:41

Konstantno trollanje = ban. To je valjda logično. I pored teme Sarajevo vs Željezničar općenito, nađe se njih nekoliko da trolla na temi gdje nije mjesto za to. A hajd ti sad premotaj nekoliko stranica unazad na ovoj temi, i reci mi na kojoj je posljednji post navijača FKŽ ( a da izuzmeš ovaj moj naravno ) ili još bolje, nađi ga, a da je bio provokacija
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 17 dec 2014, 21:42

shzna je napisao/la:Konstantno trollanje = ban. To je valjda logično. I pored teme Sarajevo vs Željezničar općenito, nađe se njih nekoliko da trolla na temi gdje nije mjesto za to. A hajd ti sad premotaj nekoliko stranica unazad na ovoj temi, i reci mi na kojoj je posljednji post navijača FKŽ ( a da izuzmeš ovaj moj naravno ) ili još bolje, nađi ga, a da je bio provokacija
Upravo prijavljen onaj post gdje neko naziva bez ikakve osnove i dolaza Ibrakovica kriminalce.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 17 dec 2014, 21:46

I hajd kad si prijavio to, da ti kažem da je na forumu dozvoljeno govoriti ovim "poznatijim" licima šta hoćeš i kako hoćeš, oni ne odgovaraju za to. Kao što neki vaši govore Ivici šlagiran, Osimu seljak, debil ovo ono, tako i naši mogu za vašu upravu, zar ne? Bitno je samo da ne dođe do vrijeđanja među forumašima, mada se i tu nekad gleda kroz prste, a ne znam što. Eto da ne idemo u off dalje i da ne spamamo temu, sretno ti u tim protestima. :wave:
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 17 dec 2014, 21:47

Posto i ti trolas na nasoj temi, shodno vecerasnjoj praksi, ocekujem od moderacije da i tebe banuje na sedam dana.

Petronas
Kontakt:

Post Postao/la Petronas » 17 dec 2014, 22:04

Aragon je napisao/la:Posto i ti trolas na nasoj temi, shodno vecerasnjoj praksi, ocekujem od moderacije da i tebe banuje na sedam dana.
Zar nismo ništa naučili, kantičarima se sve tolerira, naši se banuju za sitnice, posebno u vrijeme kad je podmlađivanje u punom zamahu (npr strucni stab) , smiješno ...

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 17 dec 2014, 22:30

Meni strunfici kad pisu na nasu temu su smjesni, (treba ih banovat sve Redom) al nemogu vjerovat da neko od nas voli otic na smetljiste da tamo nesto pise(I treba bit banovanja ko god da pise I tamo)

Hilmo hvala brate nisu lose lokacije, netreba se puno natezat sa ovim lopovima u opstina Ako hoce nek nam daju stadion Ako nece gradit novi Posto Ako ove 2015 ne odemo u grupu sigurno cemo abd 2016 .. A igranje u zenici bi nas kostalo sigurno finog stadioncica od 25000 sjedeci mjesta...

alinho
Kontakt:

Post Postao/la alinho » 17 dec 2014, 23:08

Pitar6785 je napisao/la:Meni strunfici kad pisu na nasu temu su smjesni, (treba ih banovat sve Redom) al nemogu vjerovat da neko od nas voli otic na smetljiste da tamo nesto pise(I treba bit banovanja ko god da pise I tamo)

Hilmo hvala brate nisu lose lokacije, netreba se puno natezat sa ovim lopovima u opstina Ako hoce nek nam daju stadion Ako nece gradit novi Posto Ako ove 2015 ne odemo u grupu sigurno cemo abd 2016 .. A igranje u zenici bi nas kostalo sigurno finog stadioncica od 25000 sjedeci mjesta...

Ja licno obozavam otici na njihov pdf i malo bockati, i na kraju krajeva zasto ih i postedjeti bockanja kad su sada idealan kandidat za to, a svi znamo koliko oni vole iskoristiti svaku priliku da nas bockaju kad im se ukaze!!!

Nego bi mi svi trebalim od jednom na njihovom pdf.-u napisati neku simpaticnu provokaciju, ali da nas ima bar 20 :mrgreen: :mrgreen:

A sto se tice izgradnje stadiona, necemo mi to jos dugo vidjeti nazalost, i jedina nam je opcija koncesija!!!

isko1807
Kontakt:

Post Postao/la isko1807 » 18 dec 2014, 10:56

Vidim da je otpocela tema oko stadiona :)
Pa rekoh mozda ce nekog ovo zanimati,izgradnja stadiona,prosirivanja tribina,ukidanje i priblizavanje terenu,ama bas sve je moguce i to po vrhunskim standardima,treba samo sabura ne moze sve za godinu. :shh: :shh:

http://www.bremerbau.de/fileadmin/pdf/P ... _print.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 18 dec 2014, 13:41

isko1807 je napisao/la:Vidim da je otpocela tema oko stadiona :)
Pa rekoh mozda ce nekog ovo zanimati,izgradnja stadiona,prosirivanja tribina,ukidanje i priblizavanje terenu,ama bas sve je moguce i to po vrhunskim standardima,treba samo sabura ne moze sve za godinu. :shh: :shh:

http://www.bremerbau.de/fileadmin/pdf/P ... _print.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovaj od 18 000 bi za nas bio mjera! Koliko bi dosla gradnja ovakvog?
Bahati, bahati Željkan!
1946

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 18 dec 2014, 13:53

Pitar6785 je napisao/la: Ako nam nece prodat stadion kosevo ili dat koncesiju na 100 godina ja bi gradio novi stadion..

Samo mi odgovori odakle to vama pare da kupite Kosevo ? ... na stranu to sto je ne moguce da vam se proda Olimpijski, gradski stadion u vlasnisđtvu opstine.

Također i za ovo drugo, odakle vam pare da kupite lokaciju/zemljiste i da gradite stadion ?

Da mozda ne mislis da bi Tan to placao ?

Ljepo pitam, bez provokacija.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 18 dec 2014, 13:59

Elegant je napisao/la:

Samo mi odgovori odakle to vama pare da kupite Kosevo ? ... na stranu to sto je ne moguce da vam se proda Olimpijski, gradski stadion u vlasnisđtvu opstine.

Također i za ovo drugo, odakle vam pare da kupite lokaciju/zemljiste i da gradite stadion ?

Mogu li da ti odgovorim "kulturno" ko vasi kad god im postavi neko pitanje od navijaca FKS-a? BOLI TE K*RAC!! Gledaj svoja posla!
Bahati, bahati Željkan!
1946

marooni87
Kontakt:

Post Postao/la marooni87 » 18 dec 2014, 14:01

Mogu ti ja odgovoriti, sad na tebi je da vjeruješ ili ne.

Nije nemoguće da nam se proda stadion, čak naprotiv, medjutim na upit toga smo odbijeni, postoji opcija da se dobije na koncenziju od 100 godina. Gdje bi ga renovirali toliko da postane uslovan za sva evropska takmičenja.

Što se tiče lokacije i zemljišta, to je već gotova stvar. 17 milona će koštati projekat koji je završen i čim se završi sudski postupak ( vrlo brzo ) izmedju Paje i opštine Ilidža, počet će se sa radovima na Butmiru. Kompleks akademije će uključivati hotel, i popratne objekte za mlade igrače, parking, te 3 terena. Jedan normalni, jedan sa umjetnom travom, te jedan kosi takodjer sa umjetnom travom.

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 18 dec 2014, 14:08

Znal ko koliko bi kostalo pokretne tribine na kosevu ? da se napravi da se moze priblizit iza gola ? joj sanjam kad ce kosevo bar jedna tribina biti pokrivena :)

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 18 dec 2014, 14:16

Elegant je napisao/la: Samo mi odgovori odakle to vama pare da kupite Kosevo ? ... na stranu to sto je ne moguce da vam se proda Olimpijski, gradski stadion u vlasnisđtvu opstine.

Jedna od opcija je da koristimo iste "pare" koje je i Zeljo koristio da "kupi" Grbavicu. Druga je da Tan uleti sa ulaganjima i uzima kajmak poslije.

trunks1946
Kontakt:

Post Postao/la trunks1946 » 18 dec 2014, 14:17

Elegant je napisao/la:

Vidi sto bije zavist iz njeg, pa bolan pored svih problema sto imate vi se brinete o nasem stadionu???
eto ti znas da je nemoguce jel??? jojjjj mogu mislit samo kad se kamp napravi, jedan od najboljih u regionu trebat ce vam tone lexiliumaaaaaaaaaaa :))))
orde del male

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 18 dec 2014, 14:22

Sta tebe boli k$$$c kosta moze kosta hoce..

Opstina moze (treba da nam da ) stadion dzaba..Koga **** boli sto je olimpiski drzavni. Drzava toliko brine o stadiona da je za 30godina ulozili 2 marke u rekonstrukciju stadiona a to je dokaz da za 5 godina nece moci dobit licencu ni za bh telecom premier Ligu..

Samim Tim Ako nam opstina nebude dala poklonula stadion (a posebno prodala Ako Im je nudzen novac) a mi odemo 2015 ili 2016 u grupnu fazu ja bi ih tuzio za onoliko love koliko bi mi glihnuli Ako bi igrali u zenici...

Ako FC SARAJEVO dobije stadion nece FK Sarajevo odnijet stadion u Maleziju opet ce moci ONI koji ga nazivaju olimpiski drzavni da ga vide jednom godisnje (Ako ne ispadnu u drugu ligu)

Al svakako bi vise volio da naprave novi stadion i to onde kod sebilja samo neznam nekice reci sebilj je olimpiski :guz:

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 18 dec 2014, 14:24

Vi standadno letite visoko a pad je uvjek bolan sto ce pokazati po Bog zna koji put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bordo10, bordospartanac, feniksptica, Hajdeee, Lecler, OsmanhodzicBuco, Rodman, vedinjo98 i 66 gostiju.