Kao jednom od mojih najdrazih forumasa moram ti replicirati lave i korigovati smjer logike.nerminh74 je napisao/la: sam sto jusuf do saopštenja nije napustio pripreme nego je bio na dodatnim pretragama, a tek poslije saopštenja je napustio pripreme
znači da harun nije poletio sa onim saopćenje jusuf bi se vratio i sveg ovog nebi bilo
a ponavljam ti ako bude pozvan od strane duška, jusuf će doći na pripreme za EP
"da harun nije poletio sa onim saopćenje jusuf bi se vratio i sveg ovog nebi bilo"
Da nije toga kreirao bi Enes nesto drugo. To je isto kao da vjerujes da je 92 sve pocelo sa prvim svatom ......
I za mene je novina taj dogovor sa Amerikancima. Dobro mozda se dogovorilo da ode na slikanje i to je to. Ali trebalo se vratiti da ga pregledaju i nasi doktori jer po FIBI je to normalno. Ali ne, on je cekao reakciju i naljutio se pa sad izigrava uvrijedjenu mladu. Navodno mu Dusko dao 1 dan a koliko njega nije bilo ? Tako da iako je Harun mogao ne reagovati javno ipak nije "poletio" jer je dogovor davno istekao cak ako vjerujemo u pricu o Amerikancima. Sve mi je OK i moze se pripisati neiskustvu, ali popljuvati saigrace da oni igraju za privatnu repku je previse i od Juke.
Djeluje mi da su se i prije odlaska u Zagreb zakacili Dino i Enes - tako da je tu mozda "pukao kurcsluz". Ostalo je samo Harunova glupost da se dopisuje preko FB i lukavost Enesa da ovo sve zapakuje. Jer sukob je nastao naglo i jako brzo eskalirao - to nije slucajno. A nasa je kolektivna sramota da nam kriminalci poput Dine sjede u savezu a ne u zatvoru. On nam je upropastio i Mahalbasica.
Jedini nacin da Juka zaigra je - jer djeluje da se Enes sasrao tuzbe koju ce Harun pokrenuti. Na zapadu bi ga za onakvu defamaciju oderali ko jare. U intervju je Enes promjenio - nisam te ja optuzio nego "sumnjam" da si krao. U zamjenu mozda Juka ipak zaigra ako se tuzba povuce.
Za Djoku pitam vec par puta ali niko nema nikakvu info - ko ga je pustio ?