Pomoc u vezi PC-a
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: "Pomoc u vezi PC-a"
Bas tako nije los za ono sto je namijenjen. A kamera nije losa uopste, za video pozive vise nego dobra. Ja svoj koristim na tv-u. Prakticnije nego racunar i sl a i ne zuji... skajp super, yt također. Ja zadovoljan.
Mia San Mia
Komp mi se sam restartuje cim ga upalim, znaci pokrene se windows dodje do desktopa i onda se restartuje nakon 5 sekundi rada, sta da radim?
- OnlyUnited
- Kontakt:
Otvori kuciste, izvadi ram, pa ga ponovo ubaci u slot(ove).. Ako ne popravi, moguce da se procesor pregrijava pri pokretanju sistema, tj. kada se svi driveri loadiraju, pa sistem reaguje restartom. Za to ti je potrebna termalna pasta.armin dju je napisao/la:Komp mi se sam restartuje cim ga upalim, znaci pokrene se windows dodje do desktopa i onda se restartuje nakon 5 sekundi rada, sta da radim?
- Ed Woodward for Prime Minister !
Hitno mi treba pomoc
zbog cega mi nema zvuka na tv-u kad spojim centralnu sa tv-om preko hdmi kabla,a prije je bilo ?
zbog cega mi nema zvuka na tv-u kad spojim centralnu sa tv-om preko hdmi kabla,a prije je bilo ?
- OnlyUnited
- Kontakt:
Spoji hdmi izlaz iz grafe na hdmi ulaz u tv. U sound propertisima prebaci na nvidiu. Prije toga vidi da li je Screen resolution -> Desni klik na LCD display -> Odaberi LCD TV -> oznaci kvacicu na "make this my main screen"...
Zadnja izmjena: OnlyUnited, dana/u 17 dec 2014, 15:40, ukupno mijenjano 1 put.
- champions1921
Probaj u postavkama zvuka staviti da ti koristi graficku a ne zvucnu karticu.. Ono playback devices i izaberes..arelinho je napisao/la:Hitno mi treba pomoc
BUDI ŽELJO !!!
Napravio sam hvala obojici.OnlyUnited je napisao/la:Spoji hdmi izlaz iz grafe na hdmi ulaz u tv. U sound propertisima prebaci na nvidiu. Prije toga vidi da li je Screen resolution -> Desni klik na LCD display -> Odaberi LCD TV -> oznaci kvacicu na "make this my main screen"...
(Y)champions1921 je napisao/la:Probaj u postavkama zvuka staviti da ti koristi graficku a ne zvucnu karticu.. Ono playback devices i izaberes..arelinho je napisao/la:Hitno mi treba pomoc
Sta se desillo sa torrentom ?
nmg nidje nac na netu nish da skinem preko njega
nmg nidje nac na netu nish da skinem preko njega
Bolje imat jedan nov BMW nego dva polovna Golfa 2
- OnlyUnited
- Kontakt:
https://extratorrent.unblocked.pw/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Kontakt:
Skinuo sam igricu Scarface, na komp. i posto je to stara igrica, kompatabilna je samo sa xp-om
Kada je otvorim pocnu nekakve karafeke
nema tekstura nista ne valja, pokretao sam pomocu onoga 3d rippera i opet isto, eh sad, kazu da je to do igrice i da se samo moze pokrenuti na xp-u.(probao sam i ono compability pa windows xp pack 3)
Sada bih trebao da instaliram xp, na kompu, ali necu da mi se izbrise win7, niti podaci sa kompa.
Da li je to komplikovano i da li treba dugo vremena
Kada je otvorim pocnu nekakve karafeke

Sada bih trebao da instaliram xp, na kompu, ali necu da mi se izbrise win7, niti podaci sa kompa.
Da li je to komplikovano i da li treba dugo vremena

a... pehari su tu
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: "Pomoc u vezi PC-a"
Haj probaj ovako
Start>run>msconfig>boot tab>advanced options>check box 'number of processors' i stavi da je 1
Restartuj i probaj
Ako ni to neće nadji Windows XP mode za win7 i insraliraj i Pokreni ga preko toga
Start>run>msconfig>boot tab>advanced options>check box 'number of processors' i stavi da je 1
Restartuj i probaj
Ako ni to neće nadji Windows XP mode za win7 i insraliraj i Pokreni ga preko toga

-
- Kontakt:
Formatirao sam kom bez problema instalirao zvucnu isto al graficku nece trazi mi neku licencu moze pomoc kako do toga doc il ako zna neko drugi nacin kako da instaliram graficu.uvecana mi slika moram pomjerat da vidim
- OnlyUnited
- Kontakt:
Evo program pomocu kojeg mozes naci driver za datu grafu... http://www.driverguide.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Naravno da bi vidio vrstu graficke, trebas npr. Everest Home Edition...
Evo ti i driver genius sa kodom..
http://d01.megashares.com/index.php?d01=2a67e29" onclick="window.open(this.href);return false;
Naravno da bi vidio vrstu graficke, trebas npr. Everest Home Edition...
Evo ti i driver genius sa kodom..

-
- Kontakt:
Re: Odg:
JoseMourinho je napisao/la:Haj probaj ovako
Restartuj i probaj
1 mi je po defaultu, pokusavao sam i to
evo sad cu probati da nadjem taj windows xp mode
a... pehari su tu
Mi na fakultetu koristimo work station za win xp, zbog programa koji ne mogu na 7.
Mia San Mia
-
- Kontakt:
intel(R) core(TM)2 CPU kako da skinem i da instaliram zna li neko 

- OnlyUnited
- Kontakt:
Skines Everest Home Edition... Napises puni naziv graficke i tek onda mozemo naci driver...
OnlyUnited Zivio ti mn 100 godina
Bolje imat jedan nov BMW nego dva polovna Golfa 2
Ima li još ko problema sa YT na bh telekomu, neće da učita klip kako treba da si Ćaba. Čak i 240 zapinje 

Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Moze pomoc, windows 8.1 je u pitanju, do danas je radio normalno, a sada mi se pojavljuje crni ekran kad palim, pise A disc read error occurred, press ctrl+alt+del, moze li se to ikako rijesiti bez instalacijskog disca posto sam ga izgubio?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.