Ma pojma nemam bgm,nerazumjem se u to,stara je specijalist za toNeutral je napisao/la:
Koja je dijagnoza
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Re: Chat
A C A B !
Ja sam prst povrijedio na nozi, pukao se na fudbalu, mislio sam da je slomljen, no haval Bogu pa nije. Ma brate, nisi ništa, to je najvjerovatnije iskušenje, i moraš biti jak . Nećeš se ovoga ni sjećati ako Bog da za jedno par mjeseci. Isto kao da te pitam kako ti je bilo prije 10 godina kada si imao gripu. Prolazno je, no čovjek mora biti jak. 
i ja sam los skroz. boli me glava, grlo me steglo totalno, evo me sad i stomak pocinje bolit, jer sam na brzinu pojo dva bureka. sve odjednom bog te nece.
Ah, grlo, valjda si bio malo vruć kada si popio nešto malo hladnije. Stopmak, da, logično je ako si brzo "eksirao " dva bureka da će te boliti. A glava je radi promjene vremena, i mene je jučer bolila i neki dan.
Kako sam čuo ako Bog da sutra i prekosutra opet smanjenje temperature, te kiša. Taman danas obukao kratke rukave po prvi put, jao lijepog osjećaja.
Kako sam čuo ako Bog da sutra i prekosutra opet smanjenje temperature, te kiša. Taman danas obukao kratke rukave po prvi put, jao lijepog osjećaja.
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Joj prst,to mrzim bolno strava....ajde hvala Bogu pa nisi slomio...Ma izdrzat cu ja aBd,samo strasno stomak boli juce oko 2:15 povracao,4:00 joj los sam pravo..sad je malo bolje hvala Bogu...Neutral je napisao/la:Ja sam prst povrijedio na nozi, pukao se na fudbalu, mislio sam da je slomljen, no haval Bogu pa nije. Ma brate, nisi ništa, to je najvjerovatnije iskušenje, i moraš biti jak . Nećeš se ovoga ni sjećati ako Bog da za jedno par mjeseci. Isto kao da te pitam kako ti je bilo prije 10 godina kada si imao gripu. Prolazno je, no čovjek mora biti jak.
@Wolverine
Popij Tylol-Hot (valjda se tako pise
A C A B !
I ja evo 3. dan ne idem u skolu, kasljem nenormalno i jos me grlo boli, a sad i stomak od silnog kaslja.
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
- juzni vjetar!
- Kontakt:
prava supa sve ljeci
izbjegavajte meso ako hocete da ste zdravi

La liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
Ehh, to je to proljeće. Malo toplije, odmah se oblače svi ležernije, malo manje stvari na čovjeku, više znoja, i odmah popije nešto tako vruć. Odmah grlo i stomak. Znam kako je to. Zato se i čuvam, vjerovali ili ne, pijem većinom pola vode iz česme, i pola podgrijanje sa peći
A zimi sam iz česme stavljao u mikrovalnu i onda je malo ugrijao pa je pio. Čovjeka opameti jedna upala pluća koji je fasova prije jednu ili dvije godine, ne sjećam se tačno.
A zimi sam iz česme stavljao u mikrovalnu i onda je malo ugrijao pa je pio. Čovjeka opameti jedna upala pluća koji je fasova prije jednu ili dvije godine, ne sjećam se tačno.
Sta je ovo svi prehladjeni,al Bgmi ni mene nece zaobici
vidim Neutral jos malo pa 10 000 postova,trebali bi ti mi forumasi skupit i kupit kakav poklon,jer koliko vidim najvise imas
nista zlonamjerno 
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Haha, ma jok brate, kakav poklon.
Meni su poklon svi ovi novi prijatelji koje sam upoznao preko ovoga foruma, i meni je to dovoljno. Ne treba mi ništa , samo prijateljstvo , te poštenje. Poštuj mene, i ja ću tebe, i to je to.
Respect to be respected.
Meni su poklon svi ovi novi prijatelji koje sam upoznao preko ovoga foruma, i meni je to dovoljno. Ne treba mi ništa , samo prijateljstvo , te poštenje. Poštuj mene, i ja ću tebe, i to je to.
Respect to be respected.
Šta je ovo svi bolešćurkasti, i ja sam, al samo kašalj , evo još malo pa će prestati. Svima brz oporavak želim ! 
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Tako i treba,postuj nekog da bi taj postovao tebeNeutral je napisao/la:Haha, ma jok brate, kakav poklon.![]()
Respect to be respected.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
@ Neutral
Imas kafu od mene kada skupis 10.000 postova
@ Zagor
Hvala na zeljama i ja zelim da se svi oporave
Imas kafu od mene kada skupis 10.000 postova
@ Zagor
A C A B !
Emir_ZENICA je napisao/la:@ Neutral
Imas kafu od mene kada skupis 10.000 postova![]()
@ Zagor
Hehe, danke, danke.
Daleko je još to, sabura sam i to je to.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
samo ukucas, drugi put kad budes ulazio imas novi IDUnica_Liverpool_ je napisao/la:QUARESMA 18<<< je napisao/la:http://www.teamviewer.com/index.aspxUnica_Liverpool_ je napisao/la:Eh, da ne otvaram novu temu, želio bih upitati da li postoji nešto, neki program da ga nije teško skontati s kojim bih, kada sam negdje drugo mogao pristupiti na svoj računar. Nisam baš što bi se reklo od tog posla tako da bih vas zamolio da imate razumijevanja....
Hvala , jel sad da zapamtim ovaj ID i Password i onda kada negdje odem na tom drugom kompu probam instalirati Team Viewer i samo ih ukucam
[youtube][/youtube]

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
HAhahahahha, o kako je ludo, no uvijek izaberu isti klip, ali uvijek je isto smiješan.
Jao, pa juce bilo godinu dana kako sam na ovom forumu,,
ccc, ajd sto se ja nisam sjetila, neg sto se vi niste sjetili Xd Xd
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
lejla je napisao/la:Jao, pa juce bilo godinu dana kako sam na ovom forumu,,
Čestitam, bila ti nama još živa i zdrava ako Bog da 100 godina, pa nastavila pisati na ovom forumu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.