kao i desetine drugih.... to je aksiom...alan_kardec je napisao/la:NerezonskiIz kog razloga? Tako reko Dulo.
Kod vas bi procvjetao garant.
Košarkaška Reprezentacija Srbije
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan
Re: Košarkaška Reprezentacija Srbije
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- alan_kardec
- Kontakt:
Da, kao i Miljenović, Đekić, Šalić, Klubučar, Čakarević, Dalo...
Blago tebi ako ti je to aksiom.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
ako vec insistirasalan_kardec je napisao/la:Da, kao i Miljenović, Đekić, Šalić, Klubučar, Čakarević, Dalo...
djordjevic, danilovic, paspalj, divac, pecarski, grbovic, krstic, velickovic, pekovic, bogdanovic, lucic, veseli, vujanic, milosavljevic, lovernj, lazme, bo, haus itd, itd...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- alan_kardec
- Kontakt:
nije KlUbučar već KlObučar. Do mene je.
@dantes
lakše malo pobogu
Kako si poćerao ja kontao na listu si stavio i Milta Palacia.
Stoji da je za razvoj karijera dijela nabrojanih (Krstić, Novica, Pekmen, Bogdan, Lučić, Veseli), Vujošević imao ogroman uticaj i da ih je on praktično napravio igračima kakvi jesu, ali Vujanić, Bo, Lazme, Milosavljević, Haus pa i Žo, su bili već formirani i kvalitetni igrači kad su stigli u KKP.
Za ovu strariju generaciju ne znam.
@dantes
lakše malo pobogu
Stoji da je za razvoj karijera dijela nabrojanih (Krstić, Novica, Pekmen, Bogdan, Lučić, Veseli), Vujošević imao ogroman uticaj i da ih je on praktično napravio igračima kakvi jesu, ali Vujanić, Bo, Lazme, Milosavljević, Haus pa i Žo, su bili već formirani i kvalitetni igrači kad su stigli u KKP.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
bo nakon partizana postao igrac kojeg hoce svialan_kardec je napisao/la:nije KlUbučar već KlObučar. Do mene je.
@dantes
lakše malo poboguKako si poćerao ja kontao na listu si stavio i Milta Palacia.
vujanic prva sezona u partizanu onako, ali onda krece uspon
zo postao reprezentativac
gagi napredoovao u svim segmentima,
lazme ono sto je odigrao u partizanu lansiralo ga u top 4
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- alan_kardec
- Kontakt:
ja sam za nabrojane rekao nešto drugo, a ne da u Partizanu nisu napredovali.
Na Vujanićevu karijeru nije imao vala nikakvog uticaja. Momak je i kod nas razbijao. Bo je prije Partizana bio mvp turskog prvenstva. Milosavljević je i dok je igrao za Radnički, stavljan na širi spisak repke. isto važi i za Žoa.
opet nije aksiom.
Na Vujanićevu karijeru nije imao vala nikakvog uticaja. Momak je i kod nas razbijao. Bo je prije Partizana bio mvp turskog prvenstva. Milosavljević je i dok je igrao za Radnički, stavljan na širi spisak repke. isto važi i za Žoa.
opet nije aksiom.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
vujanic je kod nas postao klasaa i reprezentativaac, isto kaoo zoalan_kardec je napisao/la:ja sam za nabrojane rekao nešto drugo, a ne da u Partizanu nisu napredovali.
opet nije aksiom.
uglavnom, u poreedjenju sa brojem igraca koje je stvorio radonjiic to jeste aksiom
ili u poredjenju sa brojem igraca cz.... jedino ako ti ne brojis fmp?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- alan_kardec
- Kontakt:
Očito ne znaš šta je aksiom.
Što se tiče Vujanića, on je kod vas došao (tačnije ukrali ste ga kao kasnije i Luku Bogdanovića) kao potpuno izgrađen kvalitetan igrač, tačnije dijamant. Druga sezona u Zvezdi nakon koje je otišao kod vas, mu je bila nestvarna. Smiješni su ti argumenti vezano za njega.
Ovo ostalo, ne znam ko je spomenuo Radonju ili bilo kog drugog trenera ili klub, ako se ne varam pričali smo o Dulu i njegovom trenerskom radu. Međutim, ti u nedostatku kvalitetnijih argumenata, pribjegavaš tegijevoj retorici, što nije ništa novo od tebe. Ta natezanja jeste Zvezda, nije Zvezda, jeste FMP, nije FMP... stvarno nemam ni volje ni želje da se raspravljam, pogotovo ne na temi koja nije predviđena za to. Sve vezano za to je rečeno jedno milion puta. Mi kažemo da je Zvezda, vi kažete da je FMP...
Što se tiče Vujanića, on je kod vas došao (tačnije ukrali ste ga kao kasnije i Luku Bogdanovića) kao potpuno izgrađen kvalitetan igrač, tačnije dijamant. Druga sezona u Zvezdi nakon koje je otišao kod vas, mu je bila nestvarna. Smiješni su ti argumenti vezano za njega.
Ovo ostalo, ne znam ko je spomenuo Radonju ili bilo kog drugog trenera ili klub, ako se ne varam pričali smo o Dulu i njegovom trenerskom radu. Međutim, ti u nedostatku kvalitetnijih argumenata, pribjegavaš tegijevoj retorici, što nije ništa novo od tebe. Ta natezanja jeste Zvezda, nije Zvezda, jeste FMP, nije FMP... stvarno nemam ni volje ni želje da se raspravljam, pogotovo ne na temi koja nije predviđena za to. Sve vezano za to je rečeno jedno milion puta. Mi kažemo da je Zvezda, vi kažete da je FMP...
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- djoleprijedor
- Kontakt:
Mačvan MVP I. faze Evrokupa...Ima li za njega mjesta kod Saleta?
Mens sana in corpore sano.
Odlicno znam sta je aksiomalan_kardec je napisao/la:Očito ne znaš šta je aksiom.
ne ti si dosao i poceo sa ironijom i omalovazavanjem rada koji se ne moze omalovaziti... i to na temi koja nema veze sa partizanom ni fmp ni zvezdom... boli me qrac za tegija, ne gledam ja njegove emisije kao sto to rade mazohisti iz reda navijaca crvene zvezde...
sto se vujanica tice, jesmo on je bio cips a mi ga ukrali... a uostalom igrac je postao kod nas, sto uostalom potvrdjuje poziv u reprezentaciju, osvojeni trofeji u koknkurenciji jedne super jake buducnosti
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- alan_kardec
- Kontakt:
Sa ironijom možda, ali sa omalovažavanjem...
. Ako se omalovažavanjem Dula zove podatak da su talentovani igrači poput Đekića, Miljenovića, Marinkovića, Beševića, Čakarevića, Šalića... bili puki epizodisti i grijači klupe,onda je i Dalo igračina
Svaki od nabrojanih igrača je dokaz sam za sebe, činjenica. A naveo sam i primjere igrača za čiju karijeru je Vujošević i najzaslužniji.
Usput, jesam li ja slagao nešto, izmislio?
A Vujanić... pa pogledaj mu statistiku iz Zvezde i samo će ti se reći gdje je postao igrač.
Nisam znao da se igrač postaje kad se dobije poziv u repku.
A Vujanić... pa pogledaj mu statistiku iz Zvezde i samo će ti se reći gdje je postao igrač.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
od svih tih igrača jedino je pogrijesio sa Miljenovicem, Djekic nije bio radnika, vodio lagodan život a to je prolazi u ozbiljnom klubu...alan_kardec je napisao/la:Sa ironijom možda, ali sa omalovažavanjem.... Ako se omalovažavanjem Dula zove podatak da su talentovani igrači poput Đekića, Miljenovića, Marinkovića, Beševića, Čakarevića, Šalića... bili puki epizodisti i grijači klupe,onda je i Dalo igračina
Svaki od nabrojanih igrača je dokaz sam za sebe, činjenica. A naveo sam i primjere igrača za čiju karijeru je Vujošević i najzaslužniji.
A Vujanić... pa pogledaj mu statistiku iz Zvezde i samo će ti se reći gdje je postao igrač.Nisam znao da se igrač postaje kad se dobije poziv u repku.
poenta svega je da bi Dangubic ono što dule voli kod igrača, radnik, dobra atletika, timski igrač...
naravno da se postaje... to je krunski dokaz da si postao vrhunski igrač... tvrditi da je vujanić bio bolji u klubu sa dna tabele nego u šampionu je blasfemija
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- alan_kardec
- Kontakt:
Prvo, kontradiktoran si. Poziv u reprezentaciju je krunski dokaz da si postao vrhunski igrač. Ok, sjeti se šta si baš ovdje pričao o Kaliniću nakon ep i nakon što mu je Đorđević poslao poziv za sp. Jel on vrhunski igrač? Milosavljević je dobio poziv u reprezentaciju još dok je igrao u Radničkom. Doduše na širi spisak, ali i taj širi spisak je dokaz nekog njegovog kvaliteta i dobrog rada sa njim u klubu, a ti si ga ovdje prišio Dulu.
Drugo, skačeš sa pojma na pojam. Jel Vujanić kod vas postao igrač ili je postao vrhunski igrač? Razlika je velika. Blasfemija je Dulovim produktom smatrati igrača koji je u bivšem klubu imao prosjek od preko 18 poena po utakmici i 62 odsto šuta za dva. Igrač sa takvom statistikom je već formiran, afirmisan i kvalitetan igrač, a još ako ima nepunu 21 godinu, tim bolje. Logično da će se još više afirmisati i napredovati ako mu daš evroligaške minute. Vujošević je u Vujaniću dobio gotov proizvod.
Treće, Danguba je bio samo povod za još jednu Dulovu provokaciju.
Drugo, skačeš sa pojma na pojam. Jel Vujanić kod vas postao igrač ili je postao vrhunski igrač? Razlika je velika. Blasfemija je Dulovim produktom smatrati igrača koji je u bivšem klubu imao prosjek od preko 18 poena po utakmici i 62 odsto šuta za dva. Igrač sa takvom statistikom je već formiran, afirmisan i kvalitetan igrač, a još ako ima nepunu 21 godinu, tim bolje. Logično da će se još više afirmisati i napredovati ako mu daš evroligaške minute. Vujošević je u Vujaniću dobio gotov proizvod.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
poziv u reprezentaciju koja evropski prvak i svjetski prvak nije isto kao i poziv u jednu novu drugorazrednu reprezentaciju... kalinić nikad ne bi dobio poziv da nije bilo nikolića...alan_kardec je napisao/la:Prvo, kontradiktoran si. Poziv u reprezentaciju je krunski dokaz da si postao vrhunski igrač. Ok, sjeti se šta si baš ovdje pričao o Kaliniću nakon ep i nakon što mu je Đorđević poslao poziv za sp. Jel on vrhunski igrač? Milosavljević je dobio poziv u reprezentaciju još dok je igrao u Radničkom. Doduše na širi spisak, ali i taj širi spisak je dokaz nekog njegovog kvaliteta i dobrog rada sa njim u klubu, a ti si ga ovdje prišio Dulu.
gagi je kod duleta još više napredovao.
unaprijedio prije svega napadačku igru...
vujanić bio formiran igrač jer je davao 18 poena ekipa po srbijanskim selima? imaš danas koliko hoces igrača po kls koji daju po 30 poena pa su jako daleko od ozbiljne košarke i formiranih igrača..
ne ovdje je fazon što ti na sve moguće načine osporavaš neosporivo...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- alan_kardec
- Kontakt:
Uopšte nije relevantno jel repka za koju je 2013. igrao Kalinić, drugorazredna (ni pod razno ne može biti drugorazredna ako na tom turniru pobjedi oba finalista
) i dal je ljetos dobio poziv preko štele, relevantne su njegove igre i statistika na takmičenjima kakva su evropsko i svjetsko prvenstvo te Evroliga. Tu je dokazao da je kalibar za reprezentaciju i tu bi priči trebao biti kraj, međutim čitajući između redova, on za tebe još uvijek nije ni igrač, a kamoli igrač reprezentativnog kalibra. Po tvojim parametrima, da bi postao igrač i da bi napredovao mora da dođe samo i jedino u Partizan i nigdje drugo pa makar tu bio i grijač klupe ko što su bili gore nabrojani. Bilo koji drugi klub pa čak i repezentacija... ma to je ništa, 0.
Za Vujanića, prvo, porediti tadašnju srpsku i današnju srpsku ligu je, u najmanju ruku smiješno. Drugo, priča o igranju po ssrbijanskim selima bi imala možda neko pokriće da ti u isti koš sa Vujanićem nisi stavio mvp-ja turskog prvenstva i igrače koji su u Partizan došli iz nba i razvojne lige.
Fazon je u tome što ti ne želiš da shvatiš neke stvari, što igrače dijeliš na one koji su igrali u Partizanu i one koji nisu i na one koje je trenirao Dulo i one koje nije.
I da, osporavam ono što se može osporiti, za šta ima prostora i za šta imam argumentaciju, a ti me svojim argumentima ubijedi da griješim.
Za Vujanića, prvo, porediti tadašnju srpsku i današnju srpsku ligu je, u najmanju ruku smiješno. Drugo, priča o igranju po ssrbijanskim selima bi imala možda neko pokriće da ti u isti koš sa Vujanićem nisi stavio mvp-ja turskog prvenstva i igrače koji su u Partizan došli iz nba i razvojne lige.
Fazon je u tome što ti ne želiš da shvatiš neke stvari, što igrače dijeliš na one koji su igrali u Partizanu i one koji nisu i na one koje je trenirao Dulo i one koje nije.
I da, osporavam ono što se može osporiti, za šta ima prostora i za šta imam argumentaciju, a ti me svojim argumentima ubijedi da griješim.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- alan_kardec
- Kontakt:
Gledam reprizu Makabi-Unikaha, Golubović za Špance igra sjajno. Možda bi Sale mogao početi razmišljati i o njemu, bar za neki širi spisak. Defanzivno odličan.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Nije los igrac, ali sumnjam da moze da upadne.
zar on nije crnogorac?alan_kardec je napisao/la:Gledam reprizu Makabi-Unikaha, Golubović za Špance igra sjajno. Možda bi Sale mogao početi razmišljati i o njemu, bar za neki širi spisak. Defanzivno odličan.
što se ostalog tiče umara me ta priča i svi pokušaji omalovažavanja partizana... znaš li ti koliko igrača nisam spomenuo a igrali su u partizanu... prosto sam ti htio pokazati kako dule izvlači najbolje iz igrača koji hoće da ga slušaju... ali ti prema njemu gajiš vrlo mračne osjećaje... shvatam... zlostavljači se koji ti unište djetinjstvo se nikad je zaborave...
p.s. evo namučio sam se i stavio smajli da ne bi pjenio...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ljudi nemojte temu reprezentacije svoditi na navijačka prepucavanja.
Ona medalja sa SP je evidentno svim našim igračima podigla limite i imaju motiv do neba da igraju i u klubovima značajne uloge. Mnogo me raduje ovolika širina samo se nadam da će i zdravlje poslužiti. Biće ovo vrlo jako EP sigurno.
Ona medalja sa SP je evidentno svim našim igračima podigla limite i imaju motiv do neba da igraju i u klubovima značajne uloge. Mnogo me raduje ovolika širina samo se nadam da će i zdravlje poslužiti. Biće ovo vrlo jako EP sigurno.
To se obrati kolegi @DANTESu. On bez navijachke patkometrije ne mozhe.
Na temi o repki, u kojoj ima samo 2 igracha koja su provela vishe od 2 godine u "vechitima", slije se cca 20ak postova samo onda kada se pokrene pitanje o kvantitetu/kvalitetu doprinosa jednog od dva kluba reprezentaciji. Drugachije je nemoguce napisati vishe od 3 posta dnevno.
To je ta zdrava atmosfera koju su porodili pojedinci svojim ostrascenim umovanjima u javnim im nastupima.
Na temi o repki, u kojoj ima samo 2 igracha koja su provela vishe od 2 godine u "vechitima", slije se cca 20ak postova samo onda kada se pokrene pitanje o kvantitetu/kvalitetu doprinosa jednog od dva kluba reprezentaciji. Drugachije je nemoguce napisati vishe od 3 posta dnevno.
To je ta zdrava atmosfera koju su porodili pojedinci svojim ostrascenim umovanjima u javnim im nastupima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.